LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
anecz_kaa wrote:Posiadacie robota iroombe lub cos w tym stylu???
Ten odkurzacz się przydaje jak masz sierściuchy w domu i nie masz dywanów włochatych. Ja u małej dywan odkurzam zwykłym, no i kąty też zwykłym odkurzaczem. To jest uzupełnienie nie zamieni całkowicie zwykłego. Ale baardzo dobrze zbiera sierść i kurz.
Ja kupiłam roombe, jak po odkurzaniu w pierwszej ciąży miałam krwawienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 11:35
-
Mnie bola plecy. Mam psa i kot
Pies jest tylko w kuchni lazience i na korytarzu. Kot jak to kot... mam wodny thomas i odkurzam codziennie i codziennie jest syf....
Duza jaki masz model? A te z mopem sprawdzaja sie? Moj thomas ma taka opcje ale wg mnie tak sobie
-
katka84 wrote:Ania ja mam roombe od 3 lat, jestem zadowolona. Nawet jak po półtora roku stacja dokująca się zepsuła, to dali nową łącznie z nowym odkurzaczem
Ten odkurzacz się przydaje jak masz sierściuchy w domu i nie masz dywanów włochatych. Ja u małej dywan odkurzam zwykłym, no i kąty też zwykłym odkurzaczem. To jest uzupełnienie nie zamieni całkowicie zwykłego. Ale baardzo dobrze zbiera sierść i kurz.
Ja kupiłam roombe, jak po odkurzaniu w pierwszej ciąży miałam krwawienia.
Z tym odkurzaniem cos jest bo tez mialam mega plamienia po odkurzaniu. Jak pojechalam na IP to nawet ginekolog zaczął sobie śmieszkować, że to nie pierwszy taki przypadek i że powinno być zabronione odkurzanie w ciąży
Od tego momentu w domu sprząta narzeczony. -
magdis wrote:Ja tez sie od rana stresuje bo dzisiaj mam polowkowe. Niestety dopiero po poludniu, a ja wole takie rzeczy zalatwiac z rana bo tak to caly dzien sie nakrecam. Trzymajcie kciuki
Koniecznie daj znać po wizycie - ja mam polowkowe za tydzień i będę mniej więcej na tym samym etapie ciąży, co Ty dziś. Powodzenia!
magdis lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:
Duza jaki masz model? A te z mopem sprawdzaja sie? Moj thomas ma taka opcje ale wg mnie tak sobie
Ja mam coś takiego i sprawdza się super,
http://allegro.pl/xiaomi-mi-robot-vacuum-cleaner-odkurzacz-wysylkapl-i6770873206.html?bi_s=ads&bi_m=showitem%3Aactive&bi_c=NGJkYmEzMzYtNjg1Ni00MDRlLWIzNTItMzQwZGNjZWFlNzg2AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=fd4e7599-9456-4bc1-b1ff-f4b857014c98
fajne jest to że moge sobie nim sterować telefonem i jak coś się dzieje (np coś wciągnie) to wysyła mi powiadomienie na telefonwiem też w którym miejscu jest obecnie itd także nawet jak mnie nie ma w domu to mogę "sprzątać"
jeśli chodzi o te z mopem jeszcze nie miałam do czynienia ale szczerze mówiąc rozważałam zakup przed narodzinami dziecka
ja akurat nie mam zwierząt ale przy salonie z kuchnią daje radę (okruchy z kuchni bardzo się nosiły) kuzyn ma dwa włochate psy które chodzą wszędzie i też bardzo sobie chwali. Uff ale się rozpisałam wygląda jakbym co najmniej miała jakiś % od sprzedaży
-
magdis wrote:Ja tez sie od rana stresuje bo dzisiaj mam polowkowe. Niestety dopiero po poludniu, a ja wole takie rzeczy zalatwiac z rana bo tak to caly dzien sie nakrecam. Trzymajcie kciuki[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
MałaCzarna1988 wrote:Z tym odkurzaniem cos jest bo tez mialam mega plamienia po odkurzaniu. Jak pojechalam na IP to nawet ginekolog zaczął sobie śmieszkować, że to nie pierwszy taki przypadek i że powinno być zabronione odkurzanie w ciąży
Od tego momentu w domu sprząta narzeczony. -
Dziewczyny z doświadczeniem doradźcie proszę
oglądam te tysiące rożków i się zastanawiam nad jedną rzeczą. Większość z nich ma z jednej strony ten materiał minky i co prawda cudnie to wygląda, ale zastanawiam się, czy taki rożek nie będzie zbyt ciepły dla naszych maluchów urodzonych na początku lata? Czy skórka będzie oddychać opatulona w ubranka i jeszcze rożek z minky?
-
melbusia88 wrote:Dziewczyny z doświadczeniem doradźcie proszę
oglądam te tysiące rożków i się zastanawiam nad jedną rzeczą. Większość z nich ma z jednej strony ten materiał minky i co prawda cudnie to wygląda, ale zastanawiam się, czy taki rożek nie będzie zbyt ciepły dla naszych maluchów urodzonych na początku lata? Czy skórka będzie oddychać opatulona w ubranka i jeszcze rożek z minky?
-
dziewczyny mam głupie pytanie ale jednak. Ostatnio codziennie jak rano wstaje z pełnym pęcherzem to mam takie uczucie jakby ucisku w dole brzucha z takim jakby zdrętwieniem i jak sikam i wszystko się tam poluźnia a to boli to puszcza. To normalne? macie tak? a i dziś mnie złapało w dole brzucha nagły ból pulsujący z lewej strony ( bardzo bolało) że zgięło w pół trwało pare sekund. Miałyście tak?
-
panan12 wrote:dziewczyny mam głupie pytanie ale jednak. Ostatnio codziennie jak rano wstaje z pełnym pęcherzem to mam takie uczucie jakby ucisku w dole brzucha z takim jakby zdrętwieniem i jak sikam i wszystko się tam poluźnia a to boli to puszcza. To normalne? macie tak? a i dziś mnie złapało w dole brzucha nagły ból pulsujący z lewej strony ( bardzo bolało) że zgięło w pół trwało pare sekund. Miałyście tak?
Z tymi bólami to wszystko się rozciąga, dziecko i macica rośnie. Nie pocieszę Cię ale lepiej nie będzieWraz z rosnącym dzieckiem i macicą dojdą różne bóle związane z naciskiem i rozciąganiem.
-
panan12 wrote:dziewczyny mam głupie pytanie ale jednak. Ostatnio codziennie jak rano wstaje z pełnym pęcherzem to mam takie uczucie jakby ucisku w dole brzucha z takim jakby zdrętwieniem i jak sikam i wszystko się tam poluźnia a to boli to puszcza. To normalne? macie tak? a i dziś mnie złapało w dole brzucha nagły ból pulsujący z lewej strony ( bardzo bolało) że zgięło w pół trwało pare sekund. Miałyście tak?
-
anecz_kaa wrote:Ja mam zwykly rozek bez minki. Wg strata kasy. Uxywasz ok 1mca potem juz nie. Ma dobrze trzymac a nie byc super hiper z minky
-
Magdis, Ania, kciuki za wizyty - dajcie znać jak będziecie po!
terka wrote:Czyli pewnie dzisiaj pójdziesz wcześniej spać żeby szybciej jutro przyszłopowodzenia na wizycie
i jeszcze chce męża wyciągnąc na zakupy po biustonosz, bo już mnie ciśnie
zastanawiam się nad jakimś sportowym, bo są bardziej elastyczne
A w weekend się dowiedziałam, że moja bratowa będzie sierpniówkątakże będzie 2msc różnicy między maluchami
Mmargotka lubi tę wiadomość