LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Urszulka89 wrote:Hej
co zrobić jak z rana smarkam nos i już kilka dni z krwią?
Wczoraj miałam kiepski dzień, w sensie że wszyscy i wszystko mnie mnie denerwowało. Mam nadzieję, że dziś minie bo przychodzi do córki koleżanka.
Pytanie z innej beczki do mam starszych dzieci:
Córka do środy miała antybiotyk na bakterię w moczu. Wczoraj zauważyłyśmy taką jakmy maź w środku na wargach sromowych, bardziej u góry, przy cewce. Hm. Nie ma żadnych objawów, nic ją nie boli, nie swędzi. Czy to może być jakiś grzybek po antybiotyku? Jadła osłonkę.
Co do córki nie pomogę bo nie wiem, ale na krew w nosie podczas smarkania polecam zwiększyć wit. C. Ona uszczelnia naczynka i powinno być lepiejhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Cześć dziewczyny, ostatnio mało się udzielam ale ja to w ogóle z tych raczej cichych
U mnie nic się nie zmiania, więc pewnie też przez to nie mam wiele do powiedzenia.
Co do zakupów to nie mam jeszcze nic i nawet nie planuje w najbliższym czasie nic kupować. Nie mówię, że w ogóle sobie na necie nie oglądam ale zakupy planuje dopiero po połowkowych.
Brzuszki wszystkie macie ślicznemuszę sobie też zrobić fotkę i wrzucę
Dzisiaj sprawdziłam swoją wagę i już 6 kg na plusie.
Madzia trzymaj się :* mam nadzieję, że to plamienie u Ciebie się w końcu skończy.
Życzę Wam miłego dniamagdaaq, PixiDixi, Mmargotka lubią tę wiadomość
-
Urszulka89 wrote:Hej
co zrobić jak z rana smarkam nos i już kilka dni z krwią?
Wczoraj miałam kiepski dzień, w sensie że wszyscy i wszystko mnie mnie denerwowało. Mam nadzieję, że dziś minie bo przychodzi do córki koleżanka.
Pytanie z innej beczki do mam starszych dzieci:
Córka do środy miała antybiotyk na bakterię w moczu. Wczoraj zauważyłyśmy taką jakmy maź w środku na wargach sromowych, bardziej u góry, przy cewce. Hm. Nie ma żadnych objawów, nic ją nie boli, nie swędzi. Czy to może być jakiś grzybek po antybiotyku? Jadła osłonkę.
Ula,popekalt Ci naczynka ,a i w ciazy sa b.kruche. Ja by sprobowala duze ilosci rutyny np.rutynoscirbin,ja jem 3x3 tak tak ,przy plamieniach i jakuchkolwiek podkrwawieniach z nosa jest to skuteczne. Gin pozwala na ta dawke.wit.c w nadmiarze jest wydalana z moczem a rutyna uszczelnia naczynka. Moze zrob jeszcze inhalacje takue proste (ale wtedy gdy nie leci krew!) do szkalnki goraca woda , 2 lyzeczki soli i wdychaj to.
Co do malej hmm nie mam pomyslu...moze kup malej specjalny plyn intymny na zapalenia i z bakteriami kwasu mlekowego? -
PixiDixi wrote:Ula,popekalt Ci naczynka ,a i w ciazy sa b.kruche. Ja by sprobowala duze ilosci rutyny np.rutynoscirbin,ja jem 3x3 tak tak ,przy plamieniach i jakuchkolwiek podkrwawieniach z nosa jest to skuteczne. Gin pozwala na ta dawke.wit.c w nadmiarze jest wydalana z moczem a rutyna uszczelnia naczynka. Moze zrob jeszcze inhalacje takue proste (ale wtedy gdy nie leci krew!) do szkalnki goraca woda , 2 lyzeczki soli i wdychaj to.
Co do malej hmm nie mam pomyslu...moze kup malej specjalny plyn intymny na zapalenia i z bakteriami kwasu mlekowego?
-
magdaaq wrote:Rybka a wiesz ze rutinoscorbin a zwykla witamina c to jest ponoc roznica? Ja.pytalam ginekologa mama.mojej koleżanki i ona mi zabronila rutino tylko zwykla.witamine C bo ona nie jest zalecana.
-
PixiDixi wrote:A ja jem w takuch ilosciach....
-
magdaaq wrote:Jesli chcesz dopytam jej mamy. Ona to juz dojrzaly ginekolog i naprawdę jej ufam. Ja tez bralam jak bylam przeziebiona a ona nakrzyczala ze mam.nie brac ze kto mi zlecil. Ze witamina C czysta. Ale nie rutino.
-
Nalia wrote:A ja właśnie miałam coś dziwnego... Myłam naczynia i nagle poczułam, że nie mam energii, jakbym miała zaraz zemdleć. Poczułam, że koniecznie muszę usiąść, bo padne. Miała któraś z Was coś podobnego kiedyś?
-
PixiDixi wrote:Moja gin to tez fachura, in vitro robi,ma 2 specjalizacje i cholera badz tu madry.Popytam swoimi kanalami u specow od czasteczek.
PixiDixi lubi tę wiadomość