LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPolaP wrote:Dziewczyny temat na bank już był walkowany ale nie mam tyle samozaparcia aby przebrnąć przez wątek strona po stronie. Jakie kosmetyki kupujecie dla maleństwa? Tzn konkretnie co i jakiej marki. Mam na mysli do kąpieli, po kąpieli, na ciemieniuche.
Mi polecano emolium i takie mam zamiar kupić.
Co do magnezu jem sześć dziennie . -
shadee wrote:mnie jest najnormalniej w świecie niewygodnie, nie mogę znaleźć pozycji
i niestety pewność siebie minus 1000% bo brzuchol okrąglutki więc czuję się .... niezbyt pociągająca
ja też średnio się czuję i pojawiły się rozstępy, do których zawsze miałam skłonności a staram się smarować brzuch dwa razy dziennie.
-
Ineczka wrote:Mam podobnie a jak leżę to jest jeszcze gorzej rano mnie mdlilo teraz już lepiej a ty jak?
W tym momencie przeszło ale wcześniej standardowe wymioty przy migreniejeszcze musiałam taka z córką do lekarza jechać. .. mam nadzieje ze do rana minie całkiem bo musze do poradni chirurgicznej z młodą zawitać a nie wyobrażam sobie siedzenia tam z bólem głowy. ..
-
shadee wrote:no dobra, przyznać się - która z Was ma w ciąży zajebisty seks?
u mnie jakaś padaka, najchętniej "nie dotykaj"
Ja narzekać nie mogę
Nawet większą ochotę na kombinacje mam teraz niż przed ciąża
Brzuszek mam, piłka z przodu wyrosła ale nam to nie przeszkadza (mi na pewno nie a mąż albo udaje-i tu jego problem wtedyalbo tez mu nie przeszkadza
) czasem pyta czy nie uciska brzucha albo cos bo krzywdy nie chce zrobić ale poza tym pełen luz
Za to czasami ku udręce męża nie pozwalam sobie cycków dotknąć i musi inaczej sobie radzićhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
blama wrote:A ja jutro idę robić krzywą cukrową, dziewczyny, które są już po - da się przeżyć, jakieś rady?
Nie ma wyjścia, jakoś trzeba przeżyćJa miałam glukozę cytrynową i nie była najgorsza. Jak robiło mi się słabo momentami to wychodziłam na świeże powietrze i było dużo lepiej (chociaż nie wiem czy można, podobno najlepiej jest siedzieć w jednym miejscu przez cały czas). To tylko dwie godzinki i będzie z głowy! Trzymam za Ciebie kciuki
-
u mnie jakaś padaka, najchętniej "nie dotykaj"A tak na serio to moje libido jest niskie. Nie mogę wyłączyć myślenia czy nie zaszkodzę młodemu itp wiem,ze nie ma takiej opcji ale jakos tak dziwnie mnie to spina i mąż ma podobnie.Za to radzimy sonie inaczej i wtedy głowa pusta i jest oki
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Mini89 wrote:W tym momencie przeszło ale wcześniej standardowe wymioty przy migrenie
jeszcze musiałam taka z córką do lekarza jechać. .. mam nadzieje ze do rana minie całkiem bo musze do poradni chirurgicznej z młodą zawitać a nie wyobrażam sobie siedzenia tam z bólem głowy. ..
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
-
PolaP wrote:Dziewczyny temat na bank już był walkowany ale nie mam tyle samozaparcia aby przebrnąć przez wątek strona po stronie. Jakie kosmetyki kupujecie dla maleństwa? Tzn konkretnie co i jakiej marki. Mam na mysli do kąpieli, po kąpieli, na ciemieniuche.
olcia87, anecz_kaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widzę, że o kosmetyki pytacie, więc się wtrace. U nas z synem nie było żadnych emolientow, od poczatku kąpałam go w szarym mydle, do nawilżania kilka kropli olejku ze słodkich migdałów. Od jakiegoś czasu przerzuciliśmy się na kosmetyki Derma. I polecam. Zanim kupicie kosmetyki poczytajcie trochę o składach, nie wiem czy znacie bloga Srokao, jeśli jeszcze nie to koniecznie zajrzyjcie. Skarbnica wiedzy dla młodych mam17.07.2016
-
U mnie jeszcze jakis czas temu bylo extra :p bardzo intensywne orgazmy i szybkiemoj maz narzekal :p teraz to zaczyna bolec mnie tu i tam i brzuch
-
Kaktus93 wrote:Nie ma wyjścia, jakoś trzeba przeżyć
Ja miałam glukozę cytrynową i nie była najgorsza. Jak robiło mi się słabo momentami to wychodziłam na świeże powietrze i było dużo lepiej (chociaż nie wiem czy można, podobno najlepiej jest siedzieć w jednym miejscu przez cały czas). To tylko dwie godzinki i będzie z głowy! Trzymam za Ciebie kciuki
Gdzie kupilas?
-
shadee wrote:mnie jest najnormalniej w świecie niewygodnie, nie mogę znaleźć pozycji
i niestety pewność siebie minus 1000% bo brzuchol okrąglutki więc czuję się .... niezbyt pociągającaochote tez mam wieksza niz normalnie,z doznaniami podobnie