LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pleśniak co to?
Ja się obawiam pustego jaja płodowego już czytałam kilka artykułów na ten temat. Mi ostanio gin tylko powiedział, że ciąża jest w macicy, pęcherzyk ma 3mm i że są widoczne błony płodowe tak to zrozumiałam i mam przyjść za 2 tyg więc idę...
-
Moze to jest sposób żeby sam poczytał i sprawdzil skoro twierdzi że przemeczenie i za duzy wysilek fizyczny nie wplywa na dzidzie...On się sugeruje szwagierka, ktora poronila 2 razy i mowila mu żeby Paulina za duzo nie myslala...
Bylo by mi lepiej gdybym mogla pogadac z mama.. ale jestem zawzieta i obiecałam sobie ze zrobie im niespodziankę na święta...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2017, 15:04
-
Powiedz mężowi, ze kobieta w czasie ciąży czasami czuje się tak jak mężczyzna podczas choroby (większość „walczy o życie”) może coś do niego dotrze chociaż w małym stopniu
Albo faktycznie daj mu kilka artykułów czy wypowiedzi na temat ciąży do poczytania, może zmieni nastawienieAndziula_1988 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/332b2e0ba149.jpg
Ja po wizycie. Widziałam ❤️ Fasolka ma 1,21 cm i tętno 152Paulina.G, Agniechaaaa, po_prostu_ja, karolcia87, magdaa, M@ziii, anecz_kaa, Lena21, kasiuleks, Tinnera, gapa25, KarolinaDe, Patyś, Alfa_Centauri, melbusia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:pleśniak co to?
Ja się obawiam pustego jaja płodowego już czytałam kilka artykułów na ten temat. Mi ostanio gin tylko powiedział, że ciąża jest w macicy, pęcherzyk ma 3mm i że są widoczne błony płodowe tak to zrozumiałam i mam przyjść za 2 tyg więc idę...po_prostu_ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdaa wrote:A co do słyszenia bicia serduszka to mój ginekolog i ja się z nim zgadzam na 1.wizycie nie daje słuchać tylko pokazuje ponieważ to męczy dzidziulka te fale wysyłane przez usg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2017, 16:31
Alfa_Centauri lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny