LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:Tak czytalm ze waszw szyjki maja 3,6 albo 3,8 a moja ma az 4,2 cm. To normalne ? Taka dluga ?
Anutka, melbusia88 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:U nas w 21+0 3,8 cm a corka w 21+0 miala 3,5 a urodzila sie 52 cm
Teraz maly w 21+0 mila nozki 3,8 cm zobaczymy w 30+0 ile beda mialy -
Czesc Dziewczyny! U mnie tez brak czasu , niestety.
Jestem po polowkowym i chlopaki zdrowe, duze:)
Jas 580 a Julek 513 gr. Termin przesuniety na 3 lipca. Odezwe sie niedlugo, milego dnia!!!melbusia88, anecz_kaa, Mmargotka, mięsko, Kinga40, karolcia87, Carolline, katka84, Ove, krooolik, marta258, Magic, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:Miłego weekendu babeczki
ja dziś jadę z mężem do Kołobrzegu na spacer i obiadek a jutro dzień lenia:-)
Zazdroszczędo mnie przyjeżdża dzis siostra blizniaczka. Świętujemy zalegle urodziny.
Wczoraj zaczęłam kompletować troche wyprawę. Kupujecie rzeczy dla maluszka w sklepach czy w Internecie?02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Zazdroszczę
do mnie przyjeżdża dzis siostra blizniaczka. Świętujemy zalegle urodziny.
Wczoraj zaczęłam kompletować troche wyprawę. Kupujecie rzeczy dla maluszka w sklepach czy w Internecie?
Ja kupuję w sklepach i w lumpie, ale przymierzam się też do kupienia przez internet ciuszków Carter's albo nextaBritty lubi tę wiadomość
-
Britty wrote:Zazdroszczę
do mnie przyjeżdża dzis siostra blizniaczka. Świętujemy zalegle urodziny.
Wczoraj zaczęłam kompletować troche wyprawę. Kupujecie rzeczy dla maluszka w sklepach czy w Internecie?Britty lubi tę wiadomość
-
Mmargotka wrote:Kochana moja ma 5,1 cm
Miłego weekendu wszystkim!a to nie jest tak ze dluga szyjka to dluga deoga do porodu ? To znaczy jak bedzie blisko terminu a ona nadal dluga to jest wskazanie ze bedzie ciaza przenoszona lub dluvi porod ?
-
Melbusia mam siostre blizniaczke ale zupelnie niepodobna :)w szkole nigdy nie chcieli nam uwierzyć,ze jestesmy wgl siostrami.
moja siostra ma ciemna karnacje za tata a ja typowa blondyna z jasna cera
ciekawie.
A co myślicie o butkach? Bo ostatnio ciocia mi mowila,ze dziecko koniecznie musi miec nowe butki, bron Boże używane bo mogę tworzyć sie wady.02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Melbusia mam siostre blizniaczke ale zupelnie niepodobna :)w szkole nigdy nie chcieli nam uwierzyć,ze jestesmy wgl siostrami.
ciekawie.
A co myślicie o butkach? Bo ostatnio ciocia mi mowila,ze dziecko koniecznie musi miec nowe butki, bron Boże używane bo mogę tworzyć sie wady.muminka83, Britty, Carolline lubią tę wiadomość
-
My kupujemy wszystko nowe. Mam zwyczajnie obsesję starych ubrań. Nie kupuje drogo bo na wyprzedażach a mamy ubrania : next, carters, Primark, Pinokio,zary.
Nie wiem czy to strata kasy według nas mjr. Mąż nie pije alkoholu nie pali nie gra w gry internetowe na kasę. Owszem parę ubranek mamy po córce ale uważam że fajnie jak będzie mieć coś nowego.
Carolline lubi tę wiadomość
-
Britty wrote:Melbusia mam siostre blizniaczke ale zupelnie niepodobna :)w szkole nigdy nie chcieli nam uwierzyć,ze jestesmy wgl siostrami.
ciekawie.
A co myślicie o butkach? Bo ostatnio ciocia mi mowila,ze dziecko koniecznie musi miec nowe butki, bron Boże używane bo mogę tworzyć sie wady.Britty lubi tę wiadomość
-
muminka83 wrote:My kupujemy wszystko nowe. Mam zwyczajnie obsesję starych ubrań. Nie kupuje drogo bo na wyprzedażach a mamy ubrania : next, carters, Primark, Pinokio,zary.
Nie wiem czy to strata kasy według nas mjr. Mąż nie pije alkoholu nie pali nie gra w gry internetowe na kasę. Owszem parę ubranek mamy po córce ale uważam że fajnie jak będzie mieć coś nowego.
A jeszcze w kwietniu konczy mi sie umowa to tylko macierzyński z zus i juz w ogole bedzie ciezko przez jakis czas. Chociaz to 500 + bedzie na dwoje dzieci bo bysmy zgineli. A wyobrazcie siebie ze maz pracuje w budżetówce na minimalnym... :p od 10 lat
Generalnie nie mielismy dla corki nowuch rzeczy... Ubranka dostalismy od rodziny (tendencja rodzenia sie dziewczynek), lozeczko po mojej chrzesnicy, wozek używany za 500 zl. Fotelik jako jedyny byl nowy... Ale az 550 zlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 14:42
-
muminka83 wrote:Buty to już kategorycznie muszą być nowe zresztą tak jak bielizna. Podziwiam kobiety które kupują bieliznę w lumpku. Bleeee