LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zielona1911 wrote:4 i 3dni to mialas spory pęcherzyk 10mm. Ja mialam wtedy 2mm.
Mam nawet tabelke taka i na 10mm wychodzi koncowka 5tygodnia.
U mnie ostatni cykl trwał ponad 40 dni... dopiero w 42 mialam owulacje.
Ja sama liczę sobie wiek ciąży od daty owulacji, bo ciężko liczyć od 1ego dnia miesiączki
W czwartek pewnie juz się dokladniej dowiemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 21:01
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
To ja tutaj też się wpiszę dzisiaj byłam na trzeciej becie i mamy 1324, przyrost o ponad 100 %, więc trochę się uspokoiłam. Piersi są strasznie duże i trochę bolą, śluz mam mnóstwo i ciągle mi zimno. Termin mam teoretycznie na 13.07, wizytę serduszkową dopiero pod koniec miesiąca.
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Witaj tez będę miala wizytę co Ty 21 i nie mogę się doczekac....
O, super! Chociaż nie jestem w tym sama
Dziewczyny, czy każda z Was Ok. 4 tygodnia latała co chciał do toalety? W pierwszej ciąży tez biegałam co chwila na siku, od samego początku, a teraz nic a nic, normalnie jak zwykle.. nie wiem czy mam się o co martwić? Naczytałam się tyle w tych internetach i mam obawy, ze coś jest złe.. -
A ile razy robiliście kobitki betę ? Ja zrobiłam 3 i zastanawiam się nad 4, ale zaczynam myśleć, że jestem za bardzo nakręcona, moja mama mówi żeby nie robić, bo już jestem taka pokłóta przez ostatnie miesiące i jeszcze w ciąży będę mieć mnóstwo badań... może ma rację
Swoją drogą nie wiem jak kiedyś kobiety funkcjonowały, nie było badań, nie było usg, nikt się nie przejmował w pracy że jesteś w ciąży - chyba bym oszalała