WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • kashanti Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    nie mam żadnego doświadczenia z wózkami :) widzę, że ten który rekomendujesz czyli mountain buggy urban jungle ma 3 koła - to lepsze niż 4 kołówki? :)
    Szczerze to bylo mi zupelnie obojetnie czy 3 czy 4 kola a nawet bylam bardziej nastawiona na 4 bo ponoc "stabilniejsze" ale zaczelam ogladac i czytac recenzje, mialam ten wozek w rece i stwierdzilam, ze duzo zalezy od wywazenia i samej konstrukcji. Zupelnie nie kierowalam sie iloscia kol wiec ciezko mi powiedziec czy to lepiej czy gorzej. moze dziewczyny maja jakies doswiadczenia?:)
    Lece konczyc robote a potem spac:) dobranoc:)

PixiDixi lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    nie mam żadnego doświadczenia z wózkami :) widzę, że ten który rekomendujesz czyli mountain buggy urban jungle ma 3 koła - to lepsze niż 4 kołówki? :)

Sa tez 4 kolowe :) to do mnie b.przemawia.

• Izka84 Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urszulka89 wrote:
    Dobrej nocy dziewczyny ;)

I wzajemnie...ja mam dość na dziś.Dobranoc wszystkim :-)

ganns65gk4t5cdyy.png

zrz6kqi1dufxd2gn.png
  • PixiDixi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki Dziewczynki :)

Izka84 lubi tę wiadomość

• shadee Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym jednak wolała żeby ktoś wybrał za mnie :) przecież to trudniejsze niż wybieranie samochodu ...

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• shadee Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej, co wy tak wcześnie spać chodzicie - ja się dopiero rozkręcam :)

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• kashanti Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Jeszcze jedno Kashanti...tak ewrntualnie myslac o uzywanych w Danii i tej stronce, ciekawa alternatywa,ale obarczona tez sporym ryzykiem,ze niby na zdjeciach wozek cacy a przyjdzie calkiem w innym stanie lub gorzej cegly ktos wysle zamiast wozka. Uogolniajac jest mi znana wysoka etyka np.w Szwecji a jak jest w Danii?.
    W Danii chyba nawet lepiej niz w szwecji :) ale jakbys znalazla cos co cie interesuje i byloby to w kopenhadze to moglabym podjechac i zobaczyc jak taki wozek wyglada i porobic zdjecia, zeby nie brac kota w worku ( wozka nie odbiore bo nie mam nawet auta zeby potem na poczte to zaniesc i wyslac:( - chyba, ze wlasnie "przewoz" do pl i odebraliby ode mnie z domu paczke.

• kashanti Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Dobrej nocki Dziewczynki :)
    Zawsze tez isnieje opcja "romantycznego weekendu w kopenhadze" :D poumawiac sie w jeden weekedn na ogladanie wozkow i wrocic do pl samolotem z dodatkowym bagazem:)

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kashanti wrote:
    W Danii chyba nawet lepiej niz w szwecji :) ale jakbys znalazla cos co cie interesuje i byloby to w kopenhadze to moglabym podjechac i zobaczyc jak taki wozek wyglada i porobic zdjecia, zeby nie brac kota w worku ( wozka nie odbiore bo nie mam nawet auta zeby potem na poczte to zaniesc i wyslac:( - chyba, ze wlasnie "przewoz" do pl i odebraliby ode mnie z domu paczke.

Kashanti ,zlota kobieta z Ciebie...pomyslimy,zobaczymy. Tez ciezko mi sobie wyobrazic bys z brzuchem i majac swoje zycie latala z cudzymi sprawami. Bardzo mnie to wzruszylo....<3 :-*

Ps. Juz nie czytaj neta,masz deadline kobito! :)

kashanti, muminka83 lubią tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kashanti wrote:
    Zawsze tez isnieje opcja "romantycznego weekendu w kopenhadze" :D poumawiac sie w jeden weekedn na ogladanie wozkow i wrocic do pl samolotem z dodatkowym bagazem:)

To byliby super tylko hmm ja leze wiec kurcze samolot to dopiero jak dzieci beda pi drugiej stronie hihi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2018, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jutro wizyta o 8 rano :)

Urszulka89 lubi tę wiadomość

• shadee Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też jutro wizytuję :)

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• Mmargotka Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 01:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Kashanti ,zlota kobieta z Ciebie...pomyslimy,zobaczymy. Tez ciezko mi sobie wyobrazic bys z brzuchem i majac swoje zycie latala z cudzymi sprawami. Bardzo mnie to wzruszylo....<3 :-*

Ps. Juz nie czytaj neta,masz deadline kobito! :)

Kashanti na złotą listę!!!:-)

PS. A ja nie mogę spać. Głowa:(

kashanti lubi tę wiadomość

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 02:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Shadee ja mam obrotowe w moim tutku granderze i sa spoko :) musze tylko nowe opony kupić, bo moje mają już 6 lat :P

ja szczerze polecam kupić uzywaną gondolę i jakaś fajną spacerówkę. Magda tez pisała, ze miała adamex i gondola ok, a i tak sprzedała.

Ja mam na liście zakupów:
    łozeczko ( szukam uzywki ), materac latekswoy, kocyk bambusowy, te pieluszki muslinowe, mysle o laktatorze ale recznym jakbym chciała gdzies wyjsc :) ciuszki to zobacze co dostane, lezaczek- bujaczek mam, rozki mam 2:P jeden babski, drugi chlopiecy, otulacz tez mam, reczniczki mam. Musze kupic taki aspirator elektryczny do noska- Pixi widzialas je? i wszytsko do higieny dla malucha, dla siebie czesciowo mam
    Do noska the best jest katarek do odkurzacza podlaczany. Nic tak nie wysysa glutow jak.on.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 02:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Kurcze moze faktycznie jakas slabsza wetsje z gondola a pizniej na tego mauntain buggy,chyba zachorowalam na niego.
    Do tej pory myslalam o Dorjanie,ale zauwazylam,ze ludzie go sprzedaja po okresie gondolowym moze cos jest nie tak ze spacerowkami....nic nie moge znalezc w necie na ten temat.
    Bo zapewne jest jak.w.adamexie po.1 olbrzymia spacerowa co mnie nie kupilo po 2 pasy tak zamontowane ze dziecko zjezdza z niego. Maskara. Kupując adamexa wogole nie skupilam.sie na spacerowce. Myslalam.ze jak gondola taka cudna to dalej tez bedzie milo. A tu szybko kupione szybko sprzedane ale gondola...ehhh cudna..chcialabym tera jeszcze raz adamexa sama gondole:)

Co do wozkowania Oski mial.2 lata wypial sie.na wozek.
    Lena zobaczymy..ale majac 1.5 roku jak urodzi się brat no musze miec podwójny bo ona za mala.zeby sama latala za nami na.spacerze i za mala na dostawke a latem nie bede jej ograniczala w nosidle.bo bedzie chciala poznać swiat.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 02:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    znajomi polecają też Bugaboo cameleon 3
    Ładny ale dla mnie zbyt.niski taki podłogowiec poza tym kółka jak w wozku dla lalek.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 02:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaDe wrote:
    I dzieci śpią w rożku cały czas? Nie za ciepłe to na lato będzie?
    Tak jak pisala Pixi. Dzieciaczki maja.problem z termoregulacja ciepła swojego ciala i mimo.ze lato a roznie z tym latem.bywa-rok temu lipiec u mnie caly padało to rożek jest nie zastapiony:) i nie bedzie im.za cieplo a alternatywa jwst kocyk pieluszka bambusowa. Ochroni wtedy przed przegrzaniem w razie co

KarolinaDe lubi tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 02:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do skrętnych kół nie wyobrażam sobie wózka bez nich. Wózek prowadzi się lekko jedna ręka a tak co.chwilę trzeba by było go podbijac żeby skręcić itd. Takze opcja skretnych kół to podstawa:-)

PixiDixi, muminka83 lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 03:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do mountain się wózka zastanawiam.bo bardzo lubię kubełkowe siedziska Lenka już takie zna i nie wiem czy chce jej to zmieniać i nie wiem czy nie będę szukała wózka z takim rozwiązaniem..wtedy Onyx wchodzi w gre bo takie ma. Szkoda ze mala nie ma roku więcej bym.kupowala samą gondole :-)

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 03:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielona shadee kciuki.za wizyty!!

PixiDixi, Zielona1911 lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
‹‹ 588 589 590 591 592 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ