LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
shadee wrote:nie mam żadnego doświadczenia z wózkami
widzę, że ten który rekomendujesz czyli mountain buggy urban jungle ma 3 koła - to lepsze niż 4 kołówki?
Lece konczyc robote a potem spac:) dobranoc:)PixiDixi lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Jeszcze jedno Kashanti...tak ewrntualnie myslac o uzywanych w Danii i tej stronce, ciekawa alternatywa,ale obarczona tez sporym ryzykiem,ze niby na zdjeciach wozek cacy a przyjdzie calkiem w innym stanie lub gorzej cegly ktos wysle zamiast wozka. Uogolniajac jest mi znana wysoka etyka np.w Szwecji a jak jest w Danii?.
ale jakbys znalazla cos co cie interesuje i byloby to w kopenhadze to moglabym podjechac i zobaczyc jak taki wozek wyglada i porobic zdjecia, zeby nie brac kota w worku ( wozka nie odbiore bo nie mam nawet auta zeby potem na poczte to zaniesc i wyslac:( - chyba, ze wlasnie "przewoz" do pl i odebraliby ode mnie z domu paczke.
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
kashanti wrote:W Danii chyba nawet lepiej niz w szwecji
ale jakbys znalazla cos co cie interesuje i byloby to w kopenhadze to moglabym podjechac i zobaczyc jak taki wozek wyglada i porobic zdjecia, zeby nie brac kota w worku ( wozka nie odbiore bo nie mam nawet auta zeby potem na poczte to zaniesc i wyslac:( - chyba, ze wlasnie "przewoz" do pl i odebraliby ode mnie z domu paczke.
Kashanti ,zlota kobieta z Ciebie...pomyslimy,zobaczymy. Tez ciezko mi sobie wyobrazic bys z brzuchem i majac swoje zycie latala z cudzymi sprawami. Bardzo mnie to wzruszylo....:-*
Ps. Juz nie czytaj neta,masz deadline kobito!kashanti, muminka83 lubią tę wiadomość
-
kashanti wrote:Zawsze tez isnieje opcja "romantycznego weekendu w kopenhadze"
poumawiac sie w jeden weekedn na ogladanie wozkow i wrocic do pl samolotem z dodatkowym bagazem:)
To byliby super tylko hmm ja leze wiec kurcze samolot to dopiero jak dzieci beda pi drugiej stronie hihi. -
nick nieaktualny
-
PixiDixi wrote:Kashanti ,zlota kobieta z Ciebie...pomyslimy,zobaczymy. Tez ciezko mi sobie wyobrazic bys z brzuchem i majac swoje zycie latala z cudzymi sprawami. Bardzo mnie to wzruszylo....
:-*
Ps. Juz nie czytaj neta,masz deadline kobito!
Kashanti na złotą listę!!!
PS. A ja nie mogę spać. Głowa:(kashanti lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:Shadee ja mam obrotowe w moim tutku granderze i sa spoko
musze tylko nowe opony kupić, bo moje mają już 6 lat
ja szczerze polecam kupić uzywaną gondolę i jakaś fajną spacerówkę. Magda tez pisała, ze miała adamex i gondola ok, a i tak sprzedała.
Ja mam na liście zakupów:
łozeczko ( szukam uzywki ), materac latekswoy, kocyk bambusowy, te pieluszki muslinowe, mysle o laktatorze ale recznym jakbym chciała gdzies wyjscciuszki to zobacze co dostane, lezaczek- bujaczek mam, rozki mam 2:P jeden babski, drugi chlopiecy, otulacz tez mam, reczniczki mam. Musze kupic taki aspirator elektryczny do noska- Pixi widzialas je? i wszytsko do higieny dla malucha, dla siebie czesciowo mam
Urszulka89 lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Kurcze moze faktycznie jakas slabsza wetsje z gondola a pizniej na tego mauntain buggy,chyba zachorowalam na niego.
Do tej pory myslalam o Dorjanie,ale zauwazylam,ze ludzie go sprzedaja po okresie gondolowym moze cos jest nie tak ze spacerowkami....nic nie moge znalezc w necie na ten temat.
Co do wozkowania Oski mial.2 lata wypial sie.na wozek.
Lena zobaczymy..ale majac 1.5 roku jak urodzi się brat no musze miec podwójny bo ona za mala.zeby sama latala za nami na.spacerze i za mala na dostawke a latem nie bede jej ograniczala w nosidle.bo bedzie chciala poznać swiat.
-
KarolinaDe wrote:I dzieci śpią w rożku cały czas? Nie za ciepłe to na lato będzie?
KarolinaDe lubi tę wiadomość
-
A co do mountain się wózka zastanawiam.bo bardzo lubię kubełkowe siedziska Lenka już takie zna i nie wiem czy chce jej to zmieniać i nie wiem czy nie będę szukała wózka z takim rozwiązaniem..wtedy Onyx wchodzi w gre bo takie ma. Szkoda ze mala nie ma roku więcej bym.kupowala samą gondole