LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To nie te czasy ze jemy za dwoje :p dziecko to taki maly pasozyt ono sobie poradzi, wazne zeby dostatczac witaminy i skl mineralne. Ja sie nie martwię brakiem przyrostu wagi.
Wstawilam pranie, odkurze umyje podlogi i czekam na lekarza do babci. Wczoraj cisnienie 220/190 pogotowie zbilo a dzis ma byc rodzinny. Babcia ma 90 lat a od niedzieli nie je ledwo pije i nie wstajeehh ciagle cos
-
anecz_kaa wrote:To nie te czasy ze jemy za dwoje :p dziecko to taki maly pasozyt ono sobie poradzi, wazne zeby dostatczac witaminy i skl mineralne. Ja sie nie martwię brakiem przyrostu wagi.
Wstawilam pranie, odkurze umyje podlogi i czekam na lekarza do babci. Wczoraj cisnienie 220/190 pogotowie zbilo a dzis ma byc rodzinny. Babcia ma 90 lat a od niedzieli nie je ledwo pije i nie wstajeehh ciagle cos
Zdrowia dla babci i mniej kłopotów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 12:08
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny to jakaś licytacja
? no to ja nie mam szans na wygraną, ani chuda, ani gruba, ani wysoka, ani niska.
A może pomierzymy brzuchy w obwodzie, tu mam jakieś szanse jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 12:37
PixiDixi, melbusia88, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatka84 wrote:Dziewczyny to jakaś licytacja
? no to ja nie mam szans na wygraną, ani chuda, ani gruba, ani wysoka, ani niska.
A może pomierzymy brzuchy w obwodzie, tu mam jakieś szanse jeszcze
Haha nie wiem. Mi się wydaję że mój już jest mega ogromny a tu jeszcze prawie cały trymstr. Chyba wszytko poszło mi w brzuchmierzyłam się ostatnio z czystej ciekawości to wyszło 97
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:No tez tak pomyslalam,ze ta insulina to zbyt szybko...
więc na razie walczę z dieta i mam nadzieję że jak najdłużej wytrzymam bez insuliny choć cukry na czczo i po śniadaniu bardzo wokół granicy oscylują
A w brzuszku dziś równo metr!rośniemy dziewczynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 12:55
-
Duzaa wrote:No może się źle wyrazilam chciałao dać na noc ale trochę wynegocjowalam i pewnie po następnej wizycie (czyli za miesiąc) mi da
więc na razie walczę z dieta i mam nadzieję że jak najdłużej wytrzymam bez insuliny choć cukry na czczo i po śniadaniu bardzo wokół granicy oscylują
To nie jest tak zle Duzaa, jak oscyluja to zawalcz jeszcze. ..Duzaa lubi tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:Nie dalej jak tydzień temu temat przyrostu wagi ciągnął się przez 4 strony i znowu? serio
?
Ja dziś wizytuję, ale późno, o 19. Trzymajcie kciuki za szyjkę i rozwarcie, a raczej jego brak
Oj musimy o czymś gadać, waga też dobry tematPixiDixi lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Ooo to szczuplutka jesteś.
przy starszej córce przytyłam 19kg i po 1,5 miesiącu już nic nie było. Bez żadnych ćwiczeń :p ciekawe jak teraz będzie
-
Biedronka89 wrote:Haha nie wiem. Mi się wydaję że mój już jest mega ogromny a tu jeszcze prawie cały trymstr. Chyba wszytko poszło mi w brzuch
mierzyłam się ostatnio z czystej ciekawości to wyszło 97
Nie, nie licytujemy się. :p ja bym chciała przytyć ale przy moim metabolizmie to walka z wiatrakami :p
-
Jak potrzebujemy tematu, to ja zadam dwa głupie pytania
1. Czy golicie się na zero przed wizytą u gin i jeśli tak, to jak wam się to udaje
2. Jak idziecie na wizytę i macie na stopach tzw antygwałty, to w tym siadacie na fotelu do badania? Ja do tej pory byłam albo w botkach, albo w adidasach i do tego sakrpetki, więc luz, a teraz czas baleriny i tych cienkich a la rajstopowych skarpetek i jak widzę samą siebie w tym i do pasa nic, to śmieję się sama z siebie i się zastanawiam co dziś z tym fantem zrobić
Wiem, wiem, temat życia i śmierciPixiDixi, katka84, Mmargotka lubią tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:Jak potrzebujemy tematu, to ja zadam dwa głupie pytania
1. Czy golicie się na zero przed wizytą u gin i jeśli tak, to jak wam się to udaje
2. Jak idziecie na wizytę i macie na stopach tzw antygwałty, to w tym siadacie na fotelu do badania? Ja do tej pory byłam albo w botkach, albo w adidasach i do tego sakrpetki, więc luz, a teraz czas baleriny i tych cienkich a la rajstopowych skarpetek i jak widzę samą siebie w tym i do pasa nic, to śmieję się sama z siebie i się zastanawiam co dziś z tym fantem zrobić
Wiem, wiem, temat życia i śmierci
Odp 1 - ja chodzę wogóle na depilację woskiem (u kosmetyczki) ale nie robię całkowicie na zero bo raz zrobiłam i niestety infekcja się przyplątała
Odp 2- ja zawsze ściągam skarpetki/ponkolanówki (ogólnie gołe nogi) a dostaję u gin takie jednorazowe kapcie