LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania 1234 wrote:Czy was już boli kregoslup ? Ja dzisiaj nie mogę się schylac i nawet zakaslać nie wiem czemu. Przecież nawet jeszcze nie mam brzucha
-
PixiDixi wrote:A propos Magii, Magia czekasz na wyniki amnio odezwij sie, pamietam o Tobie :-*
KarolinkaDe tez sie odezeij jak wizyta u Debskiego , mocno tez o Tobie mysle...
Ps. Muminka Ty tez babo odezwij sie czasem :-* -
muminka83 wrote:Ogólnie dobrze. W środę mam wizytę.
Czuję się dobrze.
Myślami jestem przy połówkowym.
A jeszcze temat pączki, ale myślę, że u większości to też już nie jest powód do radości. Ja zjadłam 3 i 5 oponek i czuję się jakbym miała kamienie w brzuchu - jak ten wilk z bajki o Czerwonym Kapturku, aż mi go szkoda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 14:34
-
A propos pączków - zjadłam dwa, jeszcze cieplutkie były, cukier po godzinie - 130, czyli górna granica normy, ale wciąż w normie.
A były dwa... jeden pewnie dużo mniej by ten cukier podniósł. Więc ciężarówki z cukrzycą - biegnijcie do piekarni.
katka84, PixiDixi, Ania 1234, melbusia88, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
Decadence wrote:A propos pączków - zjadłam dwa, jeszcze cieplutkie były, cukier po godzinie - 130, czyli górna granica normy, ale wciąż w normie.
A były dwa... jeden pewnie dużo mniej by ten cukier podniósł. Więc ciężarówki z cukrzycą - biegnijcie do piekarni.
katka84 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Zjadłam dwa na śniadanie. Potem obiad i jeszcze na deser jeden mnie czeka.
Ogólnie nie narzekam ale nawet nie zdawałam sobie sprawy jak dobiły mnie ostatnie wydarzenia u naszych koleżanek.
Gdy tylko o tym myślę serce mnie boli ....
Moja mama ma operacje 6 marca i też już denerwuje się. -
Hej dziewczyny, patrzę, że w 11 TC miałam robione wyniki krzepnięcia krwii. Mój lekarz nic nie powiedział, ale APTT wyszło w dolnej granicy normy. Czy to powód do niepokoju i powinnam powtórzyć badania?
1) czas protrombinowy - 11 (norma 10-15)
2) wskaźnik protrombinowy - 105 (80-120)
3) INR 0.97 (0.9-1.3)
4) czas częściowej tromboplasty po aktywacji 26 (26-37)
5) współczynnik aptt 0.78 (obniżony) (0.8-1.2)
6) fibrynogen 3,55 (podwyższony) (1,8-3,5)
7) PLT 312 (150-410)
teraz PLT miałam 274.
❤Ada&Pola❤