LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Osnowa wrote:Dziewczyny mi trochę pryszcze zaczynają dokuczac. Czuję się przez to gorzej. Czy jest jakiś sposób na wypryski w ciąży???
czuję się jak nastolatka, takich pryszczoli to ja w liceum nie miałam.
-
Poakceptowałam trochę zaproszeń, proszę o wiadomości priv
Bo teraz już nie wiem kogo Magda dodała a kogo nie
Duza, wyślij mi jeszcze raz bo zle mi się kliknęło i odrzuciło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 07:59
-
Hej. Mam takie pytanie dla tych co jeszcze nie wiedzą co noszą pod sercem. Jak jest u Was, jakie macie przeczucia? Zakładacie się z partnerami? Lub np mama czy teście widzą tylko jedna płeć? I jeszcze zapytam te, które wiedzą jak u Was było?
Nasze to będzie pierwsze i w sumie ja mam przeczucie syn, mąż widzi tylko córkę, teściowa cały czas wymyśla imiona dla chłopców a moim rodzicom to obojętnie. Mi w sumie też byle by bylo zdrowe -
Melbusia, ja się kontaktowałam z lekarzem i będę odstawiać stopniowo tak jak chciałam, dostanę jeszcze receptę na jedno opakowanie, mam nadzieje ze nie będzie niespodzianek... A Ty kochana odpoczywaj dużo
Muminka, trzymamy kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 08:09
-
muminka83 wrote:Dzień dobry.
Dziś wizyta na 9:20. Spałam mało w nocy bo od 1. Mam też krew na tarczycę i ft4.
Oby ten krwiak był ciut mniejszy. Choć troszkę.
Serce wali mi.... Uf no ale pozytywne myśli i tylko spokój nas uratuje. -
panan12 wrote:Hej. Mam takie pytanie dla tych co jeszcze nie wiedzą co noszą pod sercem. Jak jest u Was, jakie macie przeczucia? Zakładacie się z partnerami? Lub np mama czy teście widzą tylko jedna płeć? I jeszcze zapytam te, które wiedzą jak u Was było?
Nasze to będzie pierwsze i w sumie ja mam przeczucie syn, mąż widzi tylko córkę, teściowa cały czas wymyśla imiona dla chłopców a moim rodzicom to obojętnie. Mi w sumie też byle by bylo zdrowe. Mojemu tacie śniło się że miał wnuczkę
, mąż też cichutko obstawia dziewczynkę. Więc na dwoje babka wróżyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 08:24
-
magdis wrote:To u mnie nic nie ma na ten temat. Agniecha, wpisz mnie na liste z terminem 4.07.pliiis ☺
magdis lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
muminka83 wrote:Dzień dobry.
Dziś wizyta na 9:20. Spałam mało w nocy bo od 1. Mam też krew na tarczycę i ft4.
Oby ten krwiak był ciut mniejszy. Choć troszkę.
Serce wali mi.... Uf no ale pozytywne myśli i tylko spokój nas uratuje.
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
panan12 wrote:Hej. Mam takie pytanie dla tych co jeszcze nie wiedzą co noszą pod sercem. Jak jest u Was, jakie macie przeczucia? Zakładacie się z partnerami? Lub np mama czy teście widzą tylko jedna płeć? I jeszcze zapytam te, które wiedzą jak u Was było?
Nasze to będzie pierwsze i w sumie ja mam przeczucie syn, mąż widzi tylko córkę, teściowa cały czas wymyśla imiona dla chłopców a moim rodzicom to obojętnie. Mi w sumie też byle by bylo zdroweLoczek2018 lubi tę wiadomość
Ineczka wrote:My jeszcze nie wiemy heh rozmawiałam z mężem i mamy takie samo zdanie ważne, ze zdrowe a czy ch czy dzw jakie to ma znaczenie to nasze maleństwo będzie kim by nie było. Nie mam żadnych przeczuć kompletnie nic ostatnio nawet zażartowałaam, ze to może być jedyna szansa na przedłużenie nazwiska męża jak będzie chl a on, ze naprawdę nie ma na to ciśnienia.Podobnie z imionami będziemy wybierać jak już się dowiemy po co teraz gdybać.Zawsze chciałam mieć dziewczynkę ciuszki spineczki heh, ale po tym co tutaj dziewczyny przechodzą jedyna myślą, jest żeby zdrowe . Siostra ogląda mała krawaty i spodenki na szelkach wiec chyba chce siostrzeńca heh
Długo wyczekiwane to zawsze człowiekowi obojętne. Kiedy macie wizytę? -
panan12 wrote:Długo wyczekiwane to zawsze człowiekowi obojętne. Kiedy macie wizytę?
ja troche poczekalam, ale bardzo bym chciala córeczkę. Oczywiscie jesli bedzie synek, to bede tak samo kochac i bedzie moim oczkiem w glowie, ale poniewaz chcemy miec z mezem tylko jedno, to chcialabym miec mala dziewczynke razem z jej cukierkowym swiatem
Loczek2018, magdaaq, Carolline lubią tę wiadomość
-
Nasze to będzie pierwsze i w sumie ja mam przeczucie syn, mąż widzi tylko córkę, teściowa cały czas wymyśla imiona dla chłopców a moim rodzicom to obojętnie. Mi w sumie też byle by bylo zdrowe
Ja na 100% jeszcze nie wiem, na 90% chłopak ale gin powiedziała że może się zmienić 22.01 myślę że się okażemi to bez różnicy totalnie, mąż wiadomo chciałby syna ale najważniejsze żeby było zdrowe.
W rodzinie też wszyscy mówili że syn bo nic się nie zmieniam chociaż w takie zabobony nie wierzę -
Magda wiem, ze temat ciężki, ale rozmawialiśmy troche o tym wczoraj i stanęło, że jak będzie coś nie tak będziemy się martwić... ja znam dziewczynę która urodziła córkę z ZD młoda (25lat) i przy kolejnych 2 ciazach stwierdziła, ze usunie jak będzie chore i robiłą amnio. Powiedziała, że nie stać ją ani finansowo ani psychicznie na 2 chore dziecko... i ja to rozumiem i szanuje.
Panan co do przeczucia... hmm u Nas w 1 ciazy- syn ( mamy 2 córki), w 2 tez wszyscy ze bedzie syn
jak szwagierka była w ciazy w zeszłym roku, tez wróżyli syna
a teraz ciiiisza nikt nic nie mówi
ja sama nie wiem, z jednej strony chciałabym syna, zeby mąż dał mi spokój
z drugiej chciałabym dziewczynkę, a przeczucia nie mam jakoś i się nie nastawiam.
Muminka kciukidaj znac co tam slychać u malucha
Melbusia dobrze, ze juz nie plamisz
Miała lub ma któras z was żylaki? ja miałam przed ciążą i dziś zobaczyłam, że się powiększył ;/
-
Vanillaice wrote:Kochane, jestem po usg genetycznym i wszystko jest dobrze!!! Miałam też już wyniki z pappy i też ok
. Boże, jsk mi ulzylo, jak się cieszę... I uwaga, na 100 procent chłopak
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
annesa wrote:Ja na 100% jeszcze nie wiem, na 90% chłopak ale gin powiedziała że może się zmienić 22.01 myślę że się okaże
mi to bez różnicy totalnie, mąż wiadomo chciałby syna ale najważniejsze żeby było zdrowe.
W rodzinie też wszyscy mówili że syn bo nic się nie zmieniam chociaż w takie zabobony nie wierzę
Może się to mylić bo mówią że często im się myli z przerosnieta u dziewczyny. Ja wizytuje 9 stycznia ostatni raz chyba u takiego doktora i idę z mężem, 16 wizyta u tej co chce chodzić i 19 stycznia prenatalne może wstępnie się dowiemchociaż bardziej luty obstawiam