LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sluchajcie a jak to jest z tymi wizytami u dentysty? wszystkie zabiegi mozna robic czy jednak jakies lepiej unikac?? aa i czy faktycznie zęby w ciązy bardziej są podatne na pruchnice? Kurcze ja przed ciaza odwolalam wizyte bo bylam przeziebiona pozniej jakos zapomnialam o tym i teraz mysle czy by nie isc? Mozna normalnie leczyc zeby w naszym stanie?
-
Vanilka wrote:Sluchajcie a jak to jest z tymi wizytami u dentysty? wszystkie zabiegi mozna robic czy jednak jakies lepiej unikac?? aa i czy faktycznie zęby w ciązy bardziej są podatne na pruchnice? Kurcze ja przed ciaza odwolalam wizyte bo bylam przeziebiona pozniej jakos zapomnialam o tym i teraz mysle czy by nie isc? Mozna normalnie leczyc zeby w naszym stanie?
-
Vanilka wrote:Sluchajcie a jak to jest z tymi wizytami u dentysty? wszystkie zabiegi mozna robic czy jednak jakies lepiej unikac?? aa i czy faktycznie zęby w ciązy bardziej są podatne na pruchnice? Kurcze ja przed ciaza odwolalam wizyte bo bylam przeziebiona pozniej jakos zapomnialam o tym i teraz mysle czy by nie isc? Mozna normalnie leczyc zeby w naszym stanie?
Znieczulenie też można tylko wtedy dają bez jakiegoś tam składnika ale też działa.
-
-
kashanti lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 12:53
muminka83, magdaaq lubią tę wiadomość
-
Paulina.G wrote:Nie nadążam za Wami
Życzę Wam miłego dnia...
Moj M wczoraj byl w szoku jaki mam brzuch.. teraz co chwile go glaszcze
P.s. Nie ma to jak czyste lustro
jestem w tym samym wieku ciazowym a mam moze polowe Twojego brzuszka! czujesz juz jakies male ruchy?Paulina.G lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLista uzupełniona- imion nie wpisuje bo juz 1str jest mało przejrzysta.
Co do znajomych to ja tez mam tylko kilku zaufanych reszta to gadam jak muszę.. i tez mam wchodzicie jedna taką co chyba sobie moją laleczkę wu du i wbija szpilę ale mam to gdzieś :p
Wielkie odliczanie wizyta juz w poniedziałekWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 13:08
-
Ja również mam jeden ubytek w zębie, idę w piątek do dentysty, byłam u niego w 1 trymestrze, ale mówił, że dziurka jest mała i prosił, żeby przyjść w 2, bo wtedy można zastosować więcej znieczuleń. Na szczęście nie ma stanu zapalnego, więc mogłam poczekać.
kashanti lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤