X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • magdis Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargotka wrote:
    Cześć Dziewczyny!

Gratulacje Decadence - pamiętam jak się martwiłaś, cudownie że wszystko dobrze!
    Nie zaglądałam tu trochę, ale akurat Twój post zobaczyłam.

My byliśmy do piątku do niedzieli na intensywnych warsztatach tanga argentyńskiego w pięknym miejscu, dzień i noc tańczenie.
    Dałam radę, chociaż momentami sobie odpuszczałam żeby odpocząć, a na imprezach nocnych szłam spać "już" o 2-3;)
    Nasza Dzidzia więc buja się tańcząc ze swoimi rodzicami. Co ciekawe za każdym razem jak się kładłam już w bezruchu żeby zasnąć to Ona intensywnie fika!

Niestety dzisiaj ból gardła, wróciłam wcześniej z pracy, zrobiłam sobie wywar z imbiru z kurkumą, cytryną i miodem, zjem rosół i do łóżka!

f2w3lhb8zwsl9evj.png
    Podziwiam ze jestes w stanie tanczyc dzien i noc i wytrzymac do 2-3. Dla mnie to teraz jakis kosmos :D

Mmargotka lubi tę wiadomość

f2w3rjjg9rxvzya9.png
    km5suay3700g32yy.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    I u dziecka wszystko ok. Ja tak znoszę ciążę leki nadal tak samo brać wypoczywać. Szyjka 3,5 cm zamknięta
    Dobrze, że wszystko ok. :)

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • Decadence Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargotka, dzięki, to naprawdę wątek cudów.:-) Panan, super, odpoczywaj kobieto, odpalaj serial albo książkę, ale to mi już! :-)

panan12 lubi tę wiadomość

ckaidqk32wjzio9b.png
  • Ania 1234 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam u diabetologa . Zaraz uslysze za to ze nic nie przytylam

[link=https://www.suwaczki.com/]3jgxebkmoepqd2et.png[/link]
  • blama Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po wizycie! Milenka została Milenka, nic jej między nóżkami nie urosło. Narządy i wszystko na miejscu.. Mamy ponas 15 cm, waga trochę ponad 400 gram. Wszystko dobrze!!! Ja mam jakąś infekcje.. Dostalam leki, oby szybko zeszło ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 17:39

Duzaa, Decadence, Loczek2018, magdis, Mmargotka, katka84, Mini89, panan12, melbusia88, Kinga40, Carolline lubią tę wiadomość

ex2btv73igihq37e.png

relgx1hp11ql973x.png
  • Ania 1234 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2018, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się wkleja zdjęcia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 17:59

• Loczek2018 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapodaj.net -> na pierwszej stronie naszej grupy jest info

qb3cp07w5ku95ses.png
  • blama Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki jak pisałam wcześniej wyszła na wizycie mi dziś grzybica pochwy.. dostałam nystatynę ale chciałam Was zapytać jakiego używacie płynu do higieny intymnej, jakiegoś specjalnego czy tego co zwykle? :)

ex2btv73igihq37e.png

relgx1hp11ql973x.png
  • Loczek2018 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez brałam nystatynę.. Ja używam od kilku lat Lactacyd, po innych płynach bywało różnie, jest chyba w tej linii typowy "ciążowy i w pologu" ale na razie nie wymyslam, tym bardziej ze ta nystatyne dostalam bo wyniki zle a tak naprawde żadnych objawów nie miałam - uplawow swiadu itd.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 18:56

qb3cp07w5ku95ses.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blama wrote:
    Dziewczynki jak pisałam wcześniej wyszła na wizycie mi dziś grzybica pochwy.. dostałam nystatynę ale chciałam Was zapytać jakiego używacie płynu do higieny intymnej, jakiegoś specjalnego czy tego co zwykle? :)
    Używam tego co zwykle czyli białego jelenia ;)

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie dziś nagle cukier wywaliło rano prawie 110 i to pomimo insuliny na noc :( w ciągu dnia też cukry wysokie
    więc diabetolog kazał znowu zwiększyć dawkę insuliny
    nie fajnie :(

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• Ove Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blama wrote:
    Ja używam Ziaji (tej różowej), ale dziś kupiłam białego jelenia po przeczytaniu zestawienia
    tutaj

Loczek, dziękuję!
    U mnie wysypka zdecydowanie mniejsza i już powoli zaczyna przygasać. Trochę się przestraszyłam, bo nie wiedziałam co to jest i poszłam do dermatologa. Poleciła dalej smarować Sudocremem (lub innym kremem na bazie cynku) i powiedziała, że można też wysuszająco psikać octeniseptem.
    W ogóle kupiłam sobie żel pod prysznic Johnson baby z oliwką i podobno Johnson to zło. Zdecydowanie mi odradziła.

Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt! Ależ Wam zazdroszczę! U mnie dziś Maluch praktycznie się nie rusza i zaczynam trochę schizować. Zjadłam Snickersa i nic. Mam nadzieję, że w końcu się uaktywni, bo osiwieję.

Byliśmy też dziś oglądać z Mężem wózki. Całkiem fajny wydaje się Bebetto Tito. Polecano nam jeszcze Anexa Cross i SPort, ale jakoś niekoniecznie do mnie przemówił.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 20:24

Loczek2018 lubi tę wiadomość

w4sqgox1ip3g0r0c.png

iv09i09ki84d2sju.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ove ładne to bebetto. A jeśli o techniczne aspekty?

l22n6iyek016fbg8.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    a mnie dziś nagle cukier wywaliło rano prawie 110 i to pomimo insuliny na noc :( w ciągu dnia też cukry wysokie
    więc diabetolog kazał znowu zwiększyć dawkę insuliny
    nie fajnie :(
    Jednorazowo ci tak wywaliło cukier?

l22n6iyek016fbg8.png
  • Ania 1234 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ove wrote:
    Ja używam Ziaji (tej różowej), ale dziś kupiłam białego jelenia po przeczytaniu zestawienia
    tutaj

Loczek, dziękuję!
    U mnie wysypka zdecydowanie mniejsza i już powoli zaczyna przygasać. Trochę się przestraszyłam, bo nie wiedziałam co to jest i poszłam do dermatologa. Poleciła dalej smarować Sudocremem (lub innym kremem na bazie cynku) i powiedziała, że można też wysuszająco psikać octeniseptem.
    W ogóle kupiłam sobie żel pod prysznic Johnson baby z oliwką i podobno Johnson to zło. Zdecydowanie mi odradziła.

Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt! Ależ Wam zazdroszczę! U mnie dziś Maluch praktycznie się nie rusza i zaczynam trochę schizować. Zjadłam Snickersa i nic. Mam nadzieję, że w końcu się uaktywni, bo osiwieję.

Byliśmy też dziś oglądać z Mężem wózki. Całkiem fajny wydaje się Bebetto Tito. Polecano nam jeszcze Anexa Cross i SPort, ale jakoś niekoniecznie do mnie przemówił.

U mnie to samo wczoraj i przedwczoraj wariowal. Obudzialam się w nocy bo siedziały mnie ręce a mały baraszkowal a dzisiaj tylko przez chwile niedawno :(

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blama wrote:
    Ja używam Białego Jelenia płyn ginekologiczny do higieny intymnej dla kobiet w ciąży i potem w połogu ma bardzo dobry skład i odpukać nic mnie nie złapało

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ove wrote:
    tutaj

Loczek, dziękuję!

Tez mi się wizualnie bardzo podobał Tito, ale na żywo ciężko się nim kierowało i dostęp do torby jest taki sobie

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Ania 1234 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam wynik cytoligi właśnie . Wszystko prawidłowo :)

melbusia88, Urszulka89, Mini89 lubią tę wiadomość

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy was też męczy zgaga?

l22n6iyek016fbg8.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tfu tfu nie.

‹‹ 770 771 772 773 774 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ