LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez nie moge spac...
Hej Madzia,nocno-poranny ptaszku :-*
A co slyszalyscie o Tako ? W sumie podoba mi sie Tako dalga cos tam(nie grander).
Oj nie nie wychowana hehe Dzien dobry
Maz tak chrapie,ze na cały dom niesie....Jak tu spac?
Pięknych wizyt zycze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 04:12
magdaaq lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Tez nie moge spac...
A co slyszalyscie o Tako ? W sumie podoba mi sie Tako dalga cos tam(nie grander).
Pięknych wizyt zycze
Niestety o tako wozkach nic nie.wiem:-(
-
magdaaq wrote:Co do skrętnych kół nie wyobrażam sobie wózka bez nich. Wózek prowadzi się lekko jedna ręka a tak co.chwilę trzeba by było go podbijac żeby skręcić itd. Takze opcja skretnych kół to podstawa:-)
A ja się właśnie nie umiem do skrętnych kół przekonać... Patrzeliśmy za różnymi rodzajami wózków i mi nijak nie chcą te skrętne podpasować...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
I też sądzę że Kashanti powinna być zdjęta z czarnej listy. To fajna dziewczyna.
Dziś rano czytając jej /Twoje wpisy uśmiech się pojawiał. Mam prośbę. Jak już maluch będzie miał 4-5 lat zrób fote jak siedzi w wózku :-p
Ps. Ja bardziej bym chciała kupić ubranka zagraniczne bo też dużo taniej. Może polecisz sklepy internetowe które realizują sprzedaż do Polski.shadee, kashanti lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczyny
jestescie niemozliwe - juz nawet w nocy produkujecie strony
podsuwam taki pomysl (jesli ktos doswiadczony bedzie oczywiscie chcial)zeby w punktach napisac na co zwrocic szczegolna uwage przy wybieraniu wozka. Podzielicie sie wiedza? Bo padlo tu juz duzo nazw wozkow, a ja dalej nie wiem co do czego
milego dnia qszystkim i kciuki za wizytujace
-
Dzień dobry dziewczyny. Miłego dnia. Kciuki za wizytujące dzisiaj zaciśnięte.
Ja dzisiaj idę na pazurki, bo już nie wyglądają.
Co do wózków ja się jeszcze nie śpieszę, narazie przeglądam w necie różne typy ale wiadomo że najlepiej sprawdzić w sklepie jak się prowadzi. Ale to już zostawiam na późniejszy termin.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
melbusia88 wrote:Spacerówka którą poleciłaś to tzw parasolka? Miło zaskoczyła mnie cena, myślałam, że ze trzy razy droższe są te typowe spacerówki.
-
PixiDixi wrote:Tez nie moge spac...
Pięknych wizyt zyczeZresztą jak go mąż odnajdzie to wózka nowego kupować nie będę. Duży plus za gondolę, koła i amortyzację. Bardzo fajnie się prowadzi. Ogólnie polecam
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mąż poszedł do pracy a my jeszcze na rogala i spanko
) Powodzenia na wizytach
Tez przeglądam olx i Allegro kiedyś na innym forum typowo o wózkach wynotowałem sobie na co zwrócić uwage i mam kilka takich punktów, które sprawdzam w każdym wózku a potem na żywo
Pożyczę od siostry chyba taka duża piłkę do ćwiczeń i poza basenem trochę ten kręgosłup wspomoge a moźe znacie jakieś ćwiczenia, które są dobre na kręgosłup i oczywiście bezpieczne w ciąży ? Ja mam dzisiaj wyjście do lekarza rodzinnego po skierowanie OMG się nasłucham a wcześniej muszę iść odebrać paczkę, która przyszła na początku stycznia facet z Allegro mi napisał prośbę o opinie a ja żadnej paczki nie dostałam .Obstawiam, ze już jej tak nie ma została odesłana, sle chyba jakas wiadomość gdzie mam odebrać mi się należy a nic takiego nie dostałam zawsze przez paczkomaty zamawiam i było oki teraz wybrałam jakas opcje inpost mini i mam, sle to nie zwalnia ich z wysłania czegokolwiek, żebym wiedziała kiedy i gdzie to odebrać heh
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Właśnie dzwoniłam do gina, dowiedzieć się o wyniki posiewu który robilam w piątek i okazało się że wszystko jest ok. Także teraz czekam spokojnie do wizyty 2 lutego
Nalia, Urszulka89, magdaaq, Mmargotka, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Hej! Witam się w kolejnym tygodniu ciąży.
Niestety, chociaż minęły wymioty i mdłości, to zaczęła się zgaga i zaparcia.
nie miałam problemów z wypróżnianiem, a teraz jest tak, że robię, przepraszam za obrazowanie, 2 małe bobki, no i koniec.
Masakra. Przez to mam ciągle wzdęty brzuch i kłucia takie nieprzyjemne... ech
Do gina jestem umówiona dopiero na 7.02. Chciałam 31.01, ale nie ma miejsc, chociaż będę sprawdzała, może się zwolni cos.
Jutro idę na USG piersi. Jestem ciekawa, czy jak poproszę panią od usg, to czy mi zjedzie na brzuch i sprawdzi, czy dzidzi bije serce.
Caly czas mój brzuch jest taki dosyć mały. Ciekawe, kiedy zacznie rosnąć.
❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Hej! Witam się w kolejnym tygodniu ciąży.
Niestety, chociaż minęły wymioty i mdłości, to zaczęła się zgaga i zaparcia.
nie miałam problemów z wypróżnianiem, a teraz jest tak, że robię, przepraszam za obrazowanie, 2 małe bobki, no i koniec.
Masakra. Przez to mam ciągle wzdęty brzuch i kłucia takie nieprzyjemne... ech
Do gina jestem umówiona dopiero na 7.02. Chciałam 31.01, ale nie ma miejsc, chociaż będę sprawdzała, może się zwolni cos.
Jutro idę na USG piersi. Jestem ciekawa, czy jak poproszę panią od usg, to czy mi zjedzie na brzuch i sprawdzi, czy dzidzi bije serce.
Caly czas mój brzuch jest taki dosyć mały. Ciekawe, kiedy zacznie rosnąć.
Gdzie w życiu miałam może trzy razy. Co do zaparć też mam niestety ale narazie ok z brzuchem.
-
nick nieaktualnyIneczka wrote:Dzień dobry
Mąż poszedł do pracy a my jeszcze na rogala i spanko
) Powodzenia na wizytach
Tez przeglądam olx i Allegro kiedyś na innym forum typowo o wózkach wynotowałem sobie na co zwrócić uwage i mam kilka takich punktów, które sprawdzam w każdym wózku a potem na żywo
Pożyczę od siostry chyba taka duża piłkę do ćwiczeń i poza basenem trochę ten kręgosłup wspomoge a moźe znacie jakieś ćwiczenia, które są dobre na kręgosłup i oczywiście bezpieczne w ciąży ? Ja mam dzisiaj wyjście do lekarza rodzinnego po skierowanie OMG się nasłucham a wcześniej muszę iść odebrać paczkę, która przyszła na początku stycznia facet z Allegro mi napisał prośbę o opinie a ja żadnej paczki nie dostałam .Obstawiam, ze już jej tak nie ma została odesłana, sle chyba jakas wiadomość gdzie mam odebrać mi się należy a nic takiego nie dostałam zawsze przez paczkomaty zamawiam i było oki teraz wybrałam jakas opcje inpost mini i mam, sle to nie zwalnia ich z wysłania czegokolwiek, żebym wiedziała kiedy i gdzie to odebrać heh
Ja jakoś boję się chodzić teraz na basen chociaż uwielbiam pływać i to jest jedna z rzeczy które mi bardziej pomagają na kregosłup. Mam lęki przed infekcjami.