X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczescie nie znam tego problemu, moj zakonczyl przygode z grami wraz z pojsciem na studia. Nie szlaja sie, nie pije, a jego hobby mi nie przeszkadza :-)

l22n6iyek016fbg8.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy Play station i chyba ja czesciej gram niz moj mezul :) :)

W fife to go rozwalam ( a moj mezul to z zamilowania pilkarz i po pracy 4 x w tyg.ma treningi a w weeekendy gra)
    W GTA tez jestem lepsza ;)

muminka83 lubi tę wiadomość

• katka84 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    My nie gramy za to nałogowo czytamy.
    Nie wiem co już jest gorsze. Najgorzej gdy mąż bierze książkę na tron :-p
    Mąż czyta, ale komiksy aktualnie, właśnie idzie z jednym na tron ;) i pół godziny z bańki. Ja książki, tylko przez to forum zaniedbałam bardzo.

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    My nie gramy za to nałogowo czytamy.
    Nie wiem co już jest gorsze. Najgorzej gdy mąż bierze książkę na tron :-p

Ja uwielbiam na tron, cisza , spokoj :). Najbardziej to w nocy lubie czytac, maz niechetnie czyta.

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czytam :))) zkadlabym cos... masakra :p

• katka84 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:

W fife to go rozwalam ( a moj mezul to z zamilowania pilkarz i po pracy 4 x w tyg.ma treningi a w weeekendy gra)
    playaka oddaliśmy rodzicom, jakoś nie ten rodzaj gier.

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:

Moj tez gra w fife i gta padami na tv. Ani tv ani meza! Najstarsza po nim ma smykalke i gra w lego gwiezdne wojny ostatnio... tatuś pokazał

• Duzaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Odważę się myśleć podobnie. Naprawdę nie wiem jakbym się zachowała gdybym musiała podjąć tak trudną decyzję. Ale nie każda kobieta jest w stanie liczyć na cud przez kolejnych 5 dłuugich miesięcy. Nie wiem, czy chciałabym być w ciąży, czuć ruchy dziecka, kochać go z każdym dniem bardziej, przywiązywać się do niego jednocześnie mając świadomość że prawdopodobnie nie przeżyje pierwszego tygodnia. Nie wiem, czy potrafiłabym być w tej ciąży. Nie każdego stać na heroizm.
    Hej, widzę ciężki temat poruszony, ale powiem Wam że zachowania e takich sytuacjach nie da się przewidzieć i oby nigdy ich nie doświadczyć. Każda z nas jest inna. Nas to spotkało. O wadzie dowiedzieliśmy się w 4,5 miesiącu i od razu wiedziałam że nie chce terminacji, przeszłam 3 amnioinfuzje (odwrotnosc amniopunkcji) i cesarke w 7 miesiacu i nigdy nie oddalabym tych kilku dodatkowych tygodni z Leosiem. Koleżanka natomiast zdecydowała się na terminacje i też nie zaluje. Trzeba słuchać siebie i niezależnie od tego co mówią wszyscy do okoła robić to co mówi serducho. Ale póki co wierzyć że wszystko jest w porządku! :*

muminka83, katka84, Carolline lubią tę wiadomość

oar89jcggibdab41.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a wasi panowie nie maja problemu z hemoroidami jak tak siedza i cisna na tronie pol godz? Oczywiscie nie jest to zlosliwe pytanie, ale jako posiadaczka hemusiow wiem, ze takie dlugie wizyty moga szkodzic

l22n6iyek016fbg8.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój już wie że gdy mija 30 minut tronu to elektrownia prąd wyłącza :+)
    Nawet moja córka w marcu dwa latka krzyczy od rana : czytać , czytać , czytać
    Syn czyta około godziny dziennie.
    A gry kiedyś grałem w Forge a potem zrezygnowałam bo dochodziłam do wniosku że zbyt dużo czasu mi zajmuje.

katka84 lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• katka84 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Ja na szczescie nie znam tego problemu, moj zakonczyl przygode z grami wraz z pojsciem na studia. Nie szlaja sie, nie pije, a jego hobby mi nie przeszkadza :-)
    studia tak - mąż skończył dwa kierunki i już raczej się nie wybiera, ale dobry pożeracz czasu. JA byłam ze dwa lata temu jeszcze na kolejnych i nie było czasu na gry czy książki. Praca i studia zabierały czas nawet w nocy ;)

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • katka84 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Dziewczyny a wasi panowie nie maja problemu z hemoroidami jak tak siedza i cisna na tronie pol godz? Oczywiscie nie jest to zlosliwe pytanie, ale jako posiadaczka hemusiow wiem, ze takie dlugie wizyty moga szkodzic
    nie skąd czyta właśnie

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kto nie ma problemu :-)
    Hemo to chyba już znak rozpoznawczy :-p

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzaa wrote:
    Hej, widzę ciężki temat poruszony, ale powiem Wam że zachowania e takich sytuacjach nie da się przewidzieć i oby nigdy ich nie doświadczyć. Każda z nas jest inna. Nas to spotkało. O wadzie dowiedzieliśmy się w 4,5 miesiącu i od razu wiedziałam że nie chce terminacji, przeszłam 3 amnioinfuzje (odwrotnosc amniopunkcji) i cesarke w 7 miesiacu i nigdy nie oddalabym tych kilku dodatkowych tygodni z Leosiem. Koleżanka natomiast zdecydowała się na terminacje i też nie zaluje. Trzeba słuchać siebie i niezależnie od tego co mówią wszyscy do okoła robić to co mówi serducho. Ale póki co wierzyć że wszystko jest w porządku! :*
    Duzaa nie bardzo pamietam twoja historie, niemniej jednak podziwiam kobiety takie jak ty za te sile wlasnie.

l22n6iyek016fbg8.png
  • katka84 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Duzaa nie bardzo pamietam twoja historie, niemniej jednak podziwiam kobiety takie jak ty za te sile wlasnie.
    Melbusia ja Ci powiem jeszcze inaczej. Ja bym nie miała odwagi, by przerwać ciążę. Wychodzi, że tchórz ze mnie. I miałabym ciągle nadzieję, że nie będzie jednak tak źle.

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My gramy racjonalnie, kilka razy w tygodniu do godziny czasu a ksiazke czytam codziennie , symultanicznie bo 2 :) rownoczesnie. Zawsze lubilam czytac i z tego powodu jak poszlam na studia jedne czy tez drugie nie umarlam z przerazenia ;) Aczkolwiek nie wiem czy dalabym rade np.studiowac jakas filologie ( tak sie kiedys zastanawialam, tam to jest ogrom książek do przeczytania, mojs kuzynka skonczla)

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka mojemu studia dzienne + mala Jula nie przeszkodziły w graniu :p

katka84, PixiDixi lubią tę wiadomość

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do komputera i męża. Mój jest informatykiem :D wiecie co ja mam w domu? Jakieś monitory 4k lepsze (są dwa) niż nasze tv w domu. W dodatku ma swoją kanciapę. Oprócz stacjonarnego jeszcze laptopa i laptopa z pracy. Ogólnie czasem wygląda to tak, że cisza w domu bo wszyscy na komputerze (a młoda na tablecie), Rzadko to się zdarza ale jednak. Wogóle moja córa ma gen po tacie i jest do przodu z tymi rzeczami. Ja ogólnie jej tableta nie umiem włączyć :p

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katka84 wrote:
    Melbusia ja Ci powiem jeszcze inaczej. Ja bym nie miała odwagi, by przerwać ciążę. Wychodzi, że tchórz ze mnie. I miałabym ciągle nadzieję, że nie będzie jednak tak źle.
    nic nie wychodzi Katka, po prostu kazda z nas jest inna, ale oby zadna nie stanela przed takim problemem

l22n6iyek016fbg8.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Katka mojemu studia dzienne + mala Jula nie przeszkodziły w graniu :p

Hehe twardy zawodnik, ale przyznasz,ze mozna sie zatracic.

‹‹ 698 699 700 701 702 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ