LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mmargotka wrote:Cześć Dziewczyny!
Gratulacje Decadence - pamiętam jak się martwiłaś, cudownie że wszystko dobrze!
Nie zaglądałam tu trochę, ale akurat Twój post zobaczyłam.
My byliśmy do piątku do niedzieli na intensywnych warsztatach tanga argentyńskiego w pięknym miejscu, dzień i noc tańczenie.
Dałam radę, chociaż momentami sobie odpuszczałam żeby odpocząć, a na imprezach nocnych szłam spać "już" o 2-3;)
Nasza Dzidzia więc buja się tańcząc ze swoimi rodzicami. Co ciekawe za każdym razem jak się kładłam już w bezruchu żeby zasnąć to Ona intensywnie fika!
Niestety dzisiaj ból gardła, wróciłam wcześniej z pracy, zrobiłam sobie wywar z imbiru z kurkumą, cytryną i miodem, zjem rosół i do łóżka!
Mmargotka lubi tę wiadomość
-
My już po wizycie! Milenka została Milenka, nic jej między nóżkami nie urosło. Narządy i wszystko na miejscu.. Mamy ponas 15 cm, waga trochę ponad 400 gram. Wszystko dobrze!!! Ja mam jakąś infekcje.. Dostalam leki, oby szybko zeszło ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 17:39
Duzaa, Decadence, Loczek2018, magdis, Mmargotka, katka84, Mini89, panan12, melbusia88, Kinga40, Carolline lubią tę wiadomość
-
Tez brałam nystatynę.. Ja używam od kilku lat Lactacyd, po innych płynach bywało różnie, jest chyba w tej linii typowy "ciążowy i w pologu" ale na razie nie wymyslam, tym bardziej ze ta nystatyne dostalam bo wyniki zle a tak naprawde żadnych objawów nie miałam - uplawow swiadu itd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 18:56
-
blama wrote:Dziewczynki jak pisałam wcześniej wyszła na wizycie mi dziś grzybica pochwy.. dostałam nystatynę ale chciałam Was zapytać jakiego używacie płynu do higieny intymnej, jakiegoś specjalnego czy tego co zwykle?
-
blama wrote:Dziewczynki jak pisałam wcześniej wyszła na wizycie mi dziś grzybica pochwy.. dostałam nystatynę ale chciałam Was zapytać jakiego używacie płynu do higieny intymnej, jakiegoś specjalnego czy tego co zwykle?
tutaj
Loczek, dziękuję!
U mnie wysypka zdecydowanie mniejsza i już powoli zaczyna przygasać. Trochę się przestraszyłam, bo nie wiedziałam co to jest i poszłam do dermatologa. Poleciła dalej smarować Sudocremem (lub innym kremem na bazie cynku) i powiedziała, że można też wysuszająco psikać octeniseptem.
W ogóle kupiłam sobie żel pod prysznic Johnson baby z oliwką i podobno Johnson to zło. Zdecydowanie mi odradziła.
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt! Ależ Wam zazdroszczę! U mnie dziś Maluch praktycznie się nie rusza i zaczynam trochę schizować. Zjadłam Snickersa i nic. Mam nadzieję, że w końcu się uaktywni, bo osiwieję.
Byliśmy też dziś oglądać z Mężem wózki. Całkiem fajny wydaje się Bebetto Tito. Polecano nam jeszcze Anexa Cross i SPort, ale jakoś niekoniecznie do mnie przemówił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 20:24
Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
Ove wrote:Ja używam Ziaji (tej różowej), ale dziś kupiłam białego jelenia po przeczytaniu zestawienia
tutaj
Loczek, dziękuję!
U mnie wysypka zdecydowanie mniejsza i już powoli zaczyna przygasać. Trochę się przestraszyłam, bo nie wiedziałam co to jest i poszłam do dermatologa. Poleciła dalej smarować Sudocremem (lub innym kremem na bazie cynku) i powiedziała, że można też wysuszająco psikać octeniseptem.
W ogóle kupiłam sobie żel pod prysznic Johnson baby z oliwką i podobno Johnson to zło. Zdecydowanie mi odradziła.
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt! Ależ Wam zazdroszczę! U mnie dziś Maluch praktycznie się nie rusza i zaczynam trochę schizować. Zjadłam Snickersa i nic. Mam nadzieję, że w końcu się uaktywni, bo osiwieję.
Byliśmy też dziś oglądać z Mężem wózki. Całkiem fajny wydaje się Bebetto Tito. Polecano nam jeszcze Anexa Cross i SPort, ale jakoś niekoniecznie do mnie przemówił.
U mnie to samo wczoraj i przedwczoraj wariowal. Obudzialam się w nocy bo siedziały mnie ręce a mały baraszkowal a dzisiaj tylko przez chwile niedawno[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ove wrote:Ja używam Ziaji (tej różowej), ale dziś kupiłam białego jelenia po przeczytaniu zestawienia
tutaj
Loczek, dziękuję!
Byliśmy też dziś oglądać z Mężem wózki. Całkiem fajny wydaje się Bebetto Tito. Polecano nam jeszcze Anexa Cross i SPort, ale jakoś niekoniecznie do mnie przemówił.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615