X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    cynamonkowa kolezanka miała miessniaki w macicy a urdziła zdrowe bliznieta :) a torbiel mi sie wydaje ze miałam przy 1 ciazy, ale nie jestem pewna, przy 2 miałam krwiaka
    No właśnie tak czytam w internetach i faktycznie dużo osób to ma. Nie wiem dlaczego mina mojej ginekolog taka była... Może dlatego że były na dwóch jajnikach, może były duże? Nie wiem. A może że już raz poroniłam? Byle do poniedziałku i następnego USG;) Mam nadzieje że dupek pomoże urosnąć mojej dzidzi :)

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • shadee Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie dla chłopca zawsze podobały się imiona Bartuś i Michał - ale tak mają na imię mój partner i jego brat :)
    no i dupa.

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do imion mnie zawsze podobało się Julia, ale ostatnio mój kolega tak nazwał swoją córeczkę i się waham :D A co do chłopięcego nie mam pomysłów jeszcze :)

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    jak pytałam o acard to powiedział, że za małe dawki żeby szkodziły. Ja brałam już w 2 ciąży i młoda jest zdrowa

pixi a puszczał Ci seduszko? mi tylko pokazał, załozył karte ciazy i tyle

Aneczka gin nie dala mi posluchac serduszek moich maluchow bo na tym etapie ciazy wedlug niej nie jest to wskazane.

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonkowaaa wrote:
    A co do imion mnie zawsze podobało się Julia, ale ostatnio mój kolega tak nazwał swoją córeczkę i się waham :D A co do chłopięcego nie mam pomysłów jeszcze :)
    Julie to łobuziary!!! Mam jedna w domu :)

• shadee Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Julie to łobuziary!!! Mam jedna w domu :)

właśnie dlatego :)))))

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2017, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Wam Kochane :) życzę nudnych ciąż i zdrowych bobasków. Lipiec - piękny miesiąc na poród ;)
    Lipcówka 2017

Paulina.G, PixiDixi, Zielona1911 lubią tę wiadomość

• kashanti Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi dzis wyskoczyla opryszczka/zimno w kaciku ust... czytam wlasnie, ze jak to nie pierwszy raz to nie ma sie czego obawiac ale jest to dosc irytujace... ostatni raz mialam to ustrojstwo z 3 lata temu....

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja apropo zachcianek ciążowych zaczęłam jeść rosół :P a nie lubiłam nigdy... ale teraz mnie mdli wiec sama nie wiem :P

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Was tez dziś tak dobija to niskie ciśnienie ? Głowa mi pęka :(

• po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za godzinę wizytuje, trzymajcie kciuki, bo stres jest jak nie wiem co :(

anecz_kaa, Lena21, Paulina.G, Andziula_1988 lubią tę wiadomość

3i499vvjq8tpbt16.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w niedziele brałam apap bo myślalam, ze zemdleje :(

po prostu ja- trzymam kciuki!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2017, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi cuuuudnie :) !!!

Do mnie dzwonili i przesunęli mi wizytę z 11 na 15:30 wole z rana bo mniej sie stresuje No a coz :/

Co do imienin to u mnie jest tradycja ze drugie daje sie po rodzicach :) jeśli była by parka to wiadomo córa po mnie synek po mężu jak bedą jednej płci to bedą po sw do których sie modlę :)

PixiDixi lubi tę wiadomość

• Niecierpliwa123 Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:

Trzymamy trzymamy! I spokojnie wszystko napewno jest w porzadku☺ daj znac po wizycie.

xnw4flw15c030w8v.png
  • Polka23 Koleżanka

Wysłany: 21 listopada 2017, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dziewczyny .. Troche sie zalamalam. Wrocilam wlasnie z usg i jedyne co mi lekarz powiedzial to " pecherzyk widoczny, dziecko wielkosci glowki od szpilki. 5 tydzien chyba".. Kiedy mialyscie pierwsze usg? Zapisalam sie do innego gin.

3jgxs65gorluprva.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polka23 wrote:
    Dziewczyny .. Troche sie zalamalam. Wrocilam wlasnie z usg i jedyne co mi lekarz powiedzial to " pecherzyk widoczny, dziecko wielkosci glowki od szpilki. 5 tydzien chyba".. Kiedy mialyscie pierwsze usg? Zapisalam sie do innego gin.

To chyba jakiś kiepski lekarz... u mnie w 5t4d tez nie było wiele widać, ale lekarz po rozmiarze pęcherzyka mi podał dokładnie tydzień i dzień ciąży

• Niecierpliwa123 Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2017, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polka23 wrote:

Spokojnie! Dlaczego sie zalamalas? Moze byc jeszcze bardzo wczesnie a nawet napewno jest na serduszko czy cos. Nie denerwuj sie i moze warto jeszcze z tydz dwa poczekac.

xnw4flw15c030w8v.png
  • Sanka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:
    Trzymam! Ja za 3h wizytuję :)

16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • Polka23 Koleżanka

Wysłany: 21 listopada 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    To chyba jakiś kiepski lekarz... u mnie w 5t4d tez nie było wiele widać, ale lekarz po rozmiarze pęcherzyka mi podał dokładnie tydzień i dzień ciąży
    Właśnie.. Tego oczekiwałam.. Kazał przyjść za tydzień ale w przyszłym tygodniu pójdę do innego, kilka opinii nie zaszkodzi..

3jgxs65gorluprva.png
  • Polka23 Koleżanka

Wysłany: 21 listopada 2017, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałyście usg dopochwowe?

3jgxs65gorluprva.png
‹‹ 83 84 85 86 87 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ