LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
DZIEWCZYNY Z OBAWY ZE JEDNAK JAK GRUPA JEST ZAMKNIĘTA ISTNIEJE SZANSA NA TROLLA GRUPA JEST TAJNA I PISZCIE DO MNIE LUB CYNAMONKI A MY BĘDZIEMY DODAWAC.
NIE ZNAMY SIĘ PO.NAZWISKU A JAKO.GRUPĘ ZAMKNIĘTĄ KAŻDY MÓGŁ WYSZUKAĆAgniechaaaa, Loczek2018, Marikita, Carolline lubią tę wiadomość
-
magdaaq wrote:DZIEWCZYNY Z OBAWY ZE JEDNAK JAK GRUPA JEST ZAMKNIĘTA ISTNIEJE SZANSA NA TROLLA GRUPA JEST TAJNA I PISZCIE DO MNIE LUB CYNAMONKI A MY BĘDZIEMY DODAWAC.
NIE ZNAMY SIĘ PO.NAZWISKU A JAKO.GRUPĘ ZAMKNIĘTĄ KAŻDY MÓGŁ WYSZUKAĆ... Nie dajcie sie trollom:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 14:32
-
Jak zapisywałam sie do tych głupich grup po 200-300 anonimowych babeczek to musiałam uzupełnić cos takiego. I były pytania który to tydzien, data porodu i czy zobowiązuj sie przestrzegać regulaminu. Ale wyłażę z tamtych grup jak mam Was!
I wtedy grupa może zostać zamknięta dopóki wszystkie sie nie zameldujemy:) bo można przesiew zrobić.
-
Dzień doberek
ja mam utajniony profil na fb ... wiec nie wiem czy mnie dodaciealbo mi umkneło albo nie wiem jak się nazywa grupa na fb ...
Kochane wszystkiego najpiękniejszego w Nowym Roku! Oby Dzieciaczki zdrowo rosły i Mamusie dobrze się czuły
Przepraszam, ale nie było mnie trochę bo źle na mnie działały smutne wieści ... nabrałam jakoś do bani i miałam jednego wielkiego schiza ...
Od czasu świąt minęły mi mdłościi powoli jem mięso
Dzisiaj byłam na wynikach ... 245 zł pękło .... w poniedziałek wizyta u ginekologa - zaczynam się stresować
Agniecha - sto lat
Wszystkie brzuszki macie śliczne ... ja u siebie nie widzę zbytnio ... a szkodamagdaaq, Agniechaaaa, Loczek2018, PixiDixi lubią tę wiadomość