LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Espiro next zrobił na mnie ogromne wraźenie - jest mega funkcjonalny i ma bardzo dużo dodatków. Ogólnie fajny wózek
może wizualnie nie zachwyca ale w końcu to nie jest najważniejsze.
Co do x-landera to oglądałam i dla mnie jest bardzo sztywny, chyba nawet najsztywniejszy z wozkow ktore oglądałam wiec u mnie odpada. -
MałaCzarna, dziękuję za opinię. Znam go narazie tylko z filmików i opinii w necie, a poleciła mi go koleżanka. Muszę obejrzeć, ale wydaje się być bardzo dobrym wózkiem.
Gola lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Ja mam po córce bebetto luca i byłam zadowolona
sprawdził się na spacerach po mieście a i po lekkich ścieżkach polnych i leśnych tez
jedynie torba na dole mało pojemna. Spacerówka dość spora wiec fajnie się mieściło dziecko w spiworze
teraz tylko dokupilismy fotelik cybexa
-
melbusia88 wrote:A mój jeszcze się wstrzymal z tym wdrożeniem i się zastanawiam co jeść by poprawić wyniki. Piszesz, że dał ci żelazo, żeby nie pojawiły się zaparcia, a ja słyszałam odwrotnie, że po żelazie są właśnie zaparcia.
Uleczka no mi właśnie mówił o magnezie 3x2, ale chyba bardziej pod kątem bólów podbrzusza jak na okres, które się zdarzały. Ale jeśli to też pomaga skracającej się szyjce, to super, będę braćMoże zle to ujęłam właśnie, dlatego, ze po żelaza zazwyczaj są zaparcia to, żeby tego uniknąć dała mi ten Sorbifer po nim się nie pojawiają biorę go na noc popijam woda z cytryna bo leoiej się wchłania albo można łączyć po prosty z czysta wit c
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Nalia wrote:Mi też brzuch czasem twardnieje, biorę magnez 3x1 , a mimo to twardnienia wystepuja. Ale czasem wine za to zwalam na dziecko, bo czuję, że brzuch twardnieje, patrzę, a on jest z jednej strony ostro wywalony.
pewnie wtedy dzidziuś się wypina xD mam takie twardnienia od miesiąca, a szyjka nawet z 3.8 miala ostatnio wymiar 4.1 xD
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
roma wrote:A miała któraś z Was do czynienia z Espiro Next?
Bardzo podobne wózeczki jednak jakos łatwiej prowadziło mi się ten drugi miał tez chyba więcej dodatków a i podstawowym minusem dla mnie to tski drobiazg, ale zamek w gondoli i potem w daszku należy do tych ,które zawsze jak mam w ciuchach się zacinają i rozwalają w samym sklepie nie wiem czy to była kwestia wyrobienia tego zamka , ale tez swobodnie nie mogłam zapiać i rozpiąć bo się zacinał, ale to jak wspomniałam drobiazg
roma lubi tę wiadomość
Ineczka wrote:Pietruszka ma bardzo dużo żelaza możesz pomyslec jak lubisz koktajle jak ja tam przemycić
Może zle to ujęłam właśnie, dlatego, ze po żelaza zazwyczaj są zaparcia to, żeby tego uniknąć dała mi ten Sorbifer po nim się nie pojawiają biorę go na noc popijam woda z cytryna bo leoiej się wchłania albo można łączyć po prosty z czysta wit c
-
Aneczka nie strasz mnie takim wielkim wozkiem
Starania o nowego bobo chcemy zaczać jak ten skończy rok. Czyli mam nadzieje że 2 latek bedzie już chciał sam troche dreptać na nóżkach a jak nie to bedziemy czekać na tatusia żeby wychodzić z dwoma wózkami.
Zawsze pozostaje mi opcja przeprowadzenia sie do rodziców na jakiś czas bo oni mają dom pod miastem, blisko pracy mojego narzeczonego - obecnie ma ponad 50 km w jedna stronę -
Hej! Nadrobiłam trochę temat jako, ze od wczoraj jestem w szpitalu to mam czas na czytanie. Kashanti a badań jakiś fajnych o prześwietleniu w ciąży nie widziałaś? Będą mi dziś robić prześwietlenie płuc i z tego co czytam to jest bezpieczne, ale wiadomo trochę się człowiek stresuje.
-
Karolina bezpieczne, kiedys szukslam mialam isc na rtg ( nowa praca) a @ spozniala sie z dni.
Mała czarna tak moze byc :p u mnie jest 25 mcy i Jula na nóżkach, ale Eliza w tym czasie tylko wozic sie chciała
A 50 km teraz do pract jeździłam to jest to bardzo uciazliweCarolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam wózek w spadku po przyjaciółce maxi cosi 3 w 1 ona była mega zadowolona wózek w super stanie. Najwiekszy wydatek z głowy.
Ja ponieważ miałam polowkowe u innej pani doktor przełożyłam wizytę o tydzień u mojego lekarza w związku z tym brzuchem może panikuje ale będę mieć wiekszy spokój ducha jeżeli on się wypowie na ten temat -
Vanillaice wrote:A co myślicie o wózku X-lander x-cite? Nad tym się zastanawiamy,ale jeszcze nie wiedzieliśmy go na żywo. W weekend sa targi w bobolandzie więc może pojedziemy rozeznać się w temacie, bo na razie jeszcze żadnych nie oglądaliśmy tak na żywo
-
Hej dziewczyny, ja jestem już po wizycie, z moją malutką wszystko ok, waży już 700 gram, wygląda na to, że z serduszkiem wszystko się wyrównało, nie widać juz żadnych zaburzeń rytmu
Niestety nie dostałam żadnego zdjęcia, na usg też za bardzo nie mogłam podejrzeć małej, bo lekarz sprawdzał głównie to serduszko. Jakoś mi dziwnie, bo chyba się nastawiłam trochę, że ją dziś zobaczę. No ale jestem szczęśliwa, że zdrowo rośnie
Decadence, Urszulka89, dżelka, melbusia88, Duzaa, Mini89, Carolline, katka84, Ineczka, anecz_kaa, muminka83, karolcia87, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny korzystacie z wizyt polożnej? Bo od 21 tygodnia każdej z nas przysługuje wizyta położnej a po 30 tygodniu ciąży położna ma przychodzić dwa razy w tygodniu. U mnie dzisiaj była i jestem pozytywnie zaskoczona. Miała detektor tętna, wiec zmierzyla mi tetna maluszka, pokazała jak wymacać gdzie ma dupkę, nóżkę, no super sprawa
dała mi 3 reklamówki z gadżetami a w nich 2 butelki z Aventy i Lovi, po 2 smoczki z Aventy i Lovi, 10 szt podkładów poporodowych, taki duży balsam 200 ml Emolium dla bobaska, różne pampersy na wypróbowanie, książeczki i inne pierdoły. Jestem miło zaskoczona:) na nastepny raz też mówiła że mi coś przyniesie
obgadałyśmy plan działania i ma do mnie przychodzić z taką specjalną lalką i uczyć jak się przebiera, myje, zakłada pieluchy, jak udzielić pierwszej pomocy itp. I to wszystko na NFZ !!! Szczerze polecam !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 14:15