LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
panan12 wrote:Wyszły mi dwie bakterie proteus i streptococcus i bardzo mnie piecze jest stan zapalny i przepisała mi biseptol na izbie przyjęć
Jak ginekolog zalecił, to powinno być oki.
❤Ada&Pola❤
-
melbusia88 wrote:Wózek nie wypalił, bo babeczka usunęła ogłoszenie z olx, nie odpowiedziała na wiadomość.
odebrałam wyniki badań i coś mnie trochę martwią. Tu za dużo, tam za mało... Moze ktoś się zna?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/42be2d59fd0e.jpg -
melbusia88 wrote:Anutka to mojej małej najblizej do twoich dziewczynek, moja w 20+6 miała też 3,5 cm udową. Czyżbym też miała mieć drobinkę
?
Teraz moj mamly w 21+0 na 3,8 to juz widze ze nóżki ma dluzsze.
Corka mimo iz urodzila sie malutka bo tylko 52 cm to na bilansie 2 latka miala 95 centyli. Jest wysoka jak na swoj wiekWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 21:25
-
melbusia88 wrote:Wózek nie wypalił, bo babeczka usunęła ogłoszenie z olx, nie odpowiedziała na wiadomość.
odebrałam wyniki badań i coś mnie trochę martwią. Tu za dużo, tam za mało... Moze ktoś się zna?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/42be2d59fd0e.jpg
-
magdis wrote:Kochana,dla mnie to tez sa bardzo dobre wyniki. WBC jest podwyzszone w ciazy a RBC obnizone i to zupelnie normalne. A rozmazem sie nie przejmuj,ja zazwyczaj mam po 3 gwiazdki przy polowie pozycji i tez jest ok
-
magdis wrote:Kochana,dla mnie to tez sa bardzo dobre wyniki. WBC jest podwyzszone w ciazy a RBC obnizone i to zupelnie normalne. A rozmazem sie nie przejmuj,ja zazwyczaj mam po 3 gwiazdki przy polowie pozycji i tez jest ok
-
melbusia88 wrote:Kochana, ja nawet nie wiem co to ten rozmaz... W ogóle nie znam się na wynikach, ale jak zobaczyłam tyle gwiazdek, to pomyślałam, że chyba coś nie tak. Trochę mnie uspokoiłyście z Anutką, dzięki
Wyniki typowo ciążoweCarolline lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
melbusia88 wrote:Kochana, ja nawet nie wiem co to ten rozmaz... W ogóle nie znam się na wynikach, ale jak zobaczyłam tyle gwiazdek, to pomyślałam, że chyba coś nie tak. Trochę mnie uspokoiłyście z Anutką, dzięki
-
Hej. Piszę szybko bo my w biegu.
Będzie na 100% dziewczyna. Tak więc Klara,Stanisława się wita oficjalnie.
Wyniki super. Słoneczko zdrowe.
Szyjka super 3,6 cm.
Dziewczyny nie mam kompletnie na nic czasukatka84, Mmargotka, Nalia, karolcia87, blama, Urszulka89, PixiDixi, Kinga40, Carolline, Ove, krooolik, marta258, Loczek2018 lubią tę wiadomość