LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś wizytuje. .. musze sprawdzić co tam słychać w środku czy juz lepiej z szyjka i juz nie krwawi. Jeszcze wczoraj od 6 do 15 wymiotowalam wszystko nawet dwa lyki wody. Czuje się strasznie:( a niby drugi trymestr taki super. ... ta ciąża strasznie daje popalić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 09:09
-
boshe nadrobiłam!
witamy się z Wami
dzięki laski za wszelkie wypowiedzi i wsparcie! zobaczymy jak moje wypalone brudy podziałają i na jak długo;)
magdaaq i PolaP już jak wspomniałam mamy wyjaśnione wszystko.zobaczymy co dalej. jak narazie ok,wyniósł śmieci i regularnie sprząta po sobie,zniósł kosz z brudem do prania także luz
Ania123488 super wieścimoże na kolejnej wizycie się maluch ujawni
dlatego ja się nie nastawiam na sobotnią wizytę. może moja gin zerkne jak będę u niej we wtorek
osnowa jak mu zaproponowałam byśmy wynajel8 mi3szkanie o podobnym metrażu jak mamy tutaj(100m) i jego rodzice będą nas utrzymywać przez 4 lata to zapadła ciszaA z tym zakładaniem do sypialni to teściowa jest mistrzem. moja ma to samo;)
biedronka89 my też mamy część domu wydzieloną tu taki osobne wejście kuchnie kibeltakże nie mamy jednego gospodarstwa z moimi rodzicamiale mój teść uważa że biedny synuś jego musi się tu z kimś bić lub szarpać o garnek albo kanapę do leżenia;) ach ci ludzie z ciemnogrodu
muminka i chwała za taki przygotowanie do życia bo ja już swoim rodzicom mówię że jak ja mam iść w świat jak ja nie wiem jakie się rachunki płaci. to tylko krzywe dla nas.
KarolinaDe DOBREEEEE!Moja chyba nie myślała że te gumki to są dla niej
shadee nie dają sob8e wciskać kasy. Ale mąż zaczął potajemnie przelewać my te 500zł na konto. to inaczej nie wezmą. tacy są i co ja mam zrobić. może nie mamy wiele do zapłaty bo płacimy za tv,telefony,żłobki, nasze firmy-zusy,daty i inne podatki. Ale wiem o co Ci chodzi. ja walczę od 4 lat by cokolwiek od nas brali.
muminka83 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Mini89 wrote:Ja dziś wizytuje. .. musze sprawdzić co tam słychać w środku czy juz lepiej z szyjka i juz nie krwawi. Jeszcze wczoraj od 6 do 15 wymiotowalam wszystko nawet dwa lyki wody. Czuje się strasznie:( a niby drugi trymestr taki super. ... ta ciąża strasznie daje popalić
Magic, Mini89, Ineczka lubią tę wiadomość
-
A co do grzebania komuś w rzeczach. ja jestem taka że nigdy nie grzebałam - No chyba jako dziecko tylko;)- po czyjś kieszeniach czego dowodem było rok temu wyprawie 5tyś w gotówce mojego męża w spodniach
zapomniał wyciągnąć A ja to do pralki....wyłam jak dziecko:)
anecz_kaa lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Czesc dziewczynki
wspolczuje tym cierpiącym. Moze to jednorazowe i minie? Ja dzis kiepskie samopoczucie psychiczne od wczoraj popoludniu. Trace wiare w ludzi
o moim pobycie krotkim bardzo w szpitalu wiedzialo raptem 4 osoby, a i tak rozniesc sie musialo tam gdzie nie trzeba. Niestety jest w moim zyciu osoba i to bliska, ktora cieszy aie z moich porazek i zle mi zyczy
no tak sie poukladalo. Jakze sie teraz cieszy, bo ktos nie potrafi zachowac dla siebie mojego syanu zdrowia. le mi jest.,zawsze wierzylam w ludzi, ufam, a ciagle ktos zawodzi. I to grono przyjaciol tak sie zwezabi zweza,,niedlugo nikomu nie bedzie mozna ufac:-(
-
Hej ja tez wciąż nie mam serduszka na 1 str
dziewczyny ja mam usg prenatane za tydzień w środę myślicie ze lekarz będzie mogl zobaczyć plec?
Dzisiaj sie dziwnie czuje,serce walilo mi jak szalone podczas sniadania aż zrobili mi sie slabo mam nadsieje ze to po prostu burza hormonów bo mdlosci juz troche ustępują.02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Melbusia 88 ktos wyraźnie jest zazdrosny. Nie warto zadawać sie z kima takim bo takie osoby najchętniej wbiłyby noz w plecy. Ja wyznaje takie wartości jesli ktos jest zlym człowiekiem to zrywam kontakt. Pozatym potrzebujesz teraz duzo spokoju i odpoczynku a nie zmartwień
muminka83 lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Hej ja tez wciąż nie mam serduszka na 1 str
dziewczyny ja mam usg prenatane za tydzień w środę myślicie ze lekarz będzie mogl zobaczyć plec?
Dzisiaj sie dziwnie czuje,serce walilo mi jak szalone podczas sniadania aż zrobili mi sie slabo mam nadsieje ze to po prostu burza hormonów bo mdlosci juz troche ustępują.
-
melbusia88 wrote:Czesc dziewczynki
wspolczuje tym cierpiącym. Moze to jednorazowe i minie? Ja dzis kiepskie samopoczucie psychiczne od wczoraj popoludniu. Trace wiare w ludzi
o moim pobycie krotkim bardzo w szpitalu wiedzialo raptem 4 osoby, a i tak rozniesc sie musialo tam gdzie nie trzeba. Niestety jest w moim zyciu osoba i to bliska, ktora cieszy aie z moich porazek i zle mi zyczy
no tak sie poukladalo. Jakze sie teraz cieszy, bo ktos nie potrafi zachowac dla siebie mojego syanu zdrowia. le mi jest.,zawsze wierzylam w ludzi, ufam, a ciagle ktos zawodzi. I to grono przyjaciol tak sie zwezabi zweza,,niedlugo nikomu nie bedzie mozna ufac:-(
-
Britty wrote:Melbusia 88 ktos wyraźnie jest zazdrosny. Nie warto zadawać sie z kima takim bo takie osoby najchętniej wbiłyby noz w plecy. Ja wyznaje takie wartości jesli ktos jest zlym człowiekiem to zrywam kontakt. Pozatym potrzebujesz teraz duzo spokoju i odpoczynku a nie zmartwień
-
melbusia88 wrote:Ja też myślę, że trzeba zerwać kontakt, bo co to za znajomość jeśli trzeba uważać co się mówi. Ale przykro, bo już kilka takich znajomości za mną zakończonych. Przykro, że człowiek komuś ufa, a ten sprzeda wszystko. Chyba ludzie którzy są lojalnymi przyjaciółmi są już na wymarciu.
-
melbusia88 wrote:Czesc dziewczynki
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
magdaaq wrote:I potem.boisz sie cokolwiek gdziekolwiek.pisać bo ktos czai sie za.rogiem. maskara. Idz w pyry. Ja mialam jedna taka.znajoma. szybko stracila status znajomej. Stala.sie obca.
-
melbusia88 wrote:Ja też myślę, że trzeba zerwać kontakt, bo co to za znajomość jeśli trzeba uważać co się mówi. Ale przykro, bo już kilka takich znajomości za mną zakończonych. Przykro, że człowiek komuś ufa, a ten sprzeda wszystko. Chyba ludzie którzy są lojalnymi przyjaciółmi są już na wymarciu.
I co z tego, ze na fb zostaniesz no 273773 życzenia czegoś ponad połowa nie jest szczera a gdyby nie aplikacja to ta osoba nawet by nie wiedziała , ze masz urodziny
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615