LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
melbusia88 wrote:Ula nie wiem w ogóle co to za jednostki pomiaru glukozy o jakich piszesz. U mnie posługują się jednostką mg/dl i normy dla kobiet w ciąży są do 90 mg/dl. Aneczka ma 87, więc w normie się mieści.
-
ja mam cukier na poziomie 82. A najlepsze że po obciążeniu po 1h mam jeszcze niższy A rośnie dopiero w 2h
Ale fajnie wypić kawę i pogadaćznajoma też ma rok po roku dzieci
ale ma je w domu. maskara.
teraz zjem zaległy obiad i ruszam po dzieciLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Witam, po bardzo długiej nie obecności, gratuluję wszystkich pięknych bobasów i poznania płci. U nas się trochę pozmieniało, od początku grudnia jestem na L4, niestety nie jestem już w ciąży z bliźniaki, zostało tylko jedno dziecko. Jeden z bliźniaków było za słabe serduszko sobie nie poradziło i obumarło. Powoli się zaczęło wchłaniać. Jutro mam wizytę zobaczę co będzie dalej.
-
nick nieaktualnydaga :) wrote:Witam, po bardzo długiej nie obecności, gratuluję wszystkich pięknych bobasów i poznania płci. U nas się trochę pozmieniało, od początku grudnia jestem na L4, niestety nie jestem już w ciąży z bliźniaki, zostało tylko jedno dziecko. Jeden z bliźniaków było za słabe serduszko sobie nie poradziło i obumarło. Powoli się zaczęło wchłaniać. Jutro mam wizytę zobaczę co będzie dalej.
bedzie teraz juz tylko dobrze
-
U nas wszystko wporzadku po wizycie jak to lekarz mówił ale maluch fika. Cały czas wymachuje nogami rękami wszędzie go pełno
. Niestety zdjęcia nie mam bo mają aparat z przed 20,30 lat i to zdjęć nie robi. Dziecka mi nie zmierzył zdziwił się że chce pomiar i ogólnie byłam tam ostatni raz. Skierowali mnie do diabetologa Bo cukier wyszedł 5,1 mol a ma być do 5. Patologia.
Agniechaaaa mam pytanie... Byłaś na genetycznych u Wyroby w Osteomed. Byłaś zadowolona? Czy wtedy określił płeć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 16:54
-
Agniechaaaa wrote:Cieszę sie ze maluszek który został cały i zdrowy
bedzie teraz juz tylko dobrze
Agniechaaaa, kashanti lubią tę wiadomość
-
daga :) wrote:Witam, po bardzo długiej nie obecności, gratuluję wszystkich pięknych bobasów i poznania płci. U nas się trochę pozmieniało, od początku grudnia jestem na L4, niestety nie jestem już w ciąży z bliźniaki, zostało tylko jedno dziecko. Jeden z bliźniaków było za słabe serduszko sobie nie poradziło i obumarło. Powoli się zaczęło wchłaniać. Jutro mam wizytę zobaczę co będzie dalej.
daga :) lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Agniecha mnie możesz ze 100% pewnością przefarbować na różowo na 1 stronie. Nie jestem za wstawianiem imion, my jeszcze nie mamy imienia a nawet gdybysmy mieli to nie podajemy do wiadomosci publicznej do porodu.
Agniechaaaa, magdaaq, kashanti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPAnan bie życzę sobie mojego nazwiska na forum!!!! Zmieniaj to! Nosz ku.... czy ty myślisz??? Przecież chyba o to chodzi w forum zeby być tu anonimowym!!!!!!!!!!!!!! Chce sie upublicznić to jestem na fb!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 16:02
-
panan12 wrote:U nas wszystko wporzadku po wizycie jak to lekarz mówił ale maluch fika. Cały czas wymachuje nogami rękami wszędzie go pełno
. Niestety zdjęcia nie mam bo mają aparat z przed 20,30 lat i to zdjęć nie robi. Dziecka mi nie zmierzył zdziwił się że chce pomiar i ogólnie byłam tam ostatni raz. Skierowali mnie do diabetologa Bo cukier wyszedł 5,1 mol a ma być do 5. Patologia.
mam pytanie... Byłaś na genetycznych u Wyroby w Osteomed. Byłaś zadowolona? Czy wtedy określił płeć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 16:08
Karmelova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny