LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale szybko skrobiecie
odkąd jestem na fb rzadko tu zaglądam.
Przyznam, że tam mi wygodniej.
Melduje tylko, że zmieniłam lekarza, mała dzidzia w moim brzuszku to chłopczyk już na 100% , na badaniu pięknie pokazał pindolka
Zmartwilam się tylko przegroda w macicy która zauważyła nowa gin , podobno jest bardzo mała i szczątkowa - kazała się nie martwić i się tym nie przejęła, ale za to ja nie dam sobie spokoju dopóki nie skonsultuje z innym lekarzem i tak czeka mnie wizyta 22.01 u dr Ludwina w Krakowiemagdaaq, anecz_kaa, karolcia87, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannesa wrote:Ale szybko skrobiecie
Melduje tylko, że zmieniłam lekarza, mała dzidzia w moim brzuszku to chłopczyk już na 100% , na badaniu pięknie pokazał pindolka
Zmartwilam się tylko przegroda w macicy która zauważyła nowa gin , podobno jest bardzo mała i szczątkowa - kazała się nie martwić i się tym nie przejęła, ale za to ja nie dam sobie spokoju dopóki nie skonsultuje z innym lekarzem i tak czeka mnie wizyta 22.01 u dr Ludwina w Krakowiepodaj datę dopisze raz jeszcze i zaznaczę ze chłopiec
-
annesa wrote:Ale szybko skrobiecie
Zmartwilam się tylko przegroda w macicy która zauważyła nowa gin , podobno jest bardzo mała i szczątkowa - kazała się nie martwić i się tym nie przejęła, ale za to ja nie dam sobie spokoju dopóki nie skonsultuje z innym lekarzem i tak czeka mnie wizyta 22.01 u dr Ludwina w Krakowieannesa lubi tę wiadomość
-
daga :) wrote:Witam, po bardzo długiej nie obecności, gratuluję wszystkich pięknych bobasów i poznania płci. U nas się trochę pozmieniało, od początku grudnia jestem na L4, niestety nie jestem już w ciąży z bliźniaki, zostało tylko jedno dziecko. Jeden z bliźniaków było za słabe serduszko sobie nie poradziło i obumarło. Powoli się zaczęło wchłaniać. Jutro mam wizytę zobaczę co będzie dalej.
-
Agniechaaaa wrote:PAnan bie życzę sobie mojego nazwiska na forum!!!! Zmieniaj to! Nosz ku.... czy ty myślisz??? Przecież chyba o to chodzi w forum zeby być tu anonimowym!!!!!!!!!!!!!! Chce sie upublicznić to jestem na fb!!!!
Sory dziś nie myślę... Już zedytowalam -
nick nieaktualny
-
sunset wrote:Dziewczyny 30+ możecie podać swój wiek i jakie wam wyszlo ryzyko trisomii 21? Plissss
Podstawowe 1:238, skorygowane 1:4763
Mam 35 lat
-
nick nieaktualny
-
sunset wrote:Dziewczyny 30+ możecie podać swój wiek i jakie wam wyszlo ryzyko trisomii 21? Plissss
trisomia 21 1:658 skorygowane 1:13163
trisomia 18 1:1579 skorygowane <1:20000
trisomia 13 1:4961 skorygowane <1:20000Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 17:29
-
Agniechaaaa wrote:Wow nawet nie wiedziałam, ze sa takie różnice po skorygowaniu
pięknie! Ja muszę podjechać i odebrać moje papiery z testu papa
trisomia 21 podstawowe 1:658 skorygowane 1:13163Agniechaaaa, Loczek2018 lubią tę wiadomość