LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymelbusia88 wrote:Biedronko ja do 18 tyg z górką też nic nie czułam. Przyjdzie i dla ciebie ten czas
a jak masz położone łożysko?
Na to tylnej ścianie. Lekarzowi jak się pożaliłam to zalecił cierpliwość powiedział że wszytko w swoim czasie więc staram się być cierpliwa ale to czekanie bywa frustrujące:) -
Wiem, że to frustrujące
ale jak teraz poczujesz to w następnej ciąży już będziesz wiedzieć czego oczekiwać
ostatnio pisałam, że na to działa kilka czynników. M.in. ilość tkanki tłuszczowej na brzuchu i ułożenie łożyska. Także na spokojnie, też poczujesz niebawem
-
Hej, ja po wizycie. Dzidzia to dziewczynka, waży 230g i wszystko u niej ok.
Szyjka się nie skraca, twarda, zamknięta, łożysko dobre, bez cech odklejania.
Urszulka89, kasiuleks, melbusia88, karolcia87, blama, Duzaa, anecz_kaa, dżelka, marta258, Vanilka, Ineczka, PixiDixi, Loczek2018, cuddlemuffin, katka84 lubią tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Hej, ja po wizycie. Dzidzia to dziewczynka, waży 230g i wszystko u niej ok.
Szyjka się nie skraca, twarda, zamknięta, łożysko dobre, bez cech odklejania.
super wiadomość!
Ja właśnie po szybkim prysznicu, brzuszek aż się błyszczy od bio oilaciekawe czy uda się bez rozstępów, choć wątpię bo mam tendencje do nich ..
-
Nalia
Gratuluję udanej wizyty i zdrowej córeczki.
Melbusia
Najważniejsze jest systematyczne smarowanie brzuszka, wtedy są największe szanse na brak rozstępów. A w sklepach jest tyle oliwek że spokojnie możesz wybrać nawet coś tańszego. Ja w pierwszej ciąży i obecnej smaruję się 2 razy dziennie oliwką i mleczkiem babydream z rossmanna i nie mam żadnego rozstępu.
-
Ja dziś tez znaczy wczoraj
byłam na wizycie. Juz wiadomo kto siedzi - 250 gram chłopa w środku
w końcu się ujawnił.
A teraz niestety od godziny walczę z wymiotami starszej i sprzątania po niej.. ehNalia, PixiDixi, Loczek2018, karolcia87, melbusia88, katka84, anecz_kaa, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Nie nie bedzie
Dzien dobry i milego dnia.
Gratuluje Wam Dziewczyny zdrowych maluchow, chlopaki u nas w totalnej przewadze a zawsze wiecej bylo dziewczyn niz chlopakow
..
Trzeba bylo chłopami wyrównać trochę bo by nierówno na świecie byloPixiDixi lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm