LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nalia wrote:A mnie znowu swędzi przy wejściu do pochwy.
A do lekarza mogę iść najwcześniej w czwartek, bo nie ma mnie w domu. ;( Oczywiście już się boje , że to jakaś infekcja, ale w czwartek badałam sobie pH pochwy i było prawidłowe... Dodam, że od tygodnia biorę lactovaginal, więc powinno być ok. Jak byłam w zeszła środę u lekarza, to też mówił, że wszystko jest ok i ładnie w środku wygląda
A czym się myjesz? Żel, mydło? -
shadee wrote:no dobra, przyznam się
zjadłam miskę lodów - tak ładnie się do mnie uśmiechały
za godzinę zmierzę cukier i zobaczymy jak bardzo nagrzeszyłam
ale co tam - pyszne były
Skoro tak ładnie sie uśmiechały to można wybaczyć
Ja też sie do czego przyznam... przedwczoraj zjadłam Big Maca + duże frytki z sosem śmietanowym. Pyszne było -
magdis wrote:Ja tez wczoraj poszalałam w McDonaldzie. Co do produktow do higieny intymnej to ja baaardzo polecam provag
Najgorzej, że nie mogę się udać do lekarza.
❤Ada&Pola❤
-
widzę, że nie tylko ja mam dziś problem - po wewnętrznej stronie ud u góry(po obu stronach) pojawiła mi się wysypka - drobne czerwone krostki jakby pokrzywka. Nie kupowałam nowej bielizny ani proszków do prania. Lekarza mam dopiero w czwartek. Póki co posmarowałam te krostki Sudocremem, bo tylko to przyszło mi do głowy. Macie jakikolwiek pomysł co to może być?
-
ooo to ja tez dolacze do grona grzeszniczek gastrofazy:P dzis byl shake z kfc chalwowy omomom! Az dzicia sie poruszyla po tym to chyba i jej smakowało.
Niedziela caly dzien na nogach, zaliczona ikea i sklepy budowlane loo a to dopiero poczatek budowlanych ekscesji, bo jestesmy na etapie budowy domu.
-
Hej. Ja wczoraj kebaba
ale zalowalam bo cukier 146
Jeśli chodzi o wysypkę to naprawdę jest źle u mnie żeby nie powiedziec, ze jest poprostu tragicznie. I Od wczoraj katar robię sobie inchalacje . Ale jest tez dobra strona tego wszystkiego. Coraz częściej czuje płukanie w brzuchu , nie jest jeszcze regularne ale już wiem , ze to to
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
pytanie do słodkich mam
od pewnego czasu mam problem z wkłuciem się w udo by podać insulinę - trudno mi przebić się przez skórę i najnormalniej w świecie mnie to boli. Myślałam najpierw że coś źle robię, potem że mam igłę stępioną - więc wymieniłam na nową ale cały czas to samo. Mam wrażenie jakby skóra mi zgrubła czy coś. Macie z wkłuciem jakikolwiek problem?
-
Shadee, ja na razie nie mam problemu, naprzemiennie prawe i lewe udo kluje. Ale wiem, że mogą się robić zrosty pod skórą. Może spróbuj zamienić igły na inny rozmiar na razie? I wiem, że warto masowac udka sobie, to trochę pomaga. A przy okazji wizyty u diabetologa podpytaj go o to.
-
Ja mam tak z brzuchem...tez zauwazylam problem z wkluciem moze faktycznie ciaza jakos "pogrubia" skore.
Edit: Zrosty zrostami wyczuwam je,ale faktycznie jak wbijam igle to czuje takie az pekniecia skory, ale tez igly mamy rozne bo od heparyn niestety igly sa grubsze n8z te cukrzycowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 22:17