LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Udało się termin na 23 maja , gdzie indziej to nawet połowę lipca proponowali gdzie ja termin na początek.
Loczek super wózek !
Wracam lezakowac bo noc nie przespana, do tego wieczorem taka burza była z gradem ze z córa pod kołdra schowane siedzialysmyanecz_kaa, Ove, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
Mini89 wrote:Udało się termin na 23 maja , gdzie indziej to nawet połowę lipca proponowali gdzie ja termin na początek.
Loczek super wózek !
Wracam lezakowac bo noc nie przespana, do tego wieczorem taka burza była z gradem ze z córa pod kołdra schowane siedzialysmy
Super!!!! To teraz odpocznij
-
Mini, super, że udało się umówić wizytę! Trzymam za Was kciuki, żeby wada zniknęła jeszcze przed porodem. Wiem, że łatwo mówić, ale denerwując się nic nie zdziałasz - więc uszy do góry
Loczek, super wózekzazdroszczę wyboru, bo cały czas mam wątpliwości jaki wziąć.
Ja wczoraj poprałam wszystkie pieluchy tetrowe i 2 ręczniki. Dziś czekało na mnie prasowanie. Zrobiłam też segregację ubranek - co mamy i w jakich rozmiarach + już przygotowałam kolorystycznie do prania. Ale za pranie zabiorę się chyba w przyszłym tygodniu, bo jakoś dziś nie mam siły i nie chcę się nadwyrężać. Stopniowo i tak się aktywizuję, ale nie chcę przesadzać ze względu na szyjkę.
Od kilku dni gryzę się z myślami czy brać łóżeczko-dostawkę 120x60 czy standardowe łóżeczko... i kurcze nie mogę się zdecydowaćMąż zaczyna się trochę wściekać, bo chciałby wszystko poprzymiarzać, posprawdzać, a ja niezdecydowana...
-
nick nieaktualny
-
MałaCzarna1988 wrote:Ja wybrałam lóżeczko 120x60 bo zanim z niego wyrośnie to mam nadzieje że zmienimy miejsce zamieszkania a wtedy już mu urzadze pokoik tak jak sobie wymarzyłam
My również białe 120/60 - w sumie najzwyklejsze ale mam nadzieję że nam trochę posłuży
-
nick nieaktualny
-
Biedronka89 wrote:Znowu boleśnie stawia mi się dzisiaj brzuch. Mino no spy i leżenie.
Odbija mi jak zaczynam się niepokoić?
co ile Cię boli ? po nospie forte i leżeniu na boku powinno przejść, jeśli nie według mnie na IP jeśli ból nie ustąpi. I wcale Ci nie odbija to normalne, że się człowiek boi nawet jak to pierdołaMama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
nick nieaktualny
-
Loczek - wózek super, gondola wygląda na leciutką
Mini - super, że udało się z terminem, chociaż domyślam się, że będzie Ci się i tak dłuzyło do tego 23-go..
U nas łóżeczko standardowe, drewniane, jakoś wydaje mi się bardziej stabilne dla noworodka niż turystyczne. Dostawka w sumie też super opcja, ale trzeba mieć na uwadze, że jest to coś właściwie tylko na chwilę
Biedronka-może faktycznie masz takie silne przepowiadacze, chociaż teoretycznie z tego co czytałam, na tym etapie nie powinny one boleć, co najwyżej mogą być lekko nieprzyjemne. Sama nie wiem, jeśli ból jest duży, to ja chyba pojechałabym to sprawdzić.olcia87 lubi tę wiadomość
-
blama wrote:Kochane mam pytanko wyprawkowe - podgrzewacz do butelek - warto? kupujecie?
Myślę, że to zakup który można zrobić później.
-
blama wrote:Kochane mam pytanko wyprawkowe - podgrzewacz do butelek - warto? kupujecie?Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc