LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wiem, że ja tu bardzo mało aktywnie, ale chłonnę wiedzę każdego dnia i chętnie dołączę na fb. Wysłałam zaproszenie do magdaaq i Cynamonkowaaa żeby w wiadomości prywatnej przekazać dane do konta na fb. Gorąca prośba o zaakceptowanie. Chyba że już to zrobiłyście a ja nie umiem wysłać :p
Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
Kochane, jestem po usg genetycznym i wszystko jest dobrze!!! Miałam też już wyniki z pappy i też ok
. Boże, jsk mi ulzylo, jak się cieszę... I uwaga, na 100 procent chłopak
magdaaq, pi84, panan12, Glass, Agniechaaaa, shadee, Niecierpliwa123, anecz_kaa, Kinga40, Loczek2018, mięsko, Paulina.G, Lena21, karolcia87, kasiuleks, PixiDixi, cuddlemuffin, Vanilka, Magic, Carolline lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa123 wrote:Aguś wszystkiego co najlepsze zdrówka dla Ciebie i maluszków. Niech zdrowo rosną!
Dziewczyny z tym fb fajowo pomysł tylko co ja mam na tym fb wpisać i jak wąs znaleźć tam?Niecierpliwa123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja po badaniu, dzieciaczek ma 6.6 cm, czyli idealnie 13w 0d, kości nosowe obecne, NT 1.78, czli chyba ok? Wyniki będą w ciągu tygodnia
serduszko bije 157 ud/min. Udało się lekarzowi złapać w USG jakis przedsionek serca i mówił, że widać, że są w nim ładne przepływy. Niestety nóżki skrzyzowane, nic nie widać.
Agniechaaaa, mięsko, magdaaq, pi84, karolcia87, Paulina.G, Niecierpliwa123, PixiDixi, marta258, Vanilka lubią tę wiadomość
❤Ada&Pola❤