X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic powiem Ci tak. Mój mąż w domu mało robi ( pali w piecu wynosi śmieci zmywarka i co 2 dzień kapie dzieci) asa o idkurza i myje podłogi czasem zetrze kurze. Jakby tego nie robił to jaja bym utrwala. Niestety nie masz jeszcze 3 dzieci. I u mnie działa nie odżywianie a nie darcie kopary.

Ps mieszkamy z babcią męża dom jest teścia. Ogródek jest mój :p tak samo jak nasza kuchnia etc i nie wierzę z jego brak poczucia własności a lenistwo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 13:04

PixiDixi, Magic lubią tę wiadomość

• Magic Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie chciałam chodzić nie pogodzona zwłaszcza że on dużo jeździ więc wiecie... lepiej być pogodoznym niż w złości i miałoby się coś stać. Ale od pewnego czasu i mi się przestało chcieć. a nie wiem czy nasz związek wisi na włosku ale zobaczymy czy po wczorajszym coś poruszy temat.
    Ja też miałam problem.z Olisiem i z bbf kilka razy się logowałam. pewnie jakieś zakłócenia burze na słońcu czy coś ;)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Magic Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa no widzisz ja dopiero jak ppwiem że.cos trzeba zrobić to zrobi. ale chwała mu za prasownie rzeczy ;) tzn swoich bo ja tak układam rzeczy że nie wymagają prasowania. A dzieci wogóle.
    melbusia koxhana chciałabym ale ile razy ja to już robiłam... i bez efektu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 13:34

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A list ? Może pomoże ? Bo w złości to wykrzyczysz a list będzie spokojny

PixiDixi lubi tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic wrote:
    anecz_kaa no widzisz ja dopiero jak ppwiem że.cos trzeba zrobić to zrobi. ale chwała mu za prasownie rzeczy ;) tzn swoich bo ja tak układam rzeczy że nie wymagają prasowania. A dzieci wogóle.

Nie no mój też potrzebuje kopa :p chociaż piec i śmieci to jego robota i tyle. Zmywarka raczej też bez gadania. O innych muszę przypominać
    Najlepiej jego ojciec zrobi wszystko w domu czy koło domu i się wścieka na niego. Brat mojego męża też pomaga.

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:

List jest super pomyslem. Wszystko spokojnie opiszesz,ale pisz tak by go nie atakowa tylko pokazac problem i jak sie tez zachowuje wobec tych problemow oraz czego oczekujesz od niego. Pochwal tez za to co robi ,ale tez z umiarem by nie skonczylo sie na tym,ze no przeciez chwalisz:) ;) . Sile ciezkosci poloz na glownym problemie i przypomnij tez Wasze poczatki ,pozytywne odwolania czasamu daja kopa .....

Magic lubi tę wiadomość

• Magic Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Ja często pisze mu monolog na messendzeze bo wtedyfaktycznie nie ponosi mnie nerw tylko napisze Co mi leży. może tak zrobię. Ale wydaje mi się że on wie o co kaman.

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic wrote:
    Ja często pisze mu monolog na messendzeze bo wtedyfaktycznie nie ponosi mnie nerw tylko napisze Co mi leży. może tak zrobię. Ale wydaje mi się że on wie o co kaman.

Szczerze,tez tak mysle, jest mu na reke,ze nic nie robi a Ty i Twoi rodzice i tak zrobia ,a i w sumie nikt sie nie gniewa wiec jest wszystko ok.

Carolline lubi tę wiadomość

• Magic Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sam mi mówił kiedyś że jemy jest źle psychicznie że my tutaj sobie mieszkanie uwiliśmy A moja siostra po rozpadzie małżeństwa musiała spać z moja mamą w łóżku bo z jej pokoju zrobiliśmy łazienkę. to powiedziałam mu skoro tak mu źle tutaj to niech podejmie męską decyzję i się wprowadzamy.

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic ,zawsze przeciez mozecie zamieszkac u Twoich tesciow (tak powiedz ,ale raczej nie rob;) ), wtedy Ty nic nie bedziesz robic a bedzie Twoj mazci Twoi tesciowie :)....

Tam na pewno poczuje sie jak na swoim.

Moze tesciowie marza byscie razem zamieszkali??, niech teraz razem z synem sprzataja bo sa na swoim :)

Jeju, zawsze uwazalam u uwazam,ze nie ma to jak na swoim,nawet wynajac. Samodzielnie mieszkam od 18 roku zycia i cenie ta samodzielnosc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 14:02

magdaaq lubi tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skąd miałaś wiedzieć że siostra się rozwiedzie?? Ściemnia moim zdaniem. Ty troje małych dzieci a on co ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 14:04

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda mi ,ze masz taka sytuache,ale powiem Ci jak w miare szybko nie dojdziecie do porozumienia to bedzie coraz trudniej....bedziecie sie oddalac ,oddalac przestaniecie tworzyc wspolny front i moze to sie roznie skonczyc.

• Magic Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Magic ,zawsze przeciez mozecie zamieszkac u Twoich tesciow (tak powiedz ,ale raczej nie rob;) ), wtedy Ty nic nie bedziesz robic a bedzie Twoj mazci Twoi tesciowie :)....

Tam na pewno poczuje sie jak na swoim.

Moze tesciowie marza byscie razem zamieszkali??, niech teraz razem z synem sprzataja bo sa na swoim :)

Jeju, zawsze uwazalam u uwazam,ze nie ma to jak na swoim,nawet wynajac. Samodzielnie mieszkam od 18 roku zycia i cenie ta samodzielnosc.
    teraz mają mieszkanko 42m ;) ciawie by było :D

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Britty Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urszulka89 mam wysunięte prawe biodro,lewe jest przez to mniejsze do tego tak mi sie wydaje ze mam wąskie biodra :/ ale jednak wiele lat chodziłam na pielgrzymki i nigdy nie odczuwałam przez to dyskomfortu wiec mam troche nadzieje ze urodzę bez większych problemów ;)

Magic lubi tę wiadomość

02.09.2020 Gabryś <3
    dqprj48a0vyap3wu.png
    22.07.2018 Zuzanka <3
    gg64t5odwuht857b.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Skąd miałaś wiedzieć że siostra się rozwiedzie?? Ściemnia moim zdaniem. Ty troje małych dzieci a on co ?
    wiesz ppwiem ci że nie wiem o co chodzi. bo jak jedziemy do jego siostry mają dom za miastem to ja nie układam sie na kanapie i nic nie robię. ba nawet sprzątam wypakowauje zmywarkę czy wyrywać chwasty. i co ja mam problem ze to nie moje?nie bo jak siedzimy tam dwa lub trzy dni to się budzi i trzeba pp sobie sprzątać. i powiem Wam tak skoro nie jestem u siebie to od dziś robię tak że nawet szklanki nie dostawie do zlewu. ani moje dzieci nie sprzątają zabawek pp sobie. jak nie moje to nie mój syf. ciekawe. już wczoraj to wdrożyłam.
    wiem. im dalej bez porozumienia tym gorzej.

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic wrote:
    teraz mają mieszkanko 42m ;) ciawie by było :D

Kochana, nie rozumiem .....Twou tesciowie powinni byc szczesliwi,ze macie warunki,ja na ich miejscu to bym przyjezdzala by pomagac,ale to ja ;) nie wiem co jest istota tego wszystkiego,ale faktycznie jak bedzie znowu podobna sytuacja to zapytalabym wprost czy tesciowie maja inna propozycje rozwiazania Waszego problemu,i ze jestes gotowa nawet zamieszkac z nimi by syn poczul sie panem na wlosciach i zaczal cos robic. Nie jestem spolegliwa,ale tez i na sile nie szukam i nie pcham sie do klotni,ale tez powiem Ci,ze niech dziekuja Bogu za taka synowa....

• Britty Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic bo to jest efekt armaty w końcu cos pęknie i bedzie dopiero kłótnia, faceci czasem nawet nie wiedza,ze robią zle dopóki im się tego nie powie wprost takie to juz z nich proste stworzenia ;) ty tez sie tylko denerwujesz ta sytuacja, dzieciątko to czuje wszystko. Dla mnie to tez jest naturalne,ze jak jestem u kogoś to pomagam ale moze on nie wyniósł tego z domu, pytanie czy zawsze tak bylo czy od jakiegoś czasu tak się zachowuje? Moze cos go zranilo, jest tyle opcji, trzeba porozmawiać nie ma innego wyjścia..

02.09.2020 Gabryś <3
    dqprj48a0vyap3wu.png
    22.07.2018 Zuzanka <3
    gg64t5odwuht857b.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic wrote:
    wiesz ppwiem ci że nie wiem o co chodzi. bo jak jedziemy do jego siostry mają dom za miastem to ja nie układam sie na kanapie i nic nie robię. ba nawet sprzątam wypakowauje zmywarkę czy wyrywać chwasty. i co ja mam problem ze to nie moje?nie bo jak siedzimy tam dwa lub trzy dni to się budzi i trzeba pp sobie sprzątać. i powiem Wam tak skoro nie jestem u siebie to od dziś robię tak że nawet szklanki nie dostawie do zlewu. ani moje dzieci nie sprzątają zabawek pp sobie. jak nie moje to nie mój syf. ciekawe. już wczoraj to wdrożyłam.
    wiem. im dalej bez porozumienia tym gorzej.

A maz co wtedy robi?? Jak Ty tam sprzatasz.

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Britty madrze mowisz ,ale tez bez przesady,ze go cos zranilo...a ile razy zranilo Magic i jej rodzicow?

• Magic Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nie są. chcą nam wcisnąć bombę w postaci działki z trzema wspólnikami ale tylko po to by za n8ch przeprowadzić sprawę w sądzie o podział. tacy są kochani. Ale ani ja ani Konrad nie chcemy ani tej działki ani nie chcieliśmy ich większego mieszkania. Szkoda ki już słów na nich :) ale najlepsze jest jak teściowa dowiedziała się o mojej 3 ciąży-n8e pomagała mi prawie wcale przy dzieciach A jak dzwoniłam by zapytać się czy mi popilnuje dzieci to zawsze jakaś wymówka-mówi do mnie "Madzia nie płacz poradzimy sobie" no padłam :D hahahha jasne ja sobie poradzę. bez niej. Ale jak trzeba jej rachunek zapłacić albo coś na allegro zamówić to przyjeżdża jak na białym koniu.

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
‹‹ 508 509 510 511 512 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ