LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem ogólnie bardzo pozytywna. Kilka raz y wygrałam z rakiem. Mam dwoje dzieci. Żyje. Jednak stres to czasem się pojawia choć faktycznie mówię że będzie dobrze i nie mam się przejmować. Ostatnia wizytę miałam 20 grudnia. Eh. Musi być dobrze. Tylko gdy czytam o tych smutnych wieściach to .... Br
Glass, Agniechaaaa, Marikita lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane
Aguś wszystkiego najlepszego! Dużo szczęścia, miłości i spełnienia marzeń ♥️Spokojnej ciazy ❤
Olinka bardzo mi przykro...
Przykro mi czytać takie smutne wieści, automatycznie sama zaczynam się bacAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:Olinka bardzo mi przykro myślałam że to już za nami.
Melbusia jedź i daj znać.
Agniecha sto lat!!! Spełnienia marzeń i samych słonecznych dni!
Ja się zastanawiam czy na zdjęciu u annesy widać wyrostek płciowy?
Ja nadal studiuje czym różni się panorama i nifty.
Cudllemuffin Tobie lekarz zależał nifty czy jak ? Ja idę jutro pobrać krew i muszę się zdecydować na coś.
Ja się nie znam na zdjęciach usg ale byłam na badaniu w dokładnie 12 tyg i gin odrazu stwierdziła że na 90% będzie chłopak. Mimo to i tak się nie nastawiam,bo jest mi to bez różnicy -
Olinka tak mi przykro.. Trzymaj się.
Agniecha wszystkiego najlepszego! Nudnej ciąży bez zawirowań i szczęśliwego rozwiązania!
Ja się melduję po wizycie- Księżniczka ma już 7,8cm, doktor mówi, że wszystko w porządku. Chyba miała dziś lenia troche bo na poprzednim usg brykała jak szalona a teraz ledwo jedno leniwe kopnięcie.. Ale serduszko bije, wszystko ok. Jedynie to glupie łożysko ciągle na szyjce leży, wiec nadal szlaban na sex i sport.. Oby sie w końcu przemieściło.. Do 20tc..Magic, anecz_kaa, Agniechaaaa, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:Olinka tak mi przykro.. Trzymaj się.
Agniecha wszystkiego najlepszego! Nudnej ciąży bez zawirowań i szczęśliwego rozwiązania!
Ja się melduję po wizycie- Księżniczka ma już 7,8cm, doktor mówi, że wszystko w porządku. Chyba miała dziś lenia troche bo na poprzednim usg brykała jak szalona a teraz ledwo jedno leniwe kopnięcie.. Ale serduszko bije, wszystko ok. Jedynie to glupie łożysko ciągle na szyjce leży, wiec nadal szlaban na sex i sport.. Oby sie w końcu przemieściło.. Do 20tc..
-
Nalia wrote:Super, że wszystko w porządku.
Ja jestem w razie co zapisana na jutro do gin na NFZ , żeby zobaczył, czy mi się żadna infekcja nie zrobiła, bo troszkę mnie nadal coś tam swędzi, ale mniej.
-
cuddlemuffin wrote:Olinka tak mi przykro.. Trzymaj się.
Ja się melduję po wizycie- Księżniczka ma już 7,8cm, doktor mówi, że wszystko w porządku. Chyba miała dziś lenia troche bo na poprzednim usg brykała jak szalona a teraz ledwo jedno leniwe kopnięcie.. Ale serduszko bije, wszystko ok. Jedynie to glupie łożysko ciągle na szyjce leży, wiec nadal szlaban na sex i sport.. Oby sie w końcu przemieściło.. Do 20tc..Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018