LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
katka84 wrote:Mam wrażenie, że mężczyźni do większości rzeczy by niedoszli w życiu bez swoich mądrych kobiet. To one popychają i motywują do dobrego
Niestety to racja... oni maja za male potrzeby chyba :p i jakies takie ograniczone spojrzenie. Grunt ze maja Nas :p
Ja zdrzemne sie chyba bo w nocy spac nie mogę
-
Czesc Dziewczyny
Niestety zgodze sie z Wami nt.facetow, im starsza jestem tym slabsze mam o nich zdanie...
Aneczka pospij , mnie tez najlepiej pidsypia sie w ciagu dnia.
Britty siedz w tym szpitalu jak najdluzej sie da, niech postaeia diagnozę bo te napady to nie przypadek. Zdrowka Ci zycze! -
Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi
podsumowując dalej nie moge sie zdecydować na płyn do prania
ostatnio tak mam
Za to wczoraj zrobiłam zamówienie w Gemini dla maluszka i dla mnie. Przynajmniej jedno z głowy. Jeszcze mi została do kupienia wanienka, przewijak, pierdoły z IKEA no i sprzątanie całej chaty i pranie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 10:46
-
Dziewczyny mam tak małe cukry, że codziennie czekoladę podjadam 1,2 kawałeczki. Nic nie tyję, wręcz chudnę, zwiększyłam ilość kcal dziennie o 250 i nic waga do góry nie idzie. Mała jednak rośnie, bo tak mnie brzuch czasem w pachwinach i po bokach boli i gorący się robi - wyraźnie czuję, że więzadła się rozciągają, to najważniejsze.
-
katka84 wrote:Dziewczyny mam tak małe cukry, że codziennie czekoladę podjadam 1,2 kawałeczki. Nic nie tyję, wręcz chudnę, zwiększyłam ilość kcal dziennie o 250 i nic waga do góry nie idzie. Mała jednak rośnie, bo tak mnie brzuch czasem w pachwinach i po bokach boli i gorący się robi - wyraźnie czuję, że więzadła się rozciągają, to najważniejsze.
Jesli jestes na diecie cukrzycowej, to jest to normalneja jestem od 5 tyg i przez tez czas schudlam 1kg i waga jak zaczarowana stoi na +6kg od poczatku ciazy
ale Mały sie rozwija, wiec i diabetolog i ginekolog sa spokojni
mam 1800-2000kcal na dzien rozpisane i jest ok
Przynajmniej nie bedzie duzo pracy z powrotem do figurykatka84 lubi tę wiadomość
-
kkarolina89 wrote:Jesli jestes na diecie cukrzycowej, to jest to normalne
ja jestem od 5 tyg i przez tez czas schudlam 1kg i waga jak zaczarowana stoi na +6kg od poczatku ciazy
ale Mały sie rozwija, wiec i diabetolog i ginekolog sa spokojni
mam 1800-2000kcal na dzien rozpisane i jest ok
Przynajmniej nie bedzie duzo pracy z powrotem do figury
Dobrze, że nie jestem jakimś odosobnionym przypadkiem -
katka84 wrote:Pixi jak tam Twoje cukry? Dajesz radę z dietą?
Czasem sie łamie i to powazniej niz Ty Katkaostatnio wchlonelam pol opakowania biszkoptow i...cukier po 1 h 128 po 2 110 ,dziwnie...
Rano bywa ,ze oscyluje na czczo w okolicach 70. Na razie z waga zadawalajaco bo 89.5 kg i tak mam od cholery na plusie ,ale co mi tamkatka84 lubi tę wiadomość
-
katka84 wrote:Ja jestem od prawie 2 miesięcy na diecie i schudłam 1 kg. Jadłam 1750 kcal, ale zaczęłam znowu chudnąć i zwiększyłam do 2000 kcal.
Dobrze, że nie jestem jakimś odosobnionym przypadkiem(nawet dostałam ostatnio od diabetolog pozwolenie na coś słodkiego co jakiś czas hihi ale zapowiedziała insulinę od następnej wizyty na noc
)
katka84 lubi tę wiadomość
-
Mi się wydaje, że jak się trzyma dietę i cukry są już unormowane, to w końcu dziecko zaczyna ciągnąć (szczególnie w tym okresie, kiedy rośnie tak intensywnie) i cukry spadają. Może stąd te 70, bo u Ciebie Pixi to ciągną podwójnie.
Duzaa a czemu insulina na noc? to dopiero 2 tygodnie, nie chcą dać Ci jeszcze trochę czasu na unormowanie?PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Nalia wrote:Ja staram się sobie liczyć kalorie, żeby jesc chociaż te 2 tys, ale często wychodzi 1800 - jestem najedzona, waga przyrasta prawidłowo, więc chyba ok? Co sądzicie?,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 11:48
-
katka84 wrote:Mi się wydaje, że jak się trzyma dietę i cukry są już unormowane, to w końcu dziecko zaczyna ciągnąć (szczególnie w tym okresie, kiedy rośnie tak intensywnie) i cukry spadają. Może stąd te 70, bo u Ciebie Pixi to ciągną podwójnie.
Duzaa a czemu insulina na noc? to dopiero 2 tygodnie, nie chcą dać Ci jeszcze trochę czasu na unormowanie?
No tez tak pomyslalam,ze ta insulina to zbyt szybko... -
Hej Dziewczyny. Pisałam już o tym wcześniej ale może Wam umknęło. Albo jeszcze któraś mamusia nie ma kompletnej wyprawki
Mam do sprzedania bardzo fajny wozek dla blizniakow lub rok po roku tutaj szczegóły: OLX - wózek bliźniaczy lub rok po rokuPixiDixi lubi tę wiadomość
-
ofcooo wrote:Hej Dziewczyny. Pisałam już o tym wcześniej ale może Wam umknęło. Albo jeszcze któraś mamusia nie ma kompletnej wyprawki
Mam do sprzedania bardzo fajny wozek dla blizniakow lub rok po roku tutaj szczegóły: OLX - wózek bliźniaczy lub rok po roku
My to sasiadki jestesmy widze, czy cena jest do negocjacji? A i czy te gondolr mozna przodem do siebie ustawic??
-
PixiDixi wrote:Nalia jak jestes niska,drobniutka to Twoje zapotrzebowanie na kalorie moze b6c wlasnie takie i wystatczajace. Sa kalkulatory zapotrzebowania energetycznego gdzie tez jest wliczany poziom aktywnosci i oblicza Ci.
przed ciążą 57jg/163cm, a ostatnio ważyłam 66kg, czyli waga rośnie jakby prawidłowo
dziecko też, więc chyba ok ?
❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:No drobniutka nie jestem.
przed ciążą 57jg/163cm, a ostatnio ważyłam 66kg, czyli waga rośnie jakby prawidłowo
dziecko też, więc chyba ok ?