LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zielona1911 wrote:Dziekuje Wam wszystkim za zyczenia.
Ja czuje ze bedzie dziewczynka,czas pokaze. Przy synkach tez czulam ze to chlopcy.
Co do zachcianek jak w kazdej ciazy nie ciagnie mnie na slodkie.
Bardziej mieso,warzywa,sery zwlaszcza slona feta
Mdli mnie dosc często zwlaszcza jak dlugo nie jem dlatego pilnuje zeby czesto cos przekąsić.
Do tego wrażliwość piersi i sutkow.Zielona1911 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Andziula_1988 wrote:No właśnie wg mojego labo tez wychodzi 5 tc i wszystko się zgadza i jest Ok
Dzięki, uspokoilas mnie jutr rano idę do ginekologa. To moja pierwsza ciąża więc nic nie wiem. brzuch mnie też czasami pobolewa. Nie wiem czy tak ma być czy to źle? Dlatego lepiej pójdę i się spytam o wszystko
Mój jak sie dowiedział to chyba oszalał z radości ja jeszcze w to nie wierze zbytnio. Gada do mnie ze mam dbać o dzidzie, ciepło się ubierać i dobrze jeść zabawne to jestAndziula_1988, Niecierpliwa123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, jestem po usg,wychodzi 7+5, termin na 4 lipca z usg, serduszko bije.
Ja też mam torbiel niestety urósła do 5 cm od ost wizyty, w razie coś się będzie działo to mam jechać na sor, oby jednak wszystko było ok.Agniechaaaa, shadee, Andziula_1988, gapa25, Niecierpliwa123 lubią tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTinnera wrote:Hej, jestem po usg,wychodzi 7+5, termin na 4 lipca z usg, serduszko bije.
Ja też mam torbiel niestety urósła do 5 cm od ost wizyty, w razie coś się będzie działo to mam jechać na sor, oby jednak wszystko było ok.
Leżycie duzo -
nick nieaktualny
-
shadee wrote:ja dopiero o 20.00
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Moja teściowa ma na imię Maria i jak tylko dowiedziała się o pierwszej ciąży to natychmiast uznała że jeśli byłaby to dziewczynka to koniecznie musimy ją nazwać Marysia. Jak oboje zaprzeczyliśmy że tak nasza córka nie będzie miała na imię to wielce zdziwiona że przecież nie damy jej Bożenka (tak ma moja mama). Więc oświeciliśmy ją że to my wybieramy i nie będziemy dawać dziecku imienia po kimś, tylko chcemy takie które w rodzinie nie występuje.
Teraz przy drugiej ciąży dalej nie odpuszcza Marysi i wciąż chce wywierać na nas w tym względzie presje. No ale normalna to ona nie jest...Niecierpliwa123, po_prostu_ja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySanka wrote:Moja teściowa ma na imię Maria i jak tylko dowiedziała się o pierwszej ciąży to natychmiast uznała że jeśli byłaby to dziewczynka to koniecznie musimy ją nazwać Marysia. Jak oboje zaprzeczyliśmy że tak nasza córka nie będzie miała na imię to wielce zdziwiona że przecież nie damy jej Bożenka (tak ma moja mama). Więc oświeciliśmy ją że to my wybieramy i nie będziemy dawać dziecku imienia po kimś, tylko chcemy takie które w rodzinie nie występuje.
Teraz przy drugiej ciąży dalej nie Nasze Marysi i wciąż chce wywierać na nas w tym względzie presje. No ale normalna to ona nie jest...
dobrze, ze moja mama cały czas mówi ze Nasze dzieci nasz wybór a teściowa chyba by nawet nie próbowała wiec na szczęście mamy spokójWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 00:09