LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
OlinkaO bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Siły i trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło...
Agniechaaaa wszystkiego najlepszego, przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania i zdrowych brzdąców!:)zdrówka zdrówka zdrówka! Niech ten 2018 rok obfituje w same piękne dobre i wzruszające wydarzenia!
Piszecie o tych ciuszkach a ja nie mam do tego głowy, w ogóle czuje się trochę przerośnięta tematem i boję się go nawet zacząć... Rodzinka za to oszalała, dostałam od siostry męża 3pary nowych śpioszków pod choinkę (kurczę nawet nie jestem pewna czy to śpioszki czy jakieś inne pajacyki, tak sie na tym znam:P)... Takie sa malutkie kurcze... Wzięłam do ręki to dopiero sobie uświadomiłam jaka to kruszynka bd...
Widzę że wszyscy brzuszki wrzucają, chyba też muszę wrzucić swoje foto:), ale ja mam jeszcze taki słaby...przed ciążą ważyłam 67kg, pierwsze tygodnie wyciągnęły ze mnie 5kg, mój wykres wagi zdechł
może jak zacznę wracać do starej wagi to i brzuch się pojawi:)...
Jeśli bdziecie robić grupę na fb to ja się piszę, mam konto - jeśli tylko bdziecie miały ochotę na moje towarzystwo to dajcie znać priv:)..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 12:57
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tylko ja chyba kurcze mam zablokowaną możliwość szukania mnie w wyszukiwarce. Musze to sprawdzić. Ja jestem za przynajmniej zamkniętą grupą, moze być i tajna, byleby ludzie z mojej pracy nie widzieli co na grupie wypisuje za bezeceństwa
nie muszą wszystkiego wiedzieć
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Patrzę żeby założyć grupę należy automatycznie dodać jednego członka by iść"dalej" ktoś zakladal juz grupy? Mogę sama siebie dodać? Czy to sensu nie ma skoro ja chce ją założyć
Ale chyba faktycznie trzeba kogoś dodać
Napisze do Ciebie na priv bo mnie będzie najłatwiej znaleźć
magdaaq, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
Glass wrote:A przytyłyście już coś dziewczyny? U mnie nawet nie drgnie, a całe święta jadłam za dwóch. Brzuszek mam już lekki
.
Schudłam 4kg
Ale coś czuję, że teraz szybko nadrobie bo od kilku dni nie mam mdlosci za to apetit na maxaLoczek2018 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pokechalam do przychodni. Lekarz mrukowaty, nie wiedzial skąd krwawienie, powiedzial, ze mam " brzydka szyjke macicy" jak zapytalam co to znaczy, to powiedzial, ze "nieestetyczna". Maslo maslane, dalej nie wiem o co chodzi. Dziecko zyje, ale jest jakby tydzien mlodsze, a do tej pory bylo wg usg dzien starsze. Cisnienie 160/100 i skierowanie na szpital. Oddzwonil moj lekarz i mowil zeby na ten szpital dla spokoju.przyjeli mnie i zaraz badanie mam.
Marikita lubi tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:Pokechalam do przychodni. Lekarz mrukowaty, nie wiedzial skąd krwawienie, powiedzial, ze mam " brzydka szyjke macicy" jak zapytalam co to znaczy, to powiedzial, ze "nieestetyczna". Maslo maslane, dalej nie wiem o co chodzi. Dziecko zyje, ale jest jakby tydzien mlodsze, a do tej pory bylo wg usg dzien starsze. Cisnienie 160/100 i skierowanie na szpital. Oddzwonil moj lekarz i mowil zeby na ten szpital dla spokoju.przyjeli mnie i zaraz badanie mam.