LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Vanillaice wrote:Dziewczyny trochę nie ogarniam fb i mam pytanie : czy jeżeli skomentuje jakiś post na grupie to na pewno nikomu z moich znajomych nie wyświetli się post, że skomentowałam post taki w takiej grupie?❤Ada&Pola❤
-
nick nieaktualnyVanillaice wrote:Dziewczyny trochę nie ogarniam fb i mam pytanie : czy jeżeli skomentuje jakiś post na grupie to na pewno nikomu z moich znajomych nie wyświetli się post, że skomentowałam post taki w takiej grupie?
-
Loczek2018 wrote:Hej. Byłam dziś u gin, oczywiście wyszła drożdżyca, jak to u mnie nawracająca norma:(. Brałyście nystatynę dopochwowo w ciąży? Bezpieczna jest?
Jutro idę na USG genetyczne, nerwy są...Loczek2018, muminka83 lubią tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Glass wrote:A to Twoje dane były, że się tak bulwersujesz?
Zostaw to do wyjaśienia zainteresowanym.
To mogły być dane każdej z nas, chciałabyś żeby ktoś komu zaufałaś i zaprosiłaś do tajnej grupy udostępnił Twije dane innym?Agniechaaaa, anecz_kaa, Niecierpliwa123 lubią tę wiadomość
-
No słabe to było. Trafiło na Agnieche a mogło trafić na każdą z nas. Fajnie się siedzi na fb, małe grono, kameralnie, swojsko, każdy myśli ze nic nie wypłynie. Wrzucamy zdjęcia, opowiadamy o swoim życiu, rodzinie, jest tam wiecej "prywaty" niż na forum bbf, każdy moze wejść na nasze konto, przejrzeć informacje i zdjęcia. Szanujmy się, bo nie w takim celu powstała grupa na fb - żeby bez czyjejś zgody przenosić informacje na bbf, gdzie każdy jest anonimowy i jak ktoś chce anonimowy pozostać to nie dołącza na fb, w druga strone tez to powinno działać, nie mieszajmy tych 2miejsc.
anecz_kaa, Magic, Niecierpliwa123 lubią tę wiadomość
-
Dlatego dziewczyny robi się fejk konta. Nie dzielcie się swoją prywatnością z obcymi ludźmi. Mnie tam nie ma właśnie z tego powodu, że chcę być anonimowa i tak mnie wyuczył mój M- bezpieczeństwo przede wszystkim.
muminka83, panan12, kashanti, Magic lubią tę wiadomość
-
Glass wrote:Dlatego dziewczyny robi się fejk konta. Nie dzielcie się swoją prywatnością z obcymi ludźmi. Mnie tam nie ma właśnie z tego powodu, że chcę być anonimowa i tak mnie wyuczył mój M- bezpieczeństwo przede wszystkim.
I to Twoja decyzja i masz racje ale jesli juz sie decydujesz to nie upubliczniasz czyjiś danych dla mnie to proste. Na fb jestes Kasią czy Zosia a tutaj Glass i tyle w temacie. Poza tym Agnkechaaa ma trudne nazwisko wiec jak dla mnie ciezko o taka pomyłkę
-
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:I to Twoja decyzja i masz racje ale jesli juz sie decydujesz to nie upubliczniasz czyjiś danych dla mnie to proste. Na fb jestes Kasią czy Zosia a tutaj Glass i tyle w temacie. Poza tym Agnkechaaa ma trudne nazwisko wiec jak dla mnie ciezko o taka pomyłkę