LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulina.G wrote:U ginekologa. Zadzwoniłam i powiedzialam, że chcę zrobić test ciążowy z krwi Daje Ci termin i na nastepny dzien masz wyniki... Tak jest u mnie
-
PixiDixi wrote:Kazda ma "sraczke"ja tez ,ale wiem tez juz hehe ,ze wplyw mam niewielki wiec moge starac sie dla dobra maluchow nie denerwowac sie (trudne to jest cholernie)....Dzien zaczynam z melisa i tez tak go koncze.10 cs szczęśliwy
-
Dziewczyny! :p dokładnie, ja tez się denerwuje i codziennie rano patrzę czy bolą mnie piersi, a w łazience czy nie krwawię. Ale dziś wstałam jakoś z bardzo wyjątkowo dobrym nastrojem i tłumacze sobie to wszystko tak, Że w każdej z nas jest jakis strach i na pocieszenie powiem, ze w pełni odpuści nas od dopiero po urodzeniu dzidziusia :p
-
po_prostu_ja wrote:Dziewczyny! :p dokładnie, ja tez się denerwuje i codziennie rano patrzę czy bolą mnie piersi, a w łazience czy nie krwawię. Ale dziś wstałam jakoś z bardzo wyjątkowo dobrym nastrojem i tłumacze sobie to wszystko tak, Że w każdej z nas jest jakis strach i na pocieszenie powiem, ze w pełni odpuści nas od dopiero po urodzeniu dzidziusia :p10 cs szczęśliwy
-
cześć dziewczyny, moje dziecko przechodzi bunt dwulatka i od rana nie miałam jak zajrzeć. Witam wszystkie nowe ujawnione mamy
ja betę robiłam dwa razy w odstępie 48h jak zobaczyłam, że przyrasta to już nie robię. Włączam pozytywne myślenie i czekam na wizytę serduszkową.
W pierwszej ciąży denerwowałam sie przed każdym usg czy wszystko ok, ale jak już czułam ruchy to strach gdzieś uleciał.
zdałam sobie właśnie sprawę, że lipiec to fajny miesiąc przed nami będą jeszcze całe wakacje
-
nick nieaktualny
-
Ja chciałam rodzić wcześniej, marzył mi się kwiecień-maj, niestety nie udało mi się. Mam córeczkę z sierpnia i zawsze uważałam że wakcje to kiepski czas na urodziny dla dziecka. A tu bach i dwoje dzieci wakacyjnych. Przynajmniej oboje beda w takiej samej sytuacji ale może w przyszłości się to jakoś fajnie zgra i na urlopy będziemy w tym czasie jeździć
-
A co do zamartwiania - nie wiem czy ja jestem jakaś dziwna ale i w poprzedniej ciąży i teraz jestem bardzo spokojna. Staram się przyciągać pozytywne myślenie i wiem że będzie dobrze
PixiDixi, Sońkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny dołączę i ja gratuluję wszystkim zafasolkowanym termin mam prawdopodobnie na 3.07 - moje urodziny bete robiłam 3 razy, ładnie rosła więc już nie robię za dużo stresu. Martwi mnie ból podbrzusza, zawsze po całym dniu pracy boli. Nie mam ciężkiej pracy ale prawie cały czas siedzę i trochę uciskam brzuch. Swoją drogą już się ledwo dopinam, musze gumke zakładać wizytę też mam w czwartek, mam nadzieję że zobaczę już serduszko.
PixiDixi, Paulina.G lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM@ziii wrote:Hej dziewczyny dołączę i ja gratuluję wszystkim zafasolkowanym termin mam prawdopodobnie na 3.07 - moje urodziny bete robiłam 3 razy, ładnie rosła więc już nie robię za dużo stresu. Martwi mnie ból podbrzusza, zawsze po całym dniu pracy boli. Nie mam ciężkiej pracy ale prawie cały czas siedzę i trochę uciskam brzuch. Swoją drogą już się ledwo dopinam, musze gumke zakładać wizytę też mam w czwartek, mam nadzieję że zobaczę już serduszko.
-
Sanka, ss , ale ja Wam zazdroszcze...
Nie wiem czy to przez to, że to pierwsza ciąża, czy przez to, że trochę się zeszło zanim się udało, czy może przez to, że naprawdę muszę się doszukiwać objawów czasem panikuję, pewnie wszystko na raz.
Niedługo jadę po wynik bety, mam nadzieję, że mnie to uspokoi...10 cs szczęśliwy
-
sanka ja tez wolałam wcześniej (marzyłam mi się różnica między dziećmi 2 lata a będą 3) ale nie wyszło. Syna mam z czerwca i byłam bardzo zadowlona, że jest ciepło. Mały w samym body, długie spacery, nocne karmienia nie takie straszne bo wcześnie jasno na spacerze można nakarmić same plusy