LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
melbusia88 wrote:tego nikt nie wie. Zwykle trzymaja 3 dni profilaktycznie, ale nie wiem czy sie jutro na zadanie nie wypisze, bo w piatek mam wizyte u swojego lekarza i w poradni diabetologicznej. Zreszta, badzmy szczerze - lezec i brac duphaston moge tez w domu. Leze na sali z dziewczyna ktorej sie buzia nie zamyka, nie dam rady
Hehe gadula Ci sie przytrafila..... -
PixiDixi wrote:Madzia a jak masz teraz dawkowanie?
Ja mam 3x1 duphaston i lutek 2x3 , a i magnez.
Ile magnezu zazywacie ?
Ja biorę 2x1 duphaston i mam schodzic z dawki co tydzień o jedną tabletkę. Do tego zastrzyk neoparin 1x dziennie.
Też mam obawy co do odstawienia duphastonu a wizyta dopiero 22.01, do tego czasu powinnam zejść. Chyba napisze do swojej gin maila co o tym uważa żeby się uspokoić
Magnezu nie biorę.PixiDixi lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Ja mam cos dziwnego od tygodnia potrafi przez caly dzien mi tak powieka mrygac,zwiekszylam magnez do 6tabletek i przechodzi dopiero pod wieczor....czy to tez brak pitasu czy wapnia?
-
nick nieaktualny
-
PixiDixi wrote:Ja mam cos dziwnego od tygodnia potrafi przez caly dzien mi tak powieka mrygac,zwiekszylam magnez do 6tabletek i przechodzi dopiero pod wieczor....czy to tez brak pitasu czy wapnia?
Kotku cały czas Brudze i leżę już 3 tyg i mam już dość więc Ty to masz prawo do zwątpienia. Wszystko będzie dobrze. Pamiętaj.
Jutro mam ją wizytę i też staram się być dobrej myśli
Podobnie jak Ty nie chce FB więc będę zaglądać na forum.PixiDixi lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Tez mi gin cos przebakiwala o schodzeniu z dupka,ale przez te plamienia to ja nie wiem ile jeszcze bede musiala to zjadac