LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, tak z ciekawości, czy macie w domu wagi łazienkowe i jakie? Ja mam taka, na której można analizować klad ciała ( ale dopiero po przełączeniu trybu) i właśnie doczytałam, że nie powinno się takich wag stosować w ciąży. Zastanawiam się, jaki mogła mieć wpływ na dziecko. Nie ważyłam się do tej pory jakoś często, może z 4 razy przez całą ciążę, ale nie analizowałam składu ciała.❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Dziewczyny, tak z ciekawości, czy macie w domu wagi łazienkowe i jakie? Ja mam taka, na której można analizować klad ciała ( ale dopiero po przełączeniu trybu) i właśnie doczytałam, że nie powinno się takich wag stosować w ciąży. Zastanawiam się, jaki mogła mieć wpływ na dziecko. Nie ważyłam się do tej pory jakoś często, może z 4 razy przez całą ciążę, ale nie analizowałam składu ciała.
-
witajcie moje drogie
znalazłam w Krakowie genialną fotografkę, która specjalizuje się w sesjach brzuszkowych oraz niemowlęcych - jeśli któraś z was będzie zainteresowana, wrzucam stronę: http://joannageisler.pl/
jak tylko trochę "urosnę" będę się do niej umawiaćmoże przyda się komuś jeszcze taki kontakt
dobrej soboty wamMmargotka lubi tę wiadomość
-
shadee wrote:witajcie moje drogie
znalazłam w Krakowie genialną fotografkę, która specjalizuje się w sesjach brzuszkowych oraz niemowlęcych - jeśli któraś z was będzie zainteresowana, wrzucam stronę: http://joannageisler.pl/
jak tylko trochę "urosnę" będę się do niej umawiaćmoże przyda się komuś jeszcze taki kontakt
dobrej soboty wam
-
Nalia wrote:Dziewczyny, tak z ciekawości, czy macie w domu wagi łazienkowe i jakie? Ja mam taka, na której można analizować klad ciała ( ale dopiero po przełączeniu trybu) i właśnie doczytałam, że nie powinno się takich wag stosować w ciąży. Zastanawiam się, jaki mogła mieć wpływ na dziecko. Nie ważyłam się do tej pory jakoś często, może z 4 razy przez całą ciążę, ale nie analizowałam składu ciała.
Ja myślałam, że nie można używać tej wagi z analizą składu ciała dlatego, że po prostu są niewiarygodne wyniki wtedy. A nie ze może zaszkodzić. Ale to tylko moje domysły. Może te elektrody serio coś wydzielają. -
Hehe cepelin, ten tekst jest przedni
...
Maz dzisiaj w pracy wiec latam ja i oczywiscie cykam sie ,rozumiesz...
Tez mam zwykla wage/niezwykla z bambusa bo szklane mi tlukly dzieci wiec jest mam nadz.na lata.
Sesja fajna sprawa hehe moj brzuch juz wyglada jak w 7 miesiacu
Mialam pogibany sen....snilo mi sie,ze mialam tak duzy brzuch ,ze bluzna pi cc mi sie rozeszla
Wogole to brzuch mam wielki...
Strasznie nerwowa poza tym dzis jestem ,wydarlam sie na starsze bo ciagle sie klocily i sama mam teraz wyrzuty.
Madzia sprzedaj sprzedaj ten przepis: )
Mezulowi tak pismakowaly te brokuly z feta,ze ponownie dzis zrobie jak wroci z pracy. -
magdaaq wrote:Ze smiesznych spraw to codziennie nachodzi mnie ochota na princesse koniecznie MLECZNA
No mleczna mi nie wchodzi za slodko,ale tez cos sie ruszylo i troche slodkiego idzie .
A i z dzwinych spraw...dezedorant meza ,ktory zawsze mi pasowal no nie idzie wytrzymac i biedak pryska sie moimmagdaaq lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Hehe cepelin, ten tekst jest przedni
...
Maz dzisiaj w pracy wiec latam ja i oczywiscie cykam sie ,rozumiesz...
Tez mam zwykla wage/niezwykla z bambusa bo szklane mi tlukly dzieci wiec jest mam nadz.na lata.
Sesja fajna sprawa hehe moj brzuch juz wyglada jak w 7 miesiacu
Mialam pogibany sen....snilo mi sie,ze mialam tak duzy brzuch ,ze bluzna pi cc mi sie rozeszla
Wogole to brzuch mam wielki...
Strasznie nerwowa poza tym dzis jestem ,wydarlam sie na starsze bo ciagle sie klocily i sama mam teraz wyrzuty.
Madzia sprzedaj sprzedaj ten przepis: )
Mezulowi tak pismakowaly te brokuly z feta,ze ponownie dzis zrobie jak wroci z pracy.
Nooo ja.Cie rozumiem.ze znow sama.i latasz...kurde
Jak wstane na siku wezme przepis i napisze:-)
Cieszę się ze salatka.podbila świat
Nooo cepelin bo lata jak z pęcherzem.
I jeszcze kupił wafla orzechowego a nie mlecznego...ale byl XXL wiex zjadlam.HAHAHAHAHAHAHAJAJAHhahahahah
Tez mam.duzy brzuch widzialas...
-
Moje cory tak dra koty,ze jest mi strasznie przykro. Ani rozmowy ,sugestie,grozby nic nie pomaga a kloca sie o wszystko
Marzylam o duzej rodzinie (jedynaczka jestem) i jest mi zle,ze one takie niedobre dla siebie. Mowie o najstatszych 12 i 9 lat. -
PixiDixi wrote:WWidzialam,piekny,ale moj jeszcze wiekszy i sie. Z deko martwie bo jestem po 2 cc i skoro na tym etapie mam taki balon to co bedzie pozniej?
eee tam no i.co:-)
-
PixiDixi wrote:Moje cory tak dra koty,ze jest mi strasznie przykro. Ani rozmowy ,sugestie,grozby nic nie pomaga a kloca sie o wszystko
Marzylam o duzej rodzinie (jedynaczka jestem) i jest mi zle,ze one takie niedobre dla siebie. Mowie o najstatszych 12 i 9 lat.PixiDixi lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Ja mialam cala.ciążę z Lena od początku3cm. Do semgo konca Lena wyjść nie chciała
)
I miałam luteine do 37 tygodnia. Potem wszystko się zatrzymało i urodziłam i tak po terminie
-
magdaaq wrote:Tylko sie ujedrni heheh nie martw sie..wplywu juz nie mamy. Ostatnio mnie.odwiedziła kolezanka w ciazy.blizniaczej 21 tydz a mój M mowi ze ja mam.większy
eee tam no i.co:-)
Ja sie martwie ta blizna ,jak w takim tempie mij brzuch bedzie rosl to wiesz...boje sie. Tym bardziej,ze gin mowila,ze wolalaby aby ta blizna byla "ladniejsza" jest troche cienka. No nic na razie nie bede o tym myslec . jak Scarlet z Przemineli wiatremmagdaaq lubi tę wiadomość
-
Hej
co zrobić jak z rana smarkam nos i już kilka dni z krwią?
Wczoraj miałam kiepski dzień, w sensie że wszyscy i wszystko mnie mnie denerwowało. Mam nadzieję, że dziś minie bo przychodzi do córki koleżanka.
Pytanie z innej beczki do mam starszych dzieci:
Córka do środy miała antybiotyk na bakterię w moczu. Wczoraj zauważyłyśmy taką jakmy maź w środku na wargach sromowych, bardziej u góry, przy cewce. Hm. Nie ma żadnych objawów, nic ją nie boli, nie swędzi. Czy to może być jakiś grzybek po antybiotyku? Jadła osłonkę.
-
Urszulka89 wrote:Hej
co zrobić jak z rana smarkam nos i już kilka dni z krwią?
Wczoraj miałam kiepski dzień, w sensie że wszyscy i wszystko mnie mnie denerwowało. Mam nadzieję, że dziś minie bo przychodzi do córki koleżanka.
Pytanie z innej beczki do mam starszych dzieci:
Córka do środy miała antybiotyk na bakterię w moczu. Wczoraj zauważyłyśmy taką jakmy maź w środku na wargach sromowych, bardziej u góry, przy cewce. Hm. Nie ma żadnych objawów, nic ją nie boli, nie swędzi. Czy to może być jakiś grzybek po antybiotyku? Jadła osłonkę.
Po2 posmaruj jej clotrimazolem na zewnatrz
Po 3 wzbogac diete w jogurty maślanki.
To zapewne od antybola flora dostala po dupie.PixiDixi lubi tę wiadomość