LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLena21 wrote:A ile razy robiliście kobitki betę ? Ja zrobiłam 3 i zastanawiam się nad 4, ale zaczynam myśleć, że jestem za bardzo nakręcona, moja mama mówi żeby nie robić, bo już jestem taka pokłóta przez ostatnie miesiące i jeszcze w ciąży będę mieć mnóstwo badań... może ma rację
e
Swoją drogą nie wiem jak kiedyś kobiety funkcjonowały, nie było badań, nie było usg, nikt się nie przejmował w pracy że jesteś w ciąży - chyba bym oszalała -
melbusia88 wrote:To tak jak ja witaj napisz coś o sobie mogę zapytać kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Bo ja liczyłam datę z kalkulatora, ale coś wydaje mi się, że będzie później, bo miałam późno owulację.
To moja pierwsza ciążą . Byłam na pierwszej wizycie 27 października (widać było tylko oznaki ciąży, bez pęcherzyka), miałam iść w zeszłą sobotę, ale zrezygnowałam i stwierdziłam, że przełożę wizytę na 20 listopada, bym już wiedziała, że czas, by zobaczyć serduszko.
-
Agniechaaaa wrote:Ooo cześć Krakuska będziemy sie spotkać w parku na wspólne spacery i nawet jestesmy na podobnym etapie
Bardzo chetnie przyjmuje zaproszenie
Choc jest to bardzo prawdopodobne, ze po nowym roku przeprowadzam sie pod Krakow, ale to nie problem podjechac na city -
nick nieaktualny
-
Lena21 wrote:A ile razy robiliście kobitki betę ? Ja zrobiłam 3 i zastanawiam się nad 4, ale zaczynam myśleć, że jestem za bardzo nakręcona, moja mama mówi żeby nie robić, bo już jestem taka pokłóta przez ostatnie miesiące i jeszcze w ciąży będę mieć mnóstwo badań... może ma rację
Swoją drogą nie wiem jak kiedyś kobiety funkcjonowały, nie było badań, nie było usg, nikt się nie przejmował w pracy że jesteś w ciąży - chyba bym oszalała -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Wczoraj miałam betę 15,44 więc chciałabym do was dołączyć to już moja druga ciąża, jeśli wszystko pójdzie dobrze to będzie właściwie równo dwa latka różnicy między dzieciaczkami
PixiDixi, Paulina.G, kkarolina89 lubią tę wiadomość
-
Ja robiłam betę 4 razy. W 28 i 30 dc i potem w 31 i 34 dc na prośbę lekarza.
Zastanawiam się czy nie zrobic tez w tym tygodniu. Mierze temperaturę i standardowo było 36,75-36,9, a dzis rano 36.4. Bardzo się przestraszyłam tym spadkiem i zastanawiam się czy umawiać się wcześniej do gin. albo czy zbadać betę. czy któraś tak z Was też tak miała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 07:49
-
Dzien dobry ☺
Ove nie mierz juz temperatury! Jak mi w ciazy spadla temp.zadzwonilam przerazona do gina to mnie tak zjechala ,ze nie przytocze tych slow.Temp.ma prawo spadac i rosnac wiec nie jest juz do "obserwacji" I nie rob juz bety,szkoda Twojej psychiki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 08:11
-
Sońkaa wrote:A ja się dziś obudziłam z koszmarem, wymacalam się cala, w popłochu stwierdziłam, że czuje się zwyczajnie, jak nie w ciąży i jestem w drodze na betę właśnie, mówię Wam, ja się wykończę jak nie wyluzuje...
Spokojnie wszystko będzie dobrze ❤