LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
melbusia88 wrote:Dobry ten bio Oil?, ja nie przepadam za oliwkami, smaruje się pharmacerisem, a biust Tołpą. Zobaczymy czy coś da
Zobaczymy staram sie systemtyczmie smarowac, kupilam na necie 200 ml bardzo wydajny.
Dzien dobry w 20 tygodniu ☺melbusia88 lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:Pixi a u nas nadal baba :p dalej nic nie kupiłam i jakos weny nie mam. Serio. W poprzednich ciążach bylo inaczej
Aneczka a ja na odwrot...zafiksowalam sie na dziurawce a tu same chlopoki hehe. Reklamacji raczej nie zlozysz AneczkaDziewczynki sa slodziaszne takze ...:-* bierz na klate co los Ci dal ( sobie tez tak gadam;)
Edit: z imionami tez nam idzie fatalnie co wymysle to na nie takzea jak u Was ? Alucja czy Marysia ( mnie bardziej sie pidoba Marysia,ale ja subiektywna zbyt jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 09:06
-
Ja muszę czekać na dostawę pączków aż Mąż wróci z pracy. Przeziębiłam się i pracuję z domu, więc ominą mnie pączki firmowe.
Oby coś do tego czasu zostało w cukierniach.
Ewentualnie pojedzie do swojej babci - ona zawsze samodzielnie robi pączki domowe
katka84 lubi tę wiadomość
-
Ove wrote:Ja muszę czekać na dostawę pączków aż Mąż wróci z pracy. Przeziębiłam się i pracuję z domu, więc ominą mnie pączki firmowe.
Oby coś do tego czasu zostało w cukierniach.
Ewentualnie pojedzie do swojej babci - ona zawsze samodzielnie robi pączki domowe
Takie wlasne najlepszeJa raz zrobilam paczki i cos poszlo nie tak bo byly tak twarde jak kamyki wiec zrazona moim dzielem kulinarnym wiecej juz nie tknelam palcem
katka84, anecz_kaa lubią tę wiadomość
-
Ania 1234 wrote:Czy was już boli kregoslup ? Ja dzisiaj nie mogę się schylac i nawet zakaslać nie wiem czemu. Przecież nawet jeszcze nie mam brzucha
-
melbusia88 wrote:Mnie nie tyle kręgosłup, co mieśnie między barkiem a kręgosłupem. Dziś ugniatałam ciasto na babeczki i jak mi wlazł ból, tak musiałam przerwę zrobić. Ale coś czytałam, ze około połowy ciąży zmienia się odchylenie kręgosłupa, stąd pewnie twoje bóle. Może basen?[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
katka84 wrote:cześć dziewczyny. Mi wraca rwa kulszowa, którą miałam w pierwszej ciąży no i zaczyna boleć kręgosłup w okolicy lędźwiowo-krzyżowej. Na razie raz na parę dni, ale będzie ciekawie, także Ania przybijam piątkę.
Mam dokładnie taka sama sytuację... W pierwszej ciąży mnie unieruchomilo i teraz znów łapie... -
katka84 wrote:cześć dziewczyny. Mi wraca rwa kulszowa, którą miałam w pierwszej ciąży no i zaczyna boleć kręgosłup w okolicy lędźwiowo-krzyżowej. Na razie raz na parę dni, ale będzie ciekawie, także Ania przybijam piątkę.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Ania 1234 wrote:Czy was już boli kregoslup ? Ja dzisiaj nie mogę się schylac i nawet zakaslać nie wiem czemu. Przecież nawet jeszcze nie mam brzucha
Czytałam na apce, ze to w 19 tygodniu normalne wcześniej tez tak miałam potem przechodziło jak sobie na piłce poćwiczę albo ma basen pójdę
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
anecz_kaa wrote:Pixi masz racje ale wiesz ze to trudne czasem
ostatnio mialam takie pretensje jakby ze wszyscy maja synow a my znow córka... wiem glupie ale co poradzic
Sorry ale nie mogę czytać takich rzeczy...
Jak ludzie bardzo nie doceniają najprostszych a najwazniejszych aspektow życia. Módl się żeby było zdrowe a nie dywaguj o plci bo to akurat ma najmniejsze znaczenie.MałaCzarna1988 lubi tę wiadomość
-
katka84 wrote:cześć dziewczyny. Mi wraca rwa kulszowa, którą miałam w pierwszej ciąży no i zaczyna boleć kręgosłup w okolicy lędźwiowo-krzyżowej. Na razie raz na parę dni, ale będzie ciekawie, także Ania przybijam piątkę.
w pierwszej ciązy miałam tak jakoś po 25tc i trwało prawie do porodu. Raz lepiej raz gorzej... Obeszło się bez leków. Ale miałam tak, że nieraz nie mogłam przejść pół sklepu bo już bolało.
-
sunset wrote:Sorry ale nie mogę czytać takich rzeczy...
Jak ludzie bardzo nie doceniają najprostszych a najwazniejszych aspektow życia. Módl się żeby było zdrowe a nie dywaguj o plci bo to akurat ma najmniejsze znaczenie.i każdy ma prawo poczuć lekkie rozczarowanie który i tak w momencie mija gdy dowiadujemy się, że z dzidzią wszystko ok
W pierwszej ciąży mimo, że czułam że będzie dziewczynka i nieziemsko się cieszyłam na tą wiadomość, przyznam się, że poczułam lekkie ukłucie. Nie wiem dlaczego, bo mąż w żaden sposób nie jest z tych co muszą mieć synachyba tak już utarło się w naszej kulturze, że dziedzic nazwiska musi być
PixiDixi, katka84, Mmargotka lubią tę wiadomość