X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Wiem bo sama juz sie spinam na jutrzejsza wizytę ale staram sie luzować :p

Ja akurat przed wizytą czwartkową się nie stresuję ;) jestem dziwnie spokojna :D (pewnie włączy mi sie jak będę w gabinecie :D )

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2017, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Ja akurat przed wizytą czwartkową się nie stresuję ;) jestem dziwnie spokojna :D (pewnie włączy mi sie jak będę w gabinecie :D )
    To tylko zazdroszczę. Mi sie dzis w dodatku takie koszmary śniły...

• Loczek2018 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Opowiedz cos więcej ;)
    Na razie to widzę że muszę nadrobić zaległości - dobre 87 stron żeby być na bieżąco ;) czy ja jestem dziwna ze dopiero w 6tyg zaczynam się tematem interesować? Bo widzę że dużo osób wiedziało wczesniej:)pierwsi test zrobiłam 11listopada i byl negatywny, powtórzyłam 16 listopada i dopiero 2krechy wyszly:) nadal do mnie nie dociera

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 14:33

qb3cp07w5ku95ses.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

Wszelkie emocje wyłażą w snach wiec nie dziwie Ci sie ze Ci sie cos złego śni... Ale nie zazdroszczę tego bo to jeszcze bardziej nakręca jednak...

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2017, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Wszelkie emocje wyłażą w snach wiec nie dziwie Ci sie ze Ci sie cos złego śni... Ale nie zazdroszczę tego bo to jeszcze bardziej nakręca jednak...
    Dokładnie :/ kurczę sny potrafią być tak realistyczne, ze szok :/

• Niecierpliwa123 Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2017, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

Aga to tylko glupie sny! Jest wszystko w porzadku i tyle!

xnw4flw15c030w8v.png

Wysłany: 21 listopada 2017, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek2018 wrote:
    Na razie to widzę że muszę nadrobić zaległości - dobre 87 stron żeby być na bieżąco ;) czy ja jestem dziwna ze dopiero w 6tyg zaczynam się tematem interesować? Bo widzę że dużo osób wiedziało wczesniej:)pierwsi test zrobiłam 11listopada i byl negatywny, powtórzyłam 16 listopada i dopiero 2krechy wyszly:) nadal do mnie nie dociera

Nie wszystko z toba ok po prostu niektore z nas nie sa cierpliwe he he. Gratulacje!!! Twoja pierwsza dzidzia-ciaza?

Loczek2018 lubi tę wiadomość

xnw4flw15c030w8v.png
  • Loczek2018 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa123 pierwsza :). Po 4miesiacach starań, nie spodziewałam sie że tak szybko się uda jak naczytałam się różnych opowieści i ponakręcałam sie:)... A i cykle mam nieregularne i nawet do 36 dni wiec po prostu myślałam że to mój nowy rekord jak pierwszy test wyszedł negatywnie:)...

qb3cp07w5ku95ses.png

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapewne owulka byla pozniej dlatego test pierwszy negatywny. No to teraz aby spokojnych 9miesięcy☺ niech dzidziol rosnie zdrowo.

xnw4flw15c030w8v.png
  • Loczek2018 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nawzajem zdrówka dla wszystkich lipcowych kluseczek małych:). Wyczekuję tej wizyty za tydzień żeby dowiedzieć sie że jest ok, bo na razie wie tylko tata maleństwa i 2osoby z pracy, żebym mogla juz trochę opuścić lab przed dostarczeniem zaświadczenia. Rodzice jeszcze nie wiedzą, że będą dziadkami..:), planuje powiedzieć im jak wyniki bd ok.

qb3cp07w5ku95ses.png
  • Andziula_1988 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Dokładnie :/ kurczę sny potrafią być tak realistyczne, ze szok :/
    Aga wiem co myślisz. Mi tez ostatnio śnią się dziwactwa. Np że moja Mama w ciąży razem ze mną ;-o albo mój mąż w wypadku samochodowym albo gorzej w łóżku z facetem ;-) dziś miałam bardzo niespokojną noc. Jakoś ten nagły brak objawów chyba źle na mnie wpływa. Ja przełożyłam wizytę o idę w czwartek na 10. Zawsze to trochę szybciej.

dqpri09kh0x52aib.png

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do usg to miałam dopochwowo. I u mnie też był transfer to liczy się u mnie termin tak jak Aga napisała ;)

dqpri09kh0x52aib.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziula_1988 wrote:
    Aga wiem co myślisz. Mi tez ostatnio śnią się dziwactwa. Np że moja Mama w ciąży razem ze mną ;-o albo mój mąż w wypadku samochodowym albo gorzej w łóżku z facetem ;-) dziś miałam bardzo niespokojną noc. Jakoś ten nagły brak objawów chyba źle na mnie wpływa. Ja przełożyłam wizytę o idę w czwartek na 10. Zawsze to trochę szybciej.
    Czyli widzę, ze bie tylko moja psychika płata figle :/ zaraz włączę sobie jakiś głupi film zeby zabić mysli.

Pewnie, ze trochę wcześniej to zawsze trochę krócej nerwy <3

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny bo liczy sie od 1 dnia OM :) lub usg 11-14 tydzien

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Czyli widzę, ze bie tylko moja psychika płata figle :/ zaraz włączę sobie jakiś głupi film zeby zabić mysli.

Pewnie, ze trochę wcześniej to zawsze trochę krócej nerwy <3
    Tylko włącz głupi ;-) Ja zaczęłam oglądać serial opowieści podręcznej - jest okropny. Sposób traktowania kobiet. I oglądając się denerwowałam. Może stąd jakiś niepokój się pojawił.

dqpri09kh0x52aib.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziula_1988 wrote:
    Tylko włącz głupi ;-) Ja zaczęłam oglądać serial opowieści podręcznej - jest okropny. Sposób traktowania kobiet. I oglądając się denerwowałam. Może stąd jakiś niepokój się pojawił.
    Oglądałam zaraz po transferze ;) i czekam na kolejny sezon bo się wciągałam :)
    Wczoraj oglądałam anerican pie wiec dzis muszę znalesc cos na podobnym poziomie hhihih

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 15:36

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe mamusie :) Tez mnie dzisisj dopadł stres przed jutrzejsza wizyta.Moj mózg chyba zaczyna to przerabiać w nocy śniło mi się, ze mąż gdzieś daleko wyjechał ja się spóźniłam 3h do ginekologa nie chciał mnie przyjąć zapomniałam pytań które sobie zanotowałam a nie byłam ogolona obudziłam się zlana potem

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo realistyczne sny w ciąży podobno są wynikiem chodzenia siku w nocy :) to ma coś wspólnego z tym ze przerywamy głębokie fazy snu czy coś :p tez mam takie przedziwne sny, czasem straszne...

Moja wizyta dopiero w następny czwartek:(

• Ove Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Hej Dziewczyny:)
    Wczorajsza wizyta z pieknymi przezyciami...Biją dwa serduszka :)
    Tak straszbie sie stresowalam....
    Pixi, cudowne wieści <3 <3 <3
    Polka23 wrote:
    To moze dlatego...robil usg przez brzuch... Mam nadzieje, ze dzidzia mi tam rosnie..
    Polka, widziałam, że dziewczyny Cię uspokajały, ale napiszę raz jeszcze: nic się nie stresuj. Na tym etapie ciąży robi się tylko usg dopochwowe. Nie wiem skąd ten lekarz się urwał, żeby robić usg przez brzuch...

A co do snów to ja mam same koszmary :( dziś mi się śniło, że poszłam do łazienki siku i leciała ze mnie żywa krew :(. A do wizyty jeszcze trochę... byle do poniedziałku!

Co do imion to my dla chłopca wybraliśmy imie Kuba ;) Mi się jeszcze podoba Dominik i Mikołaj, ale co do Kubusia mamy zgodność :)
    Jeśli chodzi o dziewczynkę, to ja jestem za Nadią lub Julcią, a tż za Sarą :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 16:37

w4sqgox1ip3g0r0c.png

iv09i09ki84d2sju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam Dominika w domu:)

Co do snow mi snilo sie ostatnio ze moj starszy syn umarł,w snie przezylam starszną traume,az po przebudzeniu plakalam.

‹‹ 85 86 87 88 89 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ