X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze spotkałam się z porcelana :/ tylko tyle dobrze że wczoraj prawie noc nie jadłam

• Mini89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś wizytuje. .. musze sprawdzić co tam słychać w środku czy juz lepiej z szyjka i juz nie krwawi. Jeszcze wczoraj od 6 do 15 wymiotowalam wszystko nawet dwa lyki wody. Czuje się strasznie:( a niby drugi trymestr taki super. ... ta ciąża strasznie daje popalić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 09:09

ex2buay3h02dl23a.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boshe nadrobiłam!
    witamy się z Wami ;)
    dzięki laski za wszelkie wypowiedzi i wsparcie! zobaczymy jak moje wypalone brudy podziałają i na jak długo;)
    magdaaq i PolaP już jak wspomniałam mamy wyjaśnione wszystko. :) zobaczymy co dalej. jak narazie ok,wyniósł śmieci i regularnie sprząta po sobie,zniósł kosz z brudem do prania także luz :)
    Ania123488 super wieści :) może na kolejnej wizycie się maluch ujawni ;) dlatego ja się nie nastawiam na sobotnią wizytę. może moja gin zerkne jak będę u niej we wtorek :)
    osnowa jak mu zaproponowałam byśmy wynajel8 mi3szkanie o podobnym metrażu jak mamy tutaj(100m) i jego rodzice będą nas utrzymywać przez 4 lata to zapadła cisza ;) A z tym zakładaniem do sypialni to teściowa jest mistrzem. moja ma to samo;)
    biedronka89 my też mamy część domu wydzieloną tu taki osobne wejście kuchnie kibeltakże nie mamy jednego gospodarstwa z moimi rodzicami :) ale mój teść uważa że biedny synuś jego musi się tu z kimś bić lub szarpać o garnek albo kanapę do leżenia;) ach ci ludzie z ciemnogrodu ;)
    muminka i chwała za taki przygotowanie do życia bo ja już swoim rodzicom mówię że jak ja mam iść w świat jak ja nie wiem jakie się rachunki płaci. to tylko krzywe dla nas.
    KarolinaDe DOBREEEEE!Moja chyba nie myślała że te gumki to są dla niej ;D
    shadee nie dają sob8e wciskać kasy. Ale mąż zaczął potajemnie przelewać my te 500zł na konto. to inaczej nie wezmą. tacy są i co ja mam zrobić. może nie mamy wiele do zapłaty bo płacimy za tv,telefony,żłobki, nasze firmy-zusy,daty i inne podatki. Ale wiem o co Ci chodzi. ja walczę od 4 lat by cokolwiek od nas brali.

muminka83 lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mini89 wrote:
    Ja dziś wizytuje. .. musze sprawdzić co tam słychać w środku czy juz lepiej z szyjka i juz nie krwawi. Jeszcze wczoraj od 6 do 15 wymiotowalam wszystko nawet dwa lyki wody. Czuje się strasznie:( a niby drugi trymestr taki super. ... ta ciąża strasznie daje popalić
    Kciuki musi byc dobrze. Co 2 z nas z czymś się tu boryka ale wychodzimy cało i tego się trzymajmy!

Magic, Mini89, Ineczka lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powodzenia dla wszystkich wizytujacych dziś :) i współczuje dolegliwości :(

sunset lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Magic Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do grzebania komuś w rzeczach. ja jestem taka że nigdy nie grzebałam - No chyba jako dziecko tylko;)- po czyjś kieszeniach czego dowodem było rok temu wyprawie 5tyś w gotówce mojego męża w spodniach ;) zapomniał wyciągnąć A ja to do pralki....wyłam jak dziecko:)

anecz_kaa lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :) na dzisiaj wyjątkowo czuje się trochę lepiej... Zobaczymy co przyniesie reszta dnia. ;) Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. ;)

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki :-) wspolczuje tym cierpiącym. Moze to jednorazowe i minie? Ja dzis kiepskie samopoczucie psychiczne od wczoraj popoludniu. Trace wiare w ludzi :-( o moim pobycie krotkim bardzo w szpitalu wiedzialo raptem 4 osoby, a i tak rozniesc sie musialo tam gdzie nie trzeba. Niestety jest w moim zyciu osoba i to bliska, ktora cieszy aie z moich porazek i zle mi zyczy :-( no tak sie poukladalo. Jakze sie teraz cieszy, bo ktos nie potrafi zachowac dla siebie mojego syanu zdrowia. le mi jest.,zawsze wierzylam w ludzi, ufam, a ciagle ktos zawodzi. I to grono przyjaciol tak sie zwezabi zweza,,niedlugo nikomu nie bedzie mozna ufac:-(

l22n6iyek016fbg8.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki, ze tak pisze jak pijana,ale na tym moim tel ciezko sie pisze

l22n6iyek016fbg8.png
  • Britty Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tez wciąż nie mam serduszka na 1 str ;)

dziewczyny ja mam usg prenatane za tydzień w środę myślicie ze lekarz będzie mogl zobaczyć plec?
    Dzisiaj sie dziwnie czuje,serce walilo mi jak szalone podczas sniadania aż zrobili mi sie slabo mam nadsieje ze to po prostu burza hormonów bo mdlosci juz troche ustępują.

02.09.2020 Gabryś <3
    dqprj48a0vyap3wu.png
    22.07.2018 Zuzanka <3
    gg64t5odwuht857b.png
  • Britty Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melbusia 88 ktos wyraźnie jest zazdrosny. Nie warto zadawać sie z kima takim bo takie osoby najchętniej wbiłyby noz w plecy. Ja wyznaje takie wartości jesli ktos jest zlym człowiekiem to zrywam kontakt. Pozatym potrzebujesz teraz duzo spokoju i odpoczynku a nie zmartwień <3

muminka83 lubi tę wiadomość

02.09.2020 Gabryś <3
    dqprj48a0vyap3wu.png
    22.07.2018 Zuzanka <3
    gg64t5odwuht857b.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Britty wrote:
    Hej ja tez wciąż nie mam serduszka na 1 str ;)

dziewczyny ja mam usg prenatane za tydzień w środę myślicie ze lekarz będzie mogl zobaczyć plec?
    Dzisiaj sie dziwnie czuje,serce walilo mi jak szalone podczas sniadania aż zrobili mi sie slabo mam nadsieje ze to po prostu burza hormonów bo mdlosci juz troche ustępują.
    Kochana a ty tak pozno masz usg prenatalne? Za tydzien bedziesz miala juz 14 tydzien. Kurcze pozno trochę. Oby dało sie zmierzyć jeszcze kosc nosowa bo to wlasnie wazne by zmiescic sie w tym okreslonym czasie ciazy.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Czesc dziewczynki :-) wspolczuje tym cierpiącym. Moze to jednorazowe i minie? Ja dzis kiepskie samopoczucie psychiczne od wczoraj popoludniu. Trace wiare w ludzi :-( o moim pobycie krotkim bardzo w szpitalu wiedzialo raptem 4 osoby, a i tak rozniesc sie musialo tam gdzie nie trzeba. Niestety jest w moim zyciu osoba i to bliska, ktora cieszy aie z moich porazek i zle mi zyczy :-( no tak sie poukladalo. Jakze sie teraz cieszy, bo ktos nie potrafi zachowac dla siebie mojego syanu zdrowia. le mi jest.,zawsze wierzylam w ludzi, ufam, a ciagle ktos zawodzi. I to grono przyjaciol tak sie zwezabi zweza,,niedlugo nikomu nie bedzie mozna ufac:-(
    To przykre bardzo:-(i ciezko.to skomentowac nawet

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdis Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, mnie też dopisz na 1 str. Termin porodu 4.07. córeczka Maja :)

f2w3rjjg9rxvzya9.png
    km5suay3700g32yy.png
  • magdis Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę że piszecie też miasta, więc ja jestem z Częstochowy

f2w3rjjg9rxvzya9.png
    km5suay3700g32yy.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Britty wrote:
    Melbusia 88 ktos wyraźnie jest zazdrosny. Nie warto zadawać sie z kima takim bo takie osoby najchętniej wbiłyby noz w plecy. Ja wyznaje takie wartości jesli ktos jest zlym człowiekiem to zrywam kontakt. Pozatym potrzebujesz teraz duzo spokoju i odpoczynku a nie zmartwień <3
    Ja też myślę, że trzeba zerwać kontakt, bo co to za znajomość jeśli trzeba uważać co się mówi. Ale przykro, bo już kilka takich znajomości za mną zakończonych. Przykro, że człowiek komuś ufa, a ten sprzeda wszystko. Chyba ludzie którzy są lojalnymi przyjaciółmi są już na wymarciu.

l22n6iyek016fbg8.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Ja też myślę, że trzeba zerwać kontakt, bo co to za znajomość jeśli trzeba uważać co się mówi. Ale przykro, bo już kilka takich znajomości za mną zakończonych. Przykro, że człowiek komuś ufa, a ten sprzeda wszystko. Chyba ludzie którzy są lojalnymi przyjaciółmi są już na wymarciu.
    I potem.boisz sie cokolwiek gdziekolwiek.pisać bo ktos czai sie za.rogiem. maskara. Idz w pyry. Ja mialam jedna taka.znajoma. szybko stracila status znajomej. Stala.sie obca.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Powiem tak ja dawno zrobiłam porządek w znajomościach i mam jedna przyjaciółkę,kilka bliskich koleżanek a mój mąż kilku przyjaciół, z którymi uwielbiam być bo są szczerzy wiem, ze moge na nich liczyć i jak coś im w tajemnicy powiem to nikomu nikt nie powie.Ostatnio moja mama mi się pyta jak koleżanka z dawnej pracy bo tez jest w ciąży co u niej dziwi się ze się nie spotykamy itp to jej mowie, ze koleżanka tez zna mój numer i jak ktoś chce się spotkać to się spotka ja tez za nikim nie będę latać. A po drugie nie angażuje się w znajomosci z pracy potem słyszę, ze oczywiście nigdy mnie na imprezach firmowych nie było, ale jak mam iść i słuchać jak najpierw ktoś komuś słodzi a potem wchodzi w dupę to ja taka nie jestem.Jak za kimś nie przepadam to na tyle na ile zawodowo muszę kogos tolerować i on mnie to po godzinach pracy nie muszę i nie będę miła bo jest impreza i trzeba się wkupić .Wiec nie martw się a osoby, które zle tobie życzą odstaw i nie trać czasu ani energii szkoda życia

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    I potem.boisz sie cokolwiek gdziekolwiek.pisać bo ktos czai sie za.rogiem. maskara. Idz w pyry. Ja mialam jedna taka.znajoma. szybko stracila status znajomej. Stala.sie obca.
    Tak chyba lepiej. Jak potrafisz to przetrawić, to pół biedy. Ja jestem z tych, co przeżywają. Może dlatego, że całe życie taka naiwna jestem - wierzę w prawdziwą miłość i przyjaźń. No ale tę naiwność tak się właśnie leczy. Nie ma co przeżywać, muszę się ogarnąć eh.

l22n6iyek016fbg8.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    To niestety prawda, dlatego my z mężem np nie mamy fb ja mam teraz takiego tylko do grupy na forum, ale znajomych tam nie dodaje wychodzimy z założenia, ze przyjaźń trzeba pielęgnować i mimo, ze każdy ma swoje obowiązki zawsze jest czas na spotkanie a wirtualne kontakty potrafią wiele zepsuć w relacjach człowiek szybko przyzwyczaja się do łatwizny a w dzisiejszych czasach sporo osób lubi iść na łatwiznę niestety :) I co z tego, ze na fb zostaniesz no 273773 życzenia czegoś ponad połowa nie jest szczera a gdyby nie aplikacja to ta osoba nawet by nie wiedziała , ze masz urodziny

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
‹‹ 515 516 517 518 519 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ