LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Dziś ciężki dzień za mną.. 8h w drodze i powrót do domu... Padaam! Co do grzeszkow żywieniowych też mi się zdarzają
z tym że szybko potem biegnę tulic porcelanę
w dodatku zauważyłam dziś ze pojawiła mi się już siara oO nie dużo ale i tak jestem mega zdziwiona że tak wcześnie...
-
Decadence wrote:Dzień dobry, dziewczyny... dziś o 9:00 pierwsze połówkowe, trzymajcie kciuki, bo ja się trzęse już jak osika.
Kciuki✊✊✊✊✊
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Kciuki zacisnięte, bedzie dobrze, czekamy na relacje!
Co do dolegliwosci bolowych to mnie od paru dni boli w kroczu i pewnie tak juz bedzie do konca a w miedzyczasie dołączy ból w pachwinach. W pierwszej ciąży też tak miałam tylko chyba trochę później się zaczęło.
Też już mam siarę, nie ma tego dużo ale jak ścisnę sutek to trochę wypływa.
Miłego dnia dziewczyny!
-
Ineczka wrote:http://www.pinkorblue.pl/tiny-love-lezaczek-3-w-1-rocker-napper-turkusowy-a196944.html?c=aw&a=b&pred=PLRP004&adword=Google/PLA_Neuheiten&refid=PLA_PL0000_PLA_Neuheiten&gclid=EAIaIQobChMI4ZfPwe2u2QIVQaoYCh3B5A6pEAQYAyABEgI8qfD_BwE Tylko niebieski
-
Dziewczyny, dzięki, kciuki pomogły!!! Mały zdrowy, waży 275 gramów, wszystko prawidłowe! To cud, zważywszy na to, jak wyglądały pierwsze tygodnie ciąży, więc nie martwcie się!
W piątek mam takie "dokładniejsze" połówkowe, ale wierzę, że będzie super. Aleksander pozdrawia ciocie!
Loczek2018, katka84, melbusia88, karolcia87, magdis, Vanilka, Mini89, shadee, Mmargotka, Carolline, Kinga40, Ove, marta258 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczynki. Kciuki z wizyty!
Ja weekend miałam wyjazdowy. Byliśmy u moich rodziców, troszkę trasa 200km dała mi w kość. Ale nafutrowalam się u mamusi:)przywiozłam smakołyków:), dzis obiad mam z głowy.
Zwarzyłam sie na ich wadze 65,5kg! Wiec jestem na zero jużkorytko do góry heh.
Miałam w ogóle koci weekend - po okuliście jeszcze na atropinie poszłam na spotkanie firmowe - do lokalu nazywającego sie Rademenes. Wchodzę taka slepa po atropinie, widzę niewyraźnie, na barze stoją figurki kotów, widzę niewyraźnie, no ok, nagle patrzę a ten kot odkręca głowę w moja stronę i idzie do mnie, pierwsza myśl - ale mam jazde po tej atropinie:). Okazało sie ze po lokalu 5kotow lazi (toxo nie miałam) w panice wygoniłam ich do innego lokalu. Mam nadzieje ze nic nie zlapalam - nie dotykalam sie do niczego, nawet nic nie zamowilam tylko ich wygoniłam.
A tu proszę bardzo weekendowe foto nafutrowalego dziecka u rodziców:). W masce z ich imprezy karnawalowej - kicikici..z boku brzuch nieźle widac, z przodu patrząc jeszcze talie trzymam:P
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3711589b3e1.jpgkatka84, blama, karolcia87, magdis, Carolline, Decadence, marta258 lubią tę wiadomość
-
Panan, a jakie to bóle? Ciągnące ? Czy takie tępe? Jak 3 dzień nic nie pomaga i nadal boli tak samo, to może jedź do lekarza. Mi lekarz mówił, żeby się z nim skontaktować, jakby bóle nie ustępowały lub narastały. A ja mam zazwyczaj tak, że 2 dni mnie boli, 3 dnia już ból jest mniejszy i rzadziej występuje. I taki cykl u mnie trwa 2-3 dni co ok 2 tyg. Ale ja znam swój organizm i już wiem, że u mnie to taki standard...❤Ada&Pola❤
-
Decadence wrote:Dziewczyny, dzięki, kciuki pomogły!!! Mały zdrowy, waży 275 gramów, wszystko prawidłowe! To cud, zważywszy na to, jak wyglądały pierwsze tygodnie ciąży, więc nie martwcie się!
W piątek mam takie "dokładniejsze" połówkowe, ale wierzę, że będzie super. Aleksander pozdrawia ciocie!
Cudowna wiadomośćja muszę czekać do popołudnia - już posprzątałam domek, pomalowałam paznokcie, przygotowałam mięsko na obiad, zrobiłam pranie - czekanie sprzyja porządkom
Loczek - śliczną masz figurkę
-
Ove wrote:widzę, że nie tylko ja mam dziś problem - po wewnętrznej stronie ud u góry(po obu stronach) pojawiła mi się wysypka - drobne czerwone krostki jakby pokrzywka. Nie kupowałam nowej bielizny ani proszków do prania. Lekarza mam dopiero w czwartek. Póki co posmarowałam te krostki Sudocremem, bo tylko to przyszło mi do głowy. Macie jakikolwiek pomysł co to może być?
- tańszy.
O znalazłam foto - cos takiego miałam na koniec grudnia. Podobne do Twojego problemu? Tez nie zmieniałam proszki ani kosmetyków, niewiadomo skąd się przypałętało. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd74d1a6e99b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 10:35