LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pleśniak co to?
Ja się obawiam pustego jaja płodowego
już czytałam kilka artykułów na ten temat. Mi ostanio gin tylko powiedział, że ciąża jest w macicy, pęcherzyk ma 3mm i że są widoczne błony płodowe tak to zrozumiałam i mam przyjść za 2 tyg
więc idę...
-
Moze to jest sposób żeby sam poczytał i sprawdzil skoro twierdzi że przemeczenie i za duzy wysilek fizyczny nie wplywa na dzidzie...On się sugeruje szwagierka, ktora poronila 2 razy i mowila mu żeby Paulina za duzo nie myslala...
Bylo by mi lepiej gdybym mogla pogadac z mama.. ale jestem zawzieta i obiecałam sobie ze zrobie im niespodziankę na święta...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2017, 15:04

-
Powiedz mężowi, ze kobieta w czasie ciąży czasami czuje się tak jak mężczyzna podczas choroby (większość „walczy o życie”) może coś do niego dotrze chociaż w małym stopniu

Albo faktycznie daj mu kilka artykułów czy wypowiedzi na temat ciąży do poczytania, może zmieni nastawienie
Andziula_1988 lubi tę wiadomość

-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/332b2e0ba149.jpg
Ja po wizycie. Widziałam ❤️ Fasolka ma 1,21 cm i tętno 152
Paulina.G, Agniechaaaa, po_prostu_ja, karolcia87, magdaa, M@ziii, anecz_kaa, Lena21, kasiuleks, Tinnera, gapa25, KarolinaDe, Patyś, Alfa_Centauri, melbusia88 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiasto na kruchymm spodzie z dżemem porzeczkowym ubita piana z bialek i kruszonka na wierzchuanecz_kaa wrote:pleśniak co to?
Ja się obawiam pustego jaja płodowego
już czytałam kilka artykułów na ten temat. Mi ostanio gin tylko powiedział, że ciąża jest w macicy, pęcherzyk ma 3mm i że są widoczne błony płodowe tak to zrozumiałam i mam przyjść za 2 tyg
więc idę...
po_prostu_ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie tez sie nie zgodził na wizycie, na IP puścili zeby sprawdzić czy wszystko Ok po tym moim krwawieniu. Nam tylko nadzieje, ze bardzo ich to nie namęczyłomagdaa wrote:A co do słyszenia bicia serduszka to mój ginekolog i ja się z nim zgadzam na 1.wizycie nie daje słuchać tylko pokazuje ponieważ to męczy dzidziulka te fale wysyłane przez usg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2017, 16:31
Alfa_Centauri lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny

i tak będe stać i patrzeć, a mam czas no i to moje auto
Obojetnie... to ja jestem w ciazy, nie on
cieszę sie, ze ta instrukcja daje rade