LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Urszulka89 wrote:Co do komputera i męża. Mój jest informatykiem
wiecie co ja mam w domu? Jakieś monitory 4k lepsze (są dwa) niż nasze tv w domu. W dodatku ma swoją kanciapę. Oprócz stacjonarnego jeszcze laptopa i laptopa z pracy. Ogólnie czasem wygląda to tak, że cisza w domu bo wszyscy na komputerze (a młoda na tablecie), Rzadko to się zdarza ale jednak. Wogóle moja córa ma gen po tacie i jest do przodu z tymi rzeczami. Ja ogólnie jej tableta nie umiem włączyć :p
No Kochana 4K to najwyzsza ostrosc obecnie, to jest 3 krotnosc fullhd -
Urszulka89 wrote:Co do komputera i męża. Mój jest informatykiem
wiecie co ja mam w domu? Jakieś monitory 4k lepsze (są dwa) niż nasze tv w domu. W dodatku ma swoją kanciapę. Oprócz stacjonarnego jeszcze laptopa i laptopa z pracy. Ogólnie czasem wygląda to tak, że cisza w domu bo wszyscy na komputerze (a młoda na tablecie), Rzadko to się zdarza ale jednak. Wogóle moja córa ma gen po tacie i jest do przodu z tymi rzeczami. Ja ogólnie jej tableta nie umiem włączyć :p
Ale tv 4k jestWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 21:45
-
katka84 wrote:Mąż czyta, ale komiksy aktualnie, właśnie idzie z jednym na tron
i pół godziny z bańki. Ja książki, tylko przez to forum zaniedbałam bardzo.
Forumowe życie uzależnia. Poza tym trudniej mi się teraz na książce skupić, od kiedy mam pół mózgu (serio, zdiagnozowalam już w 8 tygodniu).
PixiDixi, katka84, Duzaa, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
Hej! Mój mąż to też gracz, właśnie się szykuje do kupienia kompa stacjonarnego.
Ja też czasem w coś pogram, ale wolę książki.
Dużo czytam, choć przyznam, że od początku ciąży właśnie trochę jakby mój mozg spowolnił i zamiast czytać wolę spać
katka84 lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤