LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
anecz_kaa wrote:Gdzie kupilas?
W zwykłej, osiedlowej apteceNie powinno być problemu z dostępnością
Edit. Doczytałam teraz, że jednak jest problem z dostępnością;P
U mnie w laboratorium babki zgadzają się, żeby ewentualnie wycisnąć cytrynę do zwykłej glukozy, ale też słyszałam, że nie wszędzie na to pozwalają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 23:55
-
Melbusia
Ja zalogowałam się na kilku stronach: rossmann, hipp, bobovita, bebiklub (bebiko), bebiprogram (bebilon), zdrowy start w przyszłość (nestle)
I z każdego coś przysłali, nieraz nawet kilka razy np w ciąży, jak dziecko skończy 6, 12 miesięcy.melbusia88, dżelka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Dziś już lepiej.
Wczoraj zwyczajnie ludzie dali mi popalić skutecznie.
Sex- co to jest? Zero sexu przez krwiaka na początku ciąży no i libidooooo na poziomie zero.
Kosmetyki - jak przy Olim Oilatum.
Zrobiłam sobie włoski i jestem teraz od czubka głowy blondynka.terka, melbusia88, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, poradźcie mi - jaki kolor może mieć wydzielina z pochwy? Czy może być żółtawa? Dzisiaj mi takie coś wyciekło, konsystencję miało jak standardowa wydzielina (u mnie taka kremowa), tylko żółtawy kolor. Nie mam żadnych innych dolegliwości typu pieczenie, swędzenie itp.❤Ada&Pola❤
-
Ja cały czas mam żółta i to często taka gęsta, byłam to skontrolować i wszystko ok
taki urok... Więc może ale jak Cie coś niepokoi to zawsze można iść sprawdzić
Co do glukozy mi gin powiedziała że nawet jak nie pozwalają dodać cytryny to uprzec się i powiedzieć że inaczej się będzie zygacmuszą pozwolić to nie wpływa na wynik
Ja mam iść na nią jakoś 22/24 tydzień i skierowanie już mam... -
Dzień dobry
Ja na glukoze idę jutro dzisiaj zapytam w aptece o glukoze cytrynowa jak nie będzie wezmę cytryne jak robiłam przed ciąża to babeczka mi mowila,moze następnym razem cytrynke mam sobie zabrać wiec pozwalają
A mnie od wczoraj boli żołądek nie wiem czy to mlodybczybonco chodzi,ale cała noc nie spałam bo na boku nie mogłam tylko na plecach dzisiaj herbata i ryż mnie czeka zobaczymy czy przejdzie innych dodatków nie mam tylko ten żołądek .Milego dnia
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
muminka83 wrote:Dziewczyny. Ja nie używam cukru od lat. Nic słodkiego. To nie jest tragedia. Nie mówię że pycha bo bym kłamała ale da się wypić. Ja nie kombinuje.
?
-
PixiDixi wrote:Dzien dobry
Wlasnie siedze pod gabinetem. Wypilam bez cytryny bo i po co...jednym duszkiem i po sprawie. Teraz tylko wysiedziec te 2 godziny i to jest wyzwanie
Trzymaj sie!
Ja na glukozę idę w sobotę teraz. I bez cytryny z domu nie wyjdęsłodycze jem od święta, a na czczo to wcale bo to ogólnie żywieniowo nie najlepszy pomysł jest...
Moj mąż jak usłyszał ze to na czczo ma być to stwierdził ze chcą mnie tam zabić chyba tym badaniemno ale idziemy co zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 09:52
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Dzień dobry
Ja na glukozę idę za tydzień w czwartekskierowanie już mam.
Już miałam raz robioną krzywą i wtedy wypiłam zwykłą glukozę (nawet nie wiedziałam, że istnieje coś takiego jak glukoza cytrynowa i że można wciskać cytrynę) - mam nadzieję, że i teraz dam radę
A dziś idę na kontrolę szyjki + mam kartę z milionem pytań do gin
Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 10:07
-
A ja poszłam dziś z rana na krzywą cukrową, glukoza i cytryna w torebce, nastawienie psychiczne było a tu zonk... Pani pielęgniarka mnie poinformowała, że dziś nie da rady bo musi wcześniej wyjść z pracy. Kazała przyjechać jutro do innej miejscowości z już rozpuszczoną glukozą... jestem zła..
Mini89 lubi tę wiadomość