LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa wieczory i noce mam tragiczne. Po pierwsze mdłości bez wymiotów czasami modlę się o wymioty bo liczę że mi ulży ale nic z tego. Po drugie jak mogłam spać cały czas to teraz nie mogę. Nie umiem znaleźć pozycji bolą mnie krzyże i do tego czasami mam wrażenie ciężkich nóg. Dodam że wszytkie wyniki mam książkowe.
Ale się wyżaliłam -
PixiDixi wrote:Tak Melbusiu,z przodu to dziala jak poduszka,wytlumia.
Ja malucha co mam na tylnej w dole czuje a maluch,ktory jest wyzej ma lozysko z przodu i raczej nie czuje (chociaz wczoraj jakies pyniecie chyba),a maluch na dole to czuje.szkoda, ze pozno poczuje. Pierwsze malenstwo, wiec sie doczekac nie moge, a tu sie wydluzy.
od 10 min kolezanka jest cicho, bo jeide zaraz spac, wiec juz koniec sluchania
Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
Biedronka89 wrote:Ja wieczory i noce mam tragiczne. Po pierwsze mdłości bez wymiotów czasami modlę się o wymioty bo liczę że mi ulży ale nic z tego. Po drugie jak mogłam spać cały czas to teraz nie mogę. Nie umiem znaleźć pozycji bolą mnie krzyże i do tego czasami mam wrażenie ciężkich nóg. Dodam że wszytkie wyniki mam książkowe.
Ale się wyżaliłam -
nick nieaktualny
-
melbusia88 wrote:super masz,ze juz cos czujesz
szkoda, ze pozno poczuje. Pierwsze malenstwo, wiec sie doczekac nie moge, a tu sie wydluzy.
od 10 min kolezanka jest cicho, bo jeide zaraz spac, wiec juz koniec sluchania
Melbusiu,ja w pierwszej ciazy poczulam w 22 tygodniu, nie wiem dlaczego coraz wczesniej czuje sie wraz z kazda ciaza,ale to zadne pocieszenie dla Ciebie....tak czy siak mam nadzieje,ze relatywnie szybciej poczujesz niz statystycznie to podaja....:-* -
Glass wrote:Jak sobie radzicie z kaszlem i drapiącym gardłem kobitki? Ktoś mnie zaraził i drugi dzień się męczę.
-
melbusia88 wrote:Tak, powrot do,duphastonu 3 x dziennie. Taki paradoks, bo doiero co wczoraj mowilam cynamonkowej ze po odstawieniu dupka jest ok. A tu lipa.
dziewczyny ona mi juz cale zycie opowiedziala i wszystkie koligacje i konflikty rodzinne. Nie znam jeszcze tylko jej nr buta i daty pierwszej miesiaczki
spokojnie, zostawiła cokolwiek na jutrodawkuje Ci wiedzę, cwana bestyja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, oszalałam chyba
kupiłam mały woreczek ślicznych ubranek dziecięcych - raczej nie mam od kogo dostać, bo dzieciaki koleżanek już dawno wyrosły - zresztą jakie to ma znaczenie - nie mogłam się powstrzymać ...
boshe ale to wszystko piękne, słodkie i urocze
teraz tylko - oby lekarka od USG się nie pomyliła z tym chłopakiem bo córcia będzie mieć koszulki z samochodzikami
kolorowych snów mamuśkianecz_kaa, PixiDixi, melbusia88, Loczek2018, Niecierpliwa123, Carolline lubią tę wiadomość