LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
anecz_kaa wrote:cynamonkowa kolezanka miała miessniaki w macicy a urdziła zdrowe bliznieta a torbiel mi sie wydaje ze miałam przy 1 ciazy, ale nie jestem pewna, przy 2 miałam krwiaka
-
anecz_kaa wrote:jak pytałam o acard to powiedział, że za małe dawki żeby szkodziły. Ja brałam już w 2 ciąży i młoda jest zdrowa
pixi a puszczał Ci seduszko? mi tylko pokazał, załozył karte ciazy i tyle
Aneczka gin nie dala mi posluchac serduszek moich maluchow bo na tym etapie ciazy wedlug niej nie jest to wskazane. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPixiDixi cuuuudnie !!!
Do mnie dzwonili i przesunęli mi wizytę z 11 na 15:30 wole z rana bo mniej sie stresuje No a coz
Co do imienin to u mnie jest tradycja ze drugie daje sie po rodzicach jeśli była by parka to wiadomo córa po mnie synek po mężu jak bedą jednej płci to bedą po sw do których sie modlęPixiDixi lubi tę wiadomość
-
Polka23 wrote:Dziewczyny .. Troche sie zalamalam. Wrocilam wlasnie z usg i jedyne co mi lekarz powiedzial to " pecherzyk widoczny, dziecko wielkosci glowki od szpilki. 5 tydzien chyba".. Kiedy mialyscie pierwsze usg? Zapisalam sie do innego gin.
To chyba jakiś kiepski lekarz... u mnie w 5t4d tez nie było wiele widać, ale lekarz po rozmiarze pęcherzyka mi podał dokładnie tydzień i dzień ciąży -
Polka23 wrote:Dziewczyny .. Troche sie zalamalam. Wrocilam wlasnie z usg i jedyne co mi lekarz powiedzial to " pecherzyk widoczny, dziecko wielkosci glowki od szpilki. 5 tydzien chyba".. Kiedy mialyscie pierwsze usg? Zapisalam sie do innego gin.
Spokojnie! Dlaczego sie zalamalas? Moze byc jeszcze bardzo wczesnie a nawet napewno jest na serduszko czy cos. Nie denerwuj sie i moze warto jeszcze z tydz dwa poczekac. -
Lena21 wrote:To chyba jakiś kiepski lekarz... u mnie w 5t4d tez nie było wiele widać, ale lekarz po rozmiarze pęcherzyka mi podał dokładnie tydzień i dzień ciąży