LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lojj powiem tak nadrobic Was tylko z 2 dni to wyczyn. Ja ciagle za dnia w pracy i tylko wieczorami Was śledze. Udało sie wszytsko nadrobiłam
jezszce tydzien i bede juz ciagle na biezaco bo ide na L4 takze czasu bedzie kupa.
Agaaa najlepszego! nudnej ciazy i samych dobrych wiadomosci :*
Melbusia88 trzymaj sie jakos w tym szpitalu i nie daj sie tej gadule ( zawsze mozsesz udawac ze ciagle spisz)
Co do fb to tez dołącze choc tutaj jestem z Wami bardziej zwiazana:D i to juz taki ój rytułał zeby zajrzec tu w wolnej chwili.
Ja jutro o 15 wizyta i moimo ze jestem juz po USG genetycznym stres znow jest czy wszystko ok.Agniechaaaa, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
shadee wrote:dziewczyny, oszalałam chyba
kupiłam mały woreczek ślicznych ubranek dziecięcych - raczej nie mam od kogo dostać, bo dzieciaki koleżanek już dawno wyrosły - zresztą jakie to ma znaczenie - nie mogłam się powstrzymać ...
boshe ale to wszystko piękne, słodkie i urocze
teraz tylko - oby lekarka od USG się nie pomyliła z tym chłopakiem bo córcia będzie mieć koszulki z samochodzikami
kolorowych snów mamuśki
To bylo silniejsze od Ciebie co?sama bym juz zakupy robiła
poki co mam kupiony jeden sweterek ale w misie wiec obojgu będzie pasować-tez nie mogłam sie powstrzymać
(na jesień akurat bo ciut większy
) zazdroszczę ze juz wiesz co (nawet jesli tylko prawdopodobnie) będziesz miała
ja może jeśli łaskawe dziecko będzie to dowiem sie za 2 tygodnie (dopiero?) co kryje sie u mnie
magdaaq lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
shadee wrote:spokojnie, zostawiła cokolwiek na jutro
dawkuje Ci wiedzę, cwana bestyja
na pewno dzis kolejna porcja.
ja informacje o łozysku tez mam na opisie prenatalnych. Troche szkoda, ze pozniej poczuje ruchy, no ale trudno. Będe czekac -
annesa wrote:Dzień-doberek
Właśnie wstaje do pracy, mdlosci odpuscily chyba na dobre juuuupi! W dodatku mam dziś ostatni dzień pracy i dwa dni lenistwa
Odliczam dni do wizyty 22.01 jeszcze chwila..
Miłego dnia życzę wszystkim !
-
muminka83 wrote:Dzień dobry.
Dziś wizyta na 9:20. Spałam mało w nocy bo od 1. Mam też krew na tarczycę i ft4.
Oby ten krwiak był ciut mniejszy. Choć troszkę.
Serce wali mi.... Uf no ale pozytywne myśli i tylko spokój nas uratuje.❤Ada&Pola❤
-
muminka83 wrote:Dzień dobry.
Dziś wizyta na 9:20. Spałam mało w nocy bo od 1. Mam też krew na tarczycę i ft4.
Oby ten krwiak był ciut mniejszy. Choć troszkę.
Serce wali mi.... Uf no ale pozytywne myśli i tylko spokój nas uratuje.