LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Wiem bo sama juz sie spinam na jutrzejsza wizytę ale staram sie luzować :p
Ja akurat przed wizytą czwartkową się nie stresuję jestem dziwnie spokojna (pewnie włączy mi sie jak będę w gabinecie )https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Opowiedz cos więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 14:33
-
Agniechaaaa wrote:To tylko zazdroszczę. Mi sie dzis w dodatku takie koszmary śniły...
Wszelkie emocje wyłażą w snach wiec nie dziwie Ci sie ze Ci sie cos złego śni... Ale nie zazdroszczę tego bo to jeszcze bardziej nakręca jednak...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Loczek2018 wrote:Na razie to widzę że muszę nadrobić zaległości - dobre 87 stron żeby być na bieżąco czy ja jestem dziwna ze dopiero w 6tyg zaczynam się tematem interesować? Bo widzę że dużo osób wiedziało wczesniej:)pierwsi test zrobiłam 11listopada i byl negatywny, powtórzyłam 16 listopada i dopiero 2krechy wyszly:) nadal do mnie nie dociera
Nie wszystko z toba ok po prostu niektore z nas nie sa cierpliwe he he. Gratulacje!!! Twoja pierwsza dzidzia-ciaza?Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa123 pierwsza . Po 4miesiacach starań, nie spodziewałam sie że tak szybko się uda jak naczytałam się różnych opowieści i ponakręcałam sie:)... A i cykle mam nieregularne i nawet do 36 dni wiec po prostu myślałam że to mój nowy rekord jak pierwszy test wyszedł negatywnie:)...
-
I nawzajem zdrówka dla wszystkich lipcowych kluseczek małych:). Wyczekuję tej wizyty za tydzień żeby dowiedzieć sie że jest ok, bo na razie wie tylko tata maleństwa i 2osoby z pracy, żebym mogla juz trochę opuścić lab przed dostarczeniem zaświadczenia. Rodzice jeszcze nie wiedzą, że będą dziadkami.., planuje powiedzieć im jak wyniki bd ok.
-
Agniechaaaa wrote:Dokładnie kurczę sny potrafią być tak realistyczne, ze szok
-
nick nieaktualnyAndziula_1988 wrote:Aga wiem co myślisz. Mi tez ostatnio śnią się dziwactwa. Np że moja Mama w ciąży razem ze mną ;-o albo mój mąż w wypadku samochodowym albo gorzej w łóżku z facetem dziś miałam bardzo niespokojną noc. Jakoś ten nagły brak objawów chyba źle na mnie wpływa. Ja przełożyłam wizytę o idę w czwartek na 10. Zawsze to trochę szybciej.
Pewnie, ze trochę wcześniej to zawsze trochę krócej nerwy -
Agniechaaaa wrote:Czyli widzę, ze bie tylko moja psychika płata figle zaraz włączę sobie jakiś głupi film zeby zabić mysli.
Pewnie, ze trochę wcześniej to zawsze trochę krócej nerwy -
nick nieaktualnyAndziula_1988 wrote:Tylko włącz głupi Ja zaczęłam oglądać serial opowieści podręcznej - jest okropny. Sposób traktowania kobiet. I oglądając się denerwowałam. Może stąd jakiś niepokój się pojawił.
Wczoraj oglądałam anerican pie wiec dzis muszę znalesc cos na podobnym poziomie hhihihWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 15:36
-
Witam nowe mamusie Tez mnie dzisisj dopadł stres przed jutrzejsza wizyta.Moj mózg chyba zaczyna to przerabiać w nocy śniło mi się, ze mąż gdzieś daleko wyjechał ja się spóźniłam 3h do ginekologa nie chciał mnie przyjąć zapomniałam pytań które sobie zanotowałam a nie byłam ogolona obudziłam się zlana potem
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
PixiDixi wrote:Hej Dziewczyny:)
Wczorajsza wizyta z pieknymi przezyciami...Biją dwa serduszka
Tak straszbie sie stresowalam....
Polka23 wrote:To moze dlatego...robil usg przez brzuch... Mam nadzieje, ze dzidzia mi tam rosnie..
A co do snów to ja mam same koszmary dziś mi się śniło, że poszłam do łazienki siku i leciała ze mnie żywa krew . A do wizyty jeszcze trochę... byle do poniedziałku!
Co do imion to my dla chłopca wybraliśmy imie Kuba Mi się jeszcze podoba Dominik i Mikołaj, ale co do Kubusia mamy zgodność
Jeśli chodzi o dziewczynkę, to ja jestem za Nadią lub Julcią, a tż za SarąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 16:37
-
nick nieaktualny