LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
melbusia88 wrote:To juz tutaj nie bedziemy pisac tylko przenosimy sie na fb?
magdaaq, Loczek2018 lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Matko tyle napisalyscie, ze juz nie pamietam od czego mam zaczac
Agniecha wszytkiego najlepszegoduzo zdrowka dla Ciebie i dzieciaczkow
Ja dzisiaj powiedzialam w pracy o ciazy , szef mi pogratulowal i powiedzial , ze sie bardzo cieszyUff mam to juz za soba
Co do FB sprobuje Was odszukac , a jesli mi sie nie uda bede pisacLoczek2018, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
kasiuleks wrote:Matko tyle napisalyscie, ze juz nie pamietam od czego mam zaczac
Agniecha wszytkiego najlepszegoduzo zdrowka dla Ciebie i dzieciaczkow
Ja dzisiaj powiedzialam w pracy o ciazy , szef mi pogratulowal i powiedzial , ze sie bardzo cieszyUff mam to juz za soba
Co do FB sprobuje Was odszukac , a jesli mi sie nie uda bede pisac
-
magdaaq wrote:Jak sytuacja?
juz tak sie cieszylam, ze wrocilam do zywych, energia wrocila, moglam wyjsc z domu, normalnie funkcjonowac mimo cukrzycy, a tu lipa. Znow niepokoj. I to nie wiadomo czego sie bac, skoro nie stwierdzili skad krwawienie
-
melbusia88 wrote:Leżę w tym szpitalu. Zrodlo krwawienia nieznane... Ale okruszek ma się dobrze, cisnienie spadlo. Dól mnie ogarnia, bo myslalam, ze po 13 tyg juz ryzyko znacznoe spadlo, ale niestety tak nie jest
juz tak sie cieszylam, ze wrocilam do zywych, energia wrocila, moglam wyjsc z domu, normalnie funkcjonowac mimo cukrzycy, a tu lipa. Znow niepokoj. I to nie wiadomo czego sie bac, skoro nie stwierdzili skad krwawienie
❤Ada&Pola❤
-
melbusia88 wrote:Leżę w tym szpitalu. Zrodlo krwawienia nieznane... Ale okruszek ma się dobrze, cisnienie spadlo. Dól mnie ogarnia, bo myslalam, ze po 13 tyg juz ryzyko znacznoe spadlo, ale niestety tak nie jest
Nie mysl o złym bo dziecko rośnie zdrowe. Jesteś pod dobra opieka. Zaraz wrocisz do domu. Tule mocno.
Czy Ty jestes na fb.
Juz nie ogarniam
-
Dziewczyny - melbusia i pixi - bardzo Wam współczuję takiej sytuacji.
Pixi - kiedy masz jakąś wizytę? Może ten Twój krwiak już oczyszcza się?
Melbusia - pocieszające jest to, że z dzidzią ok. Jesteś twarda, będzie dobrze. Tylko tak myśl, nie ma innej opcji. Ściskam :*
-
Madziu nie mam fb....z mezem tak ustalilismy,ze postaramy sie byc daleko od niego
.
Moze tak byc,ze sie oczyszcza ,ale powiem Ci,ze jestem tym zmeczona bo leze juz prawie 3 miesiace a krwiak tylko lekko sie zmniejszyl a plamie i brzuch mnie boli. -
magdaaq wrote:Niestety ryzyko tak naprawde jest az do 21 tyg:/ to okrutne ale do tego czasu tak to wyglada.
Nie mysl o złym bo dziecko rośnie zdrowe. Jesteś pod dobra opieka. Zaraz wrocisz do domu. Tule mocno.
Czy Ty jestes na fb.
Juz nie ogarniam
Ryzyko niestety, mniejsze bo mniejsze, ale jest do momentu kiedy dziecko nie przyjdzie bezpiecznie na świat bo niestety i po 21 i po 24 i w każdym innym tygodniu może się coś sypnąć.
Sory, że tak smęcę, niby po wizycie, lekarz mówi, że z dzieckiem ok a ja mam jakiegoś doła. I boli mnie od południa w dole brzucha po prawej stronie. Nie nasila się ale też nie przestaje. Dziwne. -
Urszulka89 wrote:Dziewczyny - melbusia i pixi - bardzo Wam współczuję takiej sytuacji.
Pixi - kiedy masz jakąś wizytę? Może ten Twój krwiak już oczyszcza się?
Melbusia - pocieszające jest to, że z dzidzią ok. Jesteś twarda, będzie dobrze. Tylko tak myśl, nie ma innej opcji. Ściskam :*u maluchow.
Melbusia to cisnienie to masz wysokie dosyc co na to lekarze??anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Madziu nie mam fb....z mezem tak ustalilismy,ze postaramy sie byc daleko od niego
.
Moze tak byc,ze sie oczyszcza ,ale powiem Ci,ze jestem tym zmeczona bo leze juz prawie 3 miesiace a krwiak tylko lekko sie zmniejszyl a plamie i brzuch mnie boli.
Rozumiem z fb. Tu rowniez będziemy❤
Piątek juz tuz tuz!!PixiDixi lubi tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:Ryzyko niestety, mniejsze bo mniejsze, ale jest do momentu kiedy dziecko nie przyjdzie bezpiecznie na świat bo niestety i po 21 i po 24 i w każdym innym tygodniu może się coś sypnąć.
Sory, że tak smęcę, niby po wizycie, lekarz mówi, że z dzieckiem ok a ja mam jakiegoś doła. I boli mnie od południa w dole brzucha po prawej stronie. Nie nasila się ale też nie przestaje. Dziwne.
Kochana jak urodzisz to będzie kolejne pasmo zmartwien żeby nie zachorowalo, nie przewrocilo się, główki nie rozbilo, jak pójdzie do szkoły, wyjdzie z domu, całe życie może coś się stać. Ale negatywne myślenie nie przyniesie nic dobrego..
Czy ja mogę sama odnaleźć grupę czy tylko poprzez zaproszenie?Magic lubi tę wiadomość