LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
PixiDixi wrote:Najlepszy to 22 tc wedlug mojej doktor
Ja ide w 23 tc , kazdy ma jakies wytyczne i ok.
To lozeczko hmm sprawdze jakie ma wymiary i Ci pozniej napisze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 11:40
katka84, muminka83 lubią tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Ja ide w 23 tc , kazdy ma jakies wytyczne i ok.
To lozeczko hmm sprawdze jakie ma wymiary i Ci pozniej napisze:)
http://www.empik.com/chicco-next-2-me-lozeczko-co-sleeping-silver,p1104482633,dziecko-p?gclid=EAIaIQobChMIr5-Ok_v32AIVxhXTCh0VYQskEAQYBCABEgI8I_D_BwE&gclsrc=aw.ds
taniej też -
PixiDixi wrote:Tak na marginesie na stronie mamaginekolog, doktor tez pisze o terminie pozniejszym niz 19 tc.
No tak, już kiedyś o tym pisałyśmy. Są różne zmienne. Dlatego moim zdaniem ten termin najlepiej uzgodnić z tym lekarzem, który będzie to badanie wykonywałPixiDixi lubi tę wiadomość
-
Wymiary Katka
66/81 x 93 x 69 cm
Na poczatek jedno kupuje i zobacze czy sie sprawdzi pozniej albo dokupie drugie takie lub zwykle 2 lozeczka.
To lozeczko nawet jest spore i na innym forum blizniaczym dziewczyna pisala"ze przez 2 miesiace miescily jej sie 2 maluchy i lepiej spaly jak byly kolo siebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 12:01
katka84 lubi tę wiadomość
-
właśnie wybraliśmy się na naszą budowę
ale świetne uczucie patrzeć jak dom nabiera kształtu domu i przestaje być stertą cegieł i plątaniną kabli
zamierzam tam być cholernie szczęśliwa
śmieszny ten rok 2018
nowy dom
pierwsze dziecko
może nawet ślub weźmiemykatka84, anecz_kaa, Decadence, kasiuleks, Vanilka lubią tę wiadomość
-
shadee wrote:właśnie wybraliśmy się na naszą budowę
ale świetne uczucie patrzeć jak dom nabiera kształtu domu i przestaje być stertą cegieł i plątaniną kabli
zamierzam tam być cholernie szczęśliwa
śmieszny ten rok 2018
nowy dom
pierwsze dziecko
może nawet ślub weźmiemy
Ekscytujacy rok Shadeesame pozytywy
-
Dzień dobry
Nadrobiłam, ale nie pamietam kto co i jak. Wiem, ze chyba pojawiła się wiadomość o córci gratuluje:) Ja mam teraz w ciąży ładniejsze tsh niż przed 1,5 dalej biorę jodid euthyrox. Do nas dzisiaj koleznka na ploty wpada
Byłam w Pepco kupiłam trochę ciuszków, ale tylko 100% bawełny jeszcze jakieś promocje sa udało się załapać
krooolik lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
PixiDixi wrote:Dzieki Panan, w miare ok , obiady juz robie codziennie a tak leze. Wyprawki jeszcze nie mam,ale juz cos tam kupuje. Mam z 4 pajace i 3 bodziaki takze totalny poczatek. Po Marysi mam wanienke chociaz tyle
.
A jak u Was z zakupami ?
Lozeczko chce kupic takie dostawne , z bujaniem ( troche odciazy mnie) i na poczatek chlopaki beda razem spaly.
http://allegro.pl/lozko-dostawne-chicco-next2me-dream-legend-i7136101933.htmlMam kilka ubranek i narazie tyle. Rozglądam się za wózkiem
myślę, że jak będę znała płeć to zacznie się szaleństwo
-
nick nieaktualnyJa z wyprawką czekam aż poznam płeć chociaż większość rzeczy mam zamiar kupić neutralnych z tego wzgledu że mam nadzieję mieć więcej dzieci niż to jedno i przyda się w przyszłości chociaż oczywiście wiadomo że nie odmówię l sobie uroczych sukieneczek jeżeli to panienka
-
Na wyprzedażach kupiłam kilka ubranek dla chłopczyka głównie - jak okaże się dziewczynka to akurat mam komu sprezentować bo tydzień temu przyjaciółka urodziłą synka. A jak będzie dziewuszka to mam narazie body i pajacyki ale liczę że po córce z kartonów coś się będzie nadawać
-
Dziewczyny, może Wy mi coś poradzicie. Cięgle odczuwam pieczenie lub swędzenie warg sromowych na zewnątrz. Biorę lactovaginal i provag wg zaleceń lekarza, mam wydzielinę biała, mleczna i bezwonną. A mimo to codziennie mi coś tam doskwiera. Do lekarza idę dopiero za 1.5tyg. Wysłałam męża do apteki po test pH, jak wyjdzie źle, to zaaplikuje sobie gynalgin na 5 dni. Tak mi polecił gin: 5 dni brać w 1 turze, potem 10 dni przerwy i druga tura 5 dni. Jednak boję się, że to nie pomoże, jak pierwsza tura przyniosła skutek chyba tylko na chwilę.
Czy macie jakieś sposoby na takie dolegliwości? Wydzielina jest ok, taka biała, mleczna, w dotyku taka jak krem, nie smierdzi, w środku nic mnie nie piecze.
❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Dziewczyny, może Wy mi coś poradzicie. Cięgle odczuwam pieczenie lub swędzenie warg sromowych na zewnątrz. Biorę lactovaginal i provag wg zaleceń lekarza, mam wydzielinę biała, mleczna i bezwonną. A mimo to codziennie mi coś tam doskwiera. Do lekarza idę dopiero za 1.5tyg. Wysłałam męża do apteki po test pH, jak wyjdzie źle, to zaaplikuje sobie gynalgin na 5 dni. Tak mi polecił gin: 5 dni brać w 1 turze, potem 10 dni przerwy i druga tura 5 dni. Jednak boję się, że to nie pomoże, jak pierwsza tura przyniosła skutek chyba tylko na chwilę.
Czy macie jakieś sposoby na takie dolegliwości? Wydzielina jest ok, taka biała, mleczna, w dotyku taka jak krem, nie smierdzi, w środku nic mnie nie piecze.
Probowalas clotrimazol , on tez ma dzialanie przecizapalne i samrujesz tylko zewnatrz , bez recepty , mozna w ciazy ( gin jakby co mi zalecila)