LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
melbusia88 wrote:Ja nie widzę różnicy między ciuszki mi z Olx, po dzieciach koleżanek a tymi z lampka. Wyprać dwa razy i jest jak znalazł
ale butów i bielizny też bym nie wzięła uzywanych
Mam ten problem iz obawiam sie co ktos sobie pomysli ze kupuje uzywane rzeczy dla dziecka. Ja nie mam z tym lroblemy zeby je kupic ale juz mam problem zeby ktos o tym wiedzial...
Dziwne to wiem -
Nalia wrote:Mnie dzisiaj od około godziny 12 męczy ból brzucha jak na okres, tak nisko, w podbrzuszu, w okolicach jajników. Wzięłam Apap, nospe, leżę ale nie pomaga jakoś bardzo... Brzuch mam raczej miękki. Jak sobie poradzić? Macie takie bóle?
-
Anutka wrote:Tak, ma mam praktycznie co drugi dzien... Jak juz pobolewa dosc uciazliwie to zamiast jednwj tabletki magnezu biore dwie... I leze, odpoczywam duzo. I tak z dnia na dziwn...❤Ada&Pola❤
-
Anutka wrote:Zawsze lepiwj sprawdzic co sie dzieje. Ile czasu minelo od kiedy wzielas leki ?❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Najpierw wzialam 1 nospe i 1 Apap około 12. Potem koło 15 drugi Apap i niedawno druga Nospe. Mam wrażenie, że chwilowo jest lepiej, ból jest mniejszy, ale nie wiem sama... To już będzie 3 raz jak wyląduje na IP...
Duzo tych tabletek. Daj sobie czas do 18:00 i wtedy Ip.
Dzidziul normalnie sie rusza ? Nie mniej czy wiecej ? -
Anutka wrote:Nie przejmuj sie ktory raz. Ja tez bylam dwa, od tego jest Ip aby pomoc gdy cos nas niepokoi w ciazy. Gdy cos sie dzieje.
Duzo tych tabletek. Daj sobie czas do 18:00 i wtedy Ip.
Dzidziul normalnie sie rusza ? Nie mniej czy wiecej ?❤Ada&Pola❤
-
shadee wrote:no to i ja zaczęłam tyć
od zeszłego tygodnia 1 kilo do przoduczyli łącznie dorównałam wadze sprzed ciąży.
-
Pixi, ale duze chłopaki
Nalia, dużo leż, najlepiej z poduszka pod pupamam nadzieje ze bóle juz więcej sie nie pojawia a napięcie zniknie.
Ja dzis poszalałam z pracami domowymi I od 15tej juz leżę. Ciężko się pilnować jak człowiek się dobrze czuje i ma duzo energii a tu trzeba mieć z tyłu głowy te nieszczęsną szyjkę.
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj ostatnia sobota w pracy i jeszcze tydzień i wolne, nie wiem, co ja ze sobą zrobie
przed pracą zajrzałam właśnie do lumpka i kupiłam Małej parę rzeczy (to tak w temacie ubranek), Antek miał i ma bardzo dużo ubrań z SH, problem jest taki, że im większe dzieci, tym trudniej znaleźć coś niezniszczonego
uwielbiam grzebać
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
krooolik wrote:Ja dzisiaj ostatnia sobota w pracy i jeszcze tydzień i wolne, nie wiem, co ja ze sobą zrobie
przed pracą zajrzałam właśnie do lumpka i kupiłam Małej parę rzeczy (to tak w temacie ubranek), Antek miał i ma bardzo dużo ubrań z SH, problem jest taki, że im większe dzieci, tym trudniej znaleźć coś niezniszczonego
uwielbiam grzebać
ja też uwielbiam grzebać w lumpach, mam już sporo fajnych, niezniszczonych, dobrych jakościowo ciuchów z lumpa i dla siebie i dla małej teraz kupuję. Do lumpka gdzie chodzę zaglądają różne kobiety i to nie koniecznie te z trudną sytuacją materialną, nawet bym powiedziała, że takie, które na pewno stać na nowe
zresztą mnie też stać, ale ja lubię mieć za grosze jakąś perełkę, nigdy nie byłam też rozrzutna.
Anutka myślę że inne panie w lumpie nie oceniają tego kto obok nich grzebie negatywnie, bo przecież same przychodzą pogrzebaćale rozumiem, że masz blokadę, nic na siłę.
Nalia lepiej jechać na IP raz za dużo, niż za mało. Jeśli czujesz że coś jest nie tak, to ufaj swojej intuicji i lepiej sprawdź żeby być spokojnąkrooolik lubi tę wiadomość
-
A propos grzebania teraz buszuje po allegro i czasami sa perelki. Ostatnio kupilam nowego pajacyka Nexta za cale 4 zl
, a i wylicytowalam uzywany zestaw Cartersa pajacyk i spodnie z bluza w super stanie za 12 zl .
Nalia ja to panikara jestem i pojechalabym na IP.
Edit: jestem Shadee ciekawa tego Cartersa bo polecalas go a ja do tej pory glownie kupowalam Nexta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 19:47
-
Anutka wrote:A ja np w lumpku nie kupuje nic... Bardziej jakies ogloszenia na olx czy od kolezanek po ich dzieciach i tak jak mowisz nowe ma zawszw butki, kapcie i bielizne i stroje kąpielowe tez