LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
annesa wrote:Kochana jak urodzisz to będzie kolejne pasmo zmartwien żeby nie zachorowalo, nie przewrocilo się, główki nie rozbilo, jak pójdzie do szkoły, wyjdzie z domu, całe życie może coś się stać. Ale negatywne myślenie nie przyniesie nic dobrego..
Czy ja mogę sama odnaleźć grupę czy tylko poprzez zaproszenie?annesa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Wiecie ja nie chciałam smęcić ale tez sie martwię sie o zające. A wizyta dopiero 15.01
A ja chcę tylko, żeby było ok z dzidzią bo przyznam się że gorzej znoszę tę ciążę niż te 7 lat temu.
-
Agniechaaaa wrote:Wiecie ja nie chciałam smęcić ale tez sie martwię sie o zające. A wizyta dopiero 15.01
Nie smecisz no co Ty....przeciez my tu wszystkie zbioremstrachow,nadziei,wyczekiwania. Doly i gory lapac bedziemy takze to normal a jak mozesz to podskocz na USG by sie uspokoic.
Powiem Wam,ze juz nauczylam sie obslugiwac detektor i bez problemu wyszukuje serducha i to w moim przypadku daje mi spokoj duzy ....Urszulka89, magdaaq, Loczek2018, anecz_kaa lubią tę wiadomość
-
Pixi, Agniecha trzymajcie sie, nie mozemy sie poddawac. W kupie sila
jakos to bedzie. Moze jutro bedziemy miec lepsze humory. Przed nami jeszcze tyle dobrych dni.
co do cisnienia, to przychodzi co dwie godz pielegniarka i mi mierzy. Ale spadlo do 137/78, wiec to cgyba ze stresu rano tak skoczylo.
nie bardzo chce przechodzic na fb, bo za nim nie przepadam. Ale jak wszystkie sobie pojdziecie, to pewnie tez tam pojde. Wolalabym nieLoczek2018, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:Pixi, Agniecha trzymajcie sie, nie mozemy sie poddawac. W kupie sila
jakos to bedzie. Moze jutro bedziemy miec lepsze humory. Przed nami jeszcze tyle dobrych dni.
co do cisnienia, to przychodzi co dwie godz pielegniarka i mi mierzy. Ale spadlo do 137/78, wiec to cgyba ze stresu rano tak skoczylo.
nie bardzo chce przechodzic na fb, bo za nim nie przepadam. Ale jak wszystkie sobie pojdziecie, to pewnie tez tam pojde. Wolalabym nie❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:A jak długo masz być w szpitalu?
-
melbusia88 wrote:tego nikt nie wie. Zwykle trzymaja 3 dni profilaktycznie, ale nie wiem czy sie jutro na zadanie nie wypisze, bo w piatek mam wizyte u swojego lekarza i w poradni diabetologicznej. Zreszta, badzmy szczerze - lezec i brac duphaston moge tez w domu. Leze na sali z dziewczyna ktorej sie buzia nie zamyka, nie dam rady
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Dla mnie forum ma swoj urok
Melbusia to cisnienie niech unormuje sie bo takie skaczace tez moze dawac plamienia.Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
PixiDixi i melbusia88 trzymajcie się. Bedzie dobrze, tak jak mówiłam w życzeniach świątecznych - wszystkie razem dotrwamy do lipcowego szczęśliwego rozwiązania! Zdrówka dużo i trzymam kciuki żeby wszystko się uspokoiło.
PixiDixi lubi tę wiadomość