LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
melbusia88 wrote:nic nie wychodzi Katka, po prostu kazda z nas jest inna, ale oby zadna nie stanela przed takim problemem
A co do gier.. Mój M właśnie cofnął się do czasów LO i zarywa noce grając na kompie (tak też kupił sobie specjalnie do gier)ale co prawda to prawda wolę tak niż żeby się po mieście pijany blakal
choć chyba już wolałam fazę na planszowki jakoś do komputera nie mogę się przemoc i zacząć z nim
-
Loczek ja właśnie jestem w drodze do lekarza. Trzymajcie kciuki. A co sie takiego stalo, że chcesz zmienic lekarza?
Mój mąż lubi i planszówki i komputer, planszówkami nawet troche mnie zarazil. Ale fakt idzie na to kasa- jak jedzie na 3 dniowe targi i wraca z walizka gier.. -
dzień dobry chciałabym rzec ale będzie beznadziejny. Syn od północy z gorączką.... Lilka pojechała do żłobka...
Wczoraj miałam spadek formy i leżałam obok Olisia i ryczałam... A to dopiero jednej dzień.
Mam nadzieję że U was dużo lepiej.
buziakiLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
cuddlemuffin wrote:Loczek ja właśnie jestem w drodze do lekarza. Trzymajcie kciuki. A co sie takiego stalo, że chcesz zmienic lekarza?
Mój mąż lubi i planszówki i komputer, planszówkami nawet troche mnie zarazil. Ale fakt idzie na to kasa- jak jedzie na 3 dniowe targi i wraca z walizka gier..
A bo w związku z tym ze jedną nogą juz jest na urlopie to w wróżbitkę się bawiła bo nie chciało jej sie mnie badać. I tak patrząc mi w oczy oceniła ze wody plodowe zachowane a szyjka ok. Ja pierdziele takie wizyty.
Dobrze ze w pon mam zwykla prywatna wizyte - z USG itd...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 10:50
-
Duzaa wrote:Dokładnie! Tu nie chodzi o sile ani odwagę tym bardziej! Wszystkim tu życzę żeby ich ciaze były nudne i szczęśliwe
A co do gier.. Mój M właśnie cofnął się do czasów LO i zarywa noce grając na kompie (tak też kupił sobie specjalnie do gier)ale co prawda to prawda wolę tak niż żeby się po mieście pijany blakal
choć chyba już wolałam fazę na planszowki jakoś do komputera nie mogę się przemoc i zacząć z nim
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katka84 wrote:kurza twarz tarczyca szwankuje eh
TSH z 2,45 skoczyło po niecałych 2 tygodniach do 2,86. A FT4 16,4 pmol/l to jest OK?Jak myślicie?
-
Urszulka89 wrote:No nie wiem czy jest ok, ja po 4 tygodniach stosowania euthyrox 25 z tsh 2,75 mam teraz 1,04 a ft4 0,95 ng/mol (przy normie do 1,48) i moja gin i endo mówią że ładnie ale kontrole co 4 tyg i lek do końca ciąży.
tsh za wysokie myślę, ale to ft4 jakie ma normy dla II trymestru? Jutro wizyta, wtedy się okaże, co lekarz zaleci.