LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
DZIEWCZYNY Z OBAWY ZE JEDNAK JAK GRUPA JEST ZAMKNIĘTA ISTNIEJE SZANSA NA TROLLA GRUPA JEST TAJNA I PISZCIE DO MNIE LUB CYNAMONKI A MY BĘDZIEMY DODAWAC.
NIE ZNAMY SIĘ PO.NAZWISKU A JAKO.GRUPĘ ZAMKNIĘTĄ KAŻDY MÓGŁ WYSZUKAĆ
Agniechaaaa, Loczek2018, Marikita, Carolline lubią tę wiadomość

-
no właśnie się zastanawiałam czy ktoś pamięta wszystkie nicki dziewczyn:), bo ja pamiętam tylko regularnie udzielające sięmagdaaq wrote:DZIEWCZYNY Z OBAWY ZE JEDNAK JAK GRUPA JEST ZAMKNIĘTA ISTNIEJE SZANSA NA TROLLA GRUPA JEST TAJNA I PISZCIE DO MNIE LUB CYNAMONKI A MY BĘDZIEMY DODAWAC.
NIE ZNAMY SIĘ PO.NAZWISKU A JAKO.GRUPĘ ZAMKNIĘTĄ KAŻDY MÓGŁ WYSZUKAĆ
... Nie dajcie sie trollom:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 14:32

-
Jak zapisywałam sie do tych głupich grup po 200-300 anonimowych babeczek to musiałam uzupełnić cos takiego. I były pytania który to tydzien, data porodu i czy zobowiązuj sie przestrzegać regulaminu. Ale wyłażę z tamtych grup jak mam Was!
I wtedy grupa może zostać zamknięta dopóki wszystkie sie nie zameldujemy:) bo można przesiew zrobić.

-
Dzień doberek

ja mam utajniony profil na fb ... wiec nie wiem czy mnie dodacie
albo mi umkneło albo nie wiem jak się nazywa grupa na fb ...
Kochane wszystkiego najpiękniejszego w Nowym Roku! Oby Dzieciaczki zdrowo rosły i Mamusie dobrze się czuły
Przepraszam, ale nie było mnie trochę bo źle na mnie działały smutne wieści ... nabrałam jakoś do bani i miałam jednego wielkiego schiza ...
Od czasu świąt minęły mi mdłości
i powoli jem mięso 
Dzisiaj byłam na wynikach ... 245 zł pękło .... w poniedziałek wizyta u ginekologa - zaczynam się stresować
Agniecha - sto lat
Wszystkie brzuszki macie śliczne ... ja u siebie nie widzę zbytnio ... a szkoda
magdaaq, Agniechaaaa, Loczek2018, PixiDixi lubią tę wiadomość