LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Wiem bo sama juz sie spinam na jutrzejsza wizytę ale staram sie luzować :p
Ja akurat przed wizytą czwartkową się nie stresujęjestem dziwnie spokojna
(pewnie włączy mi sie jak będę w gabinecie
)
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Opowiedz cos więcej
czy ja jestem dziwna ze dopiero w 6tyg zaczynam się tematem interesować? Bo widzę że dużo osób wiedziało wczesniej:)pierwsi test zrobiłam 11listopada i byl negatywny, powtórzyłam 16 listopada i dopiero 2krechy wyszly:) nadal do mnie nie dociera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 14:33
-
Agniechaaaa wrote:To tylko zazdroszczę. Mi sie dzis w dodatku takie koszmary śniły...
Wszelkie emocje wyłażą w snach wiec nie dziwie Ci sie ze Ci sie cos złego śni... Ale nie zazdroszczę tego bo to jeszcze bardziej nakręca jednak...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Loczek2018 wrote:Na razie to widzę że muszę nadrobić zaległości - dobre 87 stron żeby być na bieżąco
czy ja jestem dziwna ze dopiero w 6tyg zaczynam się tematem interesować? Bo widzę że dużo osób wiedziało wczesniej:)pierwsi test zrobiłam 11listopada i byl negatywny, powtórzyłam 16 listopada i dopiero 2krechy wyszly:) nadal do mnie nie dociera
Nie wszystko z toba ok po prostu niektore z nas nie sa cierpliwe he he. Gratulacje!!! Twoja pierwsza dzidzia-ciaza?Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa123 pierwsza
. Po 4miesiacach starań, nie spodziewałam sie że tak szybko się uda jak naczytałam się różnych opowieści i ponakręcałam sie:)... A i cykle mam nieregularne i nawet do 36 dni wiec po prostu myślałam że to mój nowy rekord jak pierwszy test wyszedł negatywnie:)...
-
I nawzajem zdrówka dla wszystkich lipcowych kluseczek małych:). Wyczekuję tej wizyty za tydzień żeby dowiedzieć sie że jest ok, bo na razie wie tylko tata maleństwa i 2osoby z pracy, żebym mogla juz trochę opuścić lab przed dostarczeniem zaświadczenia. Rodzice jeszcze nie wiedzą, że będą dziadkami..
, planuje powiedzieć im jak wyniki bd ok.
-
Agniechaaaa wrote:Dokładnie
kurczę sny potrafią być tak realistyczne, ze szok
dziś miałam bardzo niespokojną noc. Jakoś ten nagły brak objawów chyba źle na mnie wpływa. Ja przełożyłam wizytę o idę w czwartek na 10. Zawsze to trochę szybciej.
-
nick nieaktualnyAndziula_1988 wrote:Aga wiem co myślisz. Mi tez ostatnio śnią się dziwactwa. Np że moja Mama w ciąży razem ze mną ;-o albo mój mąż w wypadku samochodowym albo gorzej w łóżku z facetem
dziś miałam bardzo niespokojną noc. Jakoś ten nagły brak objawów chyba źle na mnie wpływa. Ja przełożyłam wizytę o idę w czwartek na 10. Zawsze to trochę szybciej.
zaraz włączę sobie jakiś głupi film zeby zabić mysli.
Pewnie, ze trochę wcześniej to zawsze trochę krócej nerwy -
Agniechaaaa wrote:Czyli widzę, ze bie tylko moja psychika płata figle
zaraz włączę sobie jakiś głupi film zeby zabić mysli.
Pewnie, ze trochę wcześniej to zawsze trochę krócej nerwyJa zaczęłam oglądać serial opowieści podręcznej - jest okropny. Sposób traktowania kobiet. I oglądając się denerwowałam. Może stąd jakiś niepokój się pojawił.
-
nick nieaktualnyAndziula_1988 wrote:Tylko włącz głupi
Ja zaczęłam oglądać serial opowieści podręcznej - jest okropny. Sposób traktowania kobiet. I oglądając się denerwowałam. Może stąd jakiś niepokój się pojawił.
i czekam na kolejny sezon bo się wciągałam
Wczoraj oglądałam anerican pie wiec dzis muszę znalesc cos na podobnym poziomie hhihihWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 15:36
-
Witam nowe mamusie
Tez mnie dzisisj dopadł stres przed jutrzejsza wizyta.Moj mózg chyba zaczyna to przerabiać w nocy śniło mi się, ze mąż gdzieś daleko wyjechał ja się spóźniłam 3h do ginekologa nie chciał mnie przyjąć zapomniałam pytań które sobie zanotowałam a nie byłam ogolona obudziłam się zlana potem
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
PixiDixi wrote:Hej Dziewczyny:)
Wczorajsza wizyta z pieknymi przezyciami...Biją dwa serduszka
Tak straszbie sie stresowalam....
Polka23 wrote:To moze dlatego...robil usg przez brzuch... Mam nadzieje, ze dzidzia mi tam rosnie..
A co do snów to ja mam same koszmarydziś mi się śniło, że poszłam do łazienki siku i leciała ze mnie żywa krew
. A do wizyty jeszcze trochę... byle do poniedziałku!
Co do imion to my dla chłopca wybraliśmy imie KubaMi się jeszcze podoba Dominik i Mikołaj, ale co do Kubusia mamy zgodność
Jeśli chodzi o dziewczynkę, to ja jestem za Nadią lub Julcią, a tż za SarąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 16:37
-
nick nieaktualny