LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynamonkowaaa wrote:Mnie te torbiele musiały przy ciąży się pojawić bo 3 miesiące temu robiłam USG i ani śladu torbieli.
Tak właśnie mam zamiar zrobić Dupka mam brać 3 razy dziennie, dostałam zwolnienie na uczelnie bo studiuje dziennie i będę przez cały tydzień leżeć i odpoczywać. Za tydzień mam przyjść na USG zobaczyć czy ciąża rośnie.
Pociesza mnie fakt że tak ładnie beta rośnie, to musi coś znaczyć -
shadee wrote:poddałam się i zeżarłam całą paczkę żelków, a potem cukierków
teraz jestem szczęśliwa
Ja dokończyłam obiad, zimny. Nawet lepiej mi wszedł. I jakoś normalnie się czuję. Zero mdłości. -
Andziula_1988 wrote:Ale mi narobiłaś chęci na żelki ;-p OMG! Chyba zaraz pojadę do sklepu
Ja dokończyłam obiad, zimny. Nawet lepiej mi wszedł. I jakoś normalnie się czuję. Zero mdłości.
no, jak zobaczyłam w sklepie żelki to nie mogłam się opanować
-
Mówią że pozytywne myślenie to połowa sukcesu
Ja dzisiaj wcinam ptasie mleczko z karmelem<3. Mam szczęście że mdłości raczej nie mam, czasem po jedzeniu jest mi niedobrze ale szybko przechodzi. Piję codziennie melisę i czystek, słyszałam że to pomaga, ale czy tak rzeczywiście jest, nie wiem
W ogóle moja ginekolog powiedziała mi że to 4 tydzień a mnie ewidentnie licząc od ostatniej miesiączki idzie 5 i na to też wskazuje beta, jak wam liczą lekarze? Od pierwszego dnia ostatniej miesiączki? -
Cześć przenoszę się na lipcowy wątek to moja 3 ciaza, dwoje dzieci z pierwszym malzem, teraz po walce i ivf oczekujemy maluszka z moim obecnym jestem świeżo po wizycie, widzieliśmy serduszko termin z każdego liczenia wychodzi identycznie, 11 lipca
Andziula_1988, gapa25, muminka83, Alberta lubią tę wiadomość
-
Cynamonkowaaa wrote:Pierwszy raz w życiu intuicja mi nie działa i nie mam pojęcia
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziekuje Wam wszystkim za zyczenia.
Ja czuje ze bedzie dziewczynka,czas pokaze. Przy synkach tez czulam ze to chlopcy.
Co do zachcianek jak w kazdej ciazy nie ciagnie mnie na slodkie.
Bardziej mieso,warzywa,sery zwlaszcza slona feta
Mdli mnie dosc często zwlaszcza jak dlugo nie jem dlatego pilnuje zeby czesto cos przekąsić.
Do tego wrażliwość piersi i sutkow.