LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam problem i potrzebuję rady bo wy już doświadczone. Mam luteinę dopochwowa i zorientowałam się dziś ze za każdym razem jak ja tam włoże wywołuje to dyskomfort i mnie tam piecze. Lekarza mam dopiero 30 stycznia. Czy mogę na własną rękę przerzucić się na podjezykowa?
-
panan12 wrote:Dziewczyny mam problem i potrzebuję rady bo wy już doświadczone. Mam luteinę dopochwowa i zorientowałam się dziś ze za każdym razem jak ja tam włoże wywołuje to dyskomfort i mnie tam piecze. Lekarza mam dopiero 30 stycznia. Czy mogę na własną rękę przerzucić się na podjezykowa?
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
agaguga wrote:Witajcie dziewczyny. Od dziś zaczynamy z moim mężem tygodniowy odpoczynek nad samym morzem, w bardzo miłym miejscu. W ramach pobytu mamy codziennie do dyspozycji 3 godziny pobytu w aqua parku.
I tu moje pytanie.....
Czy mogę korzystać z atrakcji typu jacuzzi? Chyba nie ale pewności nie mam.
A jak z pływanie i długim przebywanie w wodzie?
Czy to dziecku nie zaszkodzi?
Jeśli ktoras coś wie w temacie to dajcie znać. Mojego lekarza nie mogę dopytać bo jest na urlopie....
Pozdrawiam
Miłego wypoczynkuPixiDixi lubi tę wiadomość
-
Magia wrote:Dziekuje dziewczyny za wszystkie wpisy I podtrzymanie na duchu. Mam mętlik w glowie I ciezko z podjeciem decyzji...przespie sie z tym...mam jeszcze 3 dni na decyzje
-
Vanilka wrote:eh.. to wczoraj byl placzliwy wieczor. ja to samo naipierw poklocilam sie z M o byle co poszlam spac do innego pokoju i przeplakalam pol nocy i dzis oczy jak u pandy
A mam pytanie co do szkoly rodzenia tych co juz chodzily. Zwykle chodzi sie z partnerem?? bo moj m pracuje w takich godz ze pewnie nie mozliwym bedzie zeby byl zawsze ze mnaa samej to pewnie tak glupio bedzie
-
PixiDixi wrote:Dzien dobry Dziewczyny
Buuu ,szkoda. Jak zdjecia wyszly?
Slicznosci brzuszek Madzia :-*
Aneczka co tak malo Ciebie tutaj?
Ja od tego trybu polegujacego mam juz 5 kg na plusie i zazdroszcse szybkiej przemiany materii u mnie nawet chyba powietrze zamienia sie w tluszczyk. Waze juz 73 kg . Wczoraj ogladalusmy zdjecia jak bylam w ciaxy z Marysia to bylam szczuplejsza zdecydowanie na tym etapie co teraz. Pocieszam sie ,ze jak wyjda dwa smoki to moj tluszcz szybko poleci karmiac te moje smoki cycem
Milego dnia
Ps. Koncze juz czytac secret Muminko i podoba mi sieolac to wazne ze sa i mozna wymienić dowod.
Ja w.zasadzie jeszcze nie utylam.bo 0.8 dag ale nadal jestem.na -waga nim.zaszlam.w.ciaze.
Ale olac zrzucimy wszystko po. Pixi będziemy mialy co robic przy tej ferajnie
Moja mama sie smieje.ze na spacerze bede sobie przypominała ze nie zdazylam.zjeść sniadanie a na kolacje obiadPixiDixi lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Bejbe zdjecia to wyszły jak bysmy z mezem byli.poszukiwani
olac to wazne ze sa i mozna wymienić dowod.
Ja w.zasadzie jeszcze nie utylam.bo 0.8 dag ale nadal jestem.na -waga nim.zaszlam.w.ciaze.
Ale olac zrzucimy wszystko po. Pixi będziemy mialy co robic przy tej ferajnie
Moja mama sie smieje.ze na spacerze bede sobie przypominała ze nie zdazylam.zjeść sniadanie a na kolacje obiad
Dobrze,ze juz jestes :-*
Hehe cos czuje,ze kazdy kg szybko zrzucimy bo czasu na nic nie będzie. ..magdaaq lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:A.zaszylam.sie pod kocem. Czekam.na czwartek. Jestem.niespokojna rozdrazniona i meczy mnie juz ta sytuacja coraz mocniej..im.dalej w las tym.gorzej
PixiDixi, magdaaq lubią tę wiadomość
-
magdaaq wrote:A.zaszylam.sie pod kocem. Czekam.na czwartek. Jestem.niespokojna rozdrazniona i meczy mnie juz ta sytuacja coraz mocniej..im.dalej w las tym.gorzej
Nie mysl za duzo ,wiem,ze latwo powiedziec...
Jak bylam dzieckuem to poogladalam film "Przeminelo z wiatrem" i glowna postac Scarlet byla twarda babko i jak byli cos zle, nachodzily ja leki to miala taka maksyme " jutro o tym pomyśle " i to czasami sibie przypominam i wyrzucam ciezkie mysli ( psycholog nazwalby to syndromem wyparcia hehe) mnie pomaga taki zaglyszenie.
Sciskam Cie mocnomagdaaq, Mmargotka lubią tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Jestem jestem ale czuja wkurwa wokół siebie. Rozumiecie..i czasem wole.sie zamknąć niz.napisać coś dodatkowo nie koniecznie celowanego w odbiorcę.
Wiem ...tez tak mam ,rozumiem Cie i nie jest to latwy stan...zycze Ci bys nie meczyla sie psychicznie Kochanie,jeju nie wiem jak Cie pocieszyc.... -
PixiDixi wrote:Nie mysl za duzo ,wiem,ze latwo powiedziec...
Jak bylam dzieckuem to poogladalam film "Przeminelo z wiatrem" i glowna postac Scarlet byla twarda babko i jak byli cos zle, nachodzily ja leki to miala taka maksyme " jutro o tym pomyśle " i to czasami sibie przypominam i wyrzucam ciezkie mysli ( psycholog nazwalby to syndromem wyparcia hehe) mnie pomaga taki zaglyszenie.
Sciskam Cie mocno
-
PixiDixi wrote:Wiem ...tez tak mam ,rozumiem Cie i nie jest to latwy stan...zycze Ci bys nie meczyla sie psychicznie Kochanie,jeju nie wiem jak Cie pocieszyc....
No widzisz dlatego wolalam.się nie odzywać bo czuje.ze tryskam złem a.nie lubie siać takiego stanu.
Może minie przez.weekend jestesmy razem mąż jak zwykle lata jak cepelin
Zabawne to jest. Rano.sniadanko potem ogarnal Lene teraz.pojechal.po zakupy pozniej robi gulasz położy Lene(i to wszystko do 11 musi sie wyrobić bo Lena.idzie spac o tej godzinie) później idzie biegać bo czas dla tatypotem.obiad w koncu ten wyczekany pyzy gulasz buraczki a popo moze wspolnie w cos pogramy:-)
PixiDixi lubi tę wiadomość