Lipiec 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja również życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku 😊
Aego poza tym, że starszaki ze sobą wojują i czasem doprowadzają mnie tym na skraj cierpliwości to jest ok🙂 Codziennie u kogoś jesteśmy ale Sebastian jest taki mamulok, że nawet pogadać z nikim porządnie nie mogę 🤦🏼♀️Zosia biedna nadal męczy się z katarem - już 2tyg😒
Moonflower mój Feliks bardzo łagodnie przeszedł rsv-poza kaszlem nie miał żadnych objawów. Zdrowia dla Antosia.
Co do chrzcin to ja będę ubrana bardzo skromnie😂 Kupiłam prostą sukienkę na guziki, żeby mi się łatwo karmił a buty zimowe kozaki normalnie, bo postawiłam całkiem na swoją wygodę 😂 Kurde chyba będę musiała makijażem nadrobić i paznokciami🤣
Totylkoja powiedz mi co fizjo na ten samolot od Zosi mówiła? Zauważyłam, że Feliks też zaczął robić - jutro idę do fizjo ale zaskoczona jestem, że zaczął teraz to robić. Nue wiem serio czemu mu się odmieniło. No i oczywiście niezadowolony a zawsze leżenie na brzuchu to pikuś był dla niego🤔
moonflower lubi tę wiadomość
-
Lady pocieszyłaś mnie, u nas na razie kaszel i katar, inhaluje się Ładnie, awantury przy odciąganiu kataru.
Kurcze u nas też zaczął robić ten samolot… myślałam że to naturalna kolej rzeczy 😳 że mu sie zaraz odwidzi -
Lady, w tym okresie samolot to normalna sprawa, moja robiła mając 3 mies i kompletnie nie ogarniała leżenia na brzuchu. Rozjeżdżała się. Pracowaliśmy nad obręczą barkową, mięśniami brzucha i już kończymy fizjo. Zostało parę wizyt, celem skorygowania obrotów przez mniej chciana stronę. I dobrze, bo kupę kasy na to idzie a trochę wydatków przed nami.
Spojrz tu: https://mamafizjoterapeuta.pl/2018/04/10/plywanie/
Lady_Dior lubi tę wiadomość
👱🏻♀30👱🏻♂32
24.03.23r. poronienie zatrzymane 7/8 tydz. 💔
31.10 ⏸️
02.11 bhcg 2047 mIU/ml; prog 27 ng/ml
04.11 bhcg 5315
07.11 wizyta - pechęrzyk ciążowy z ciałkiem żółtym
19.11 szpital - krwawienie🥺
30.11 8+4 i 2.05 cm
21.12 4.9 cm
28.12 prenatalne 13+1 i prawie 7 cm
01.02.24 240 g cudu ❣️
15.02 połówkowe 20+1 i 380 g dziewczynki 🌸
14.03 716 g
04.04 1100 g 💟
25.04 1450 g 💟
21.05 2300; 33+6
04.06 2700: 35+6 🌸.
-
Uff ulżyło mi haha dzięki bardzo za info, bo już zaczynałam się martwić 😆
-
Cześć dziewczyny, mam do oddania mleko Bebilon Pepti Syneo 2 dla dzieci z alergią na BK, termin przydatności do 1.02.2025 - znalazłam nieotwarta puszkę przy okazji porządków świątecznych 😊 może któraś z Was używa? Oddam za koszt wysyłki 😊36 cs
3 IUI 🍀
04.23 - Hello, world 🤱
1 cs
08.24 💔 -
Czesc dziewczyny,
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Tak swoja droga ciekawa jestem, ktora z was juz mysli o zajsciu w kolejna ciaze w tym roku 😂
U nas na razie jest 50/50. Sa plusy i minusy, no i mamy pewne ograniczenia wiekowe (ja 40 w tym roku, partner 43). Pozyjemy, zobaczymy. I tak po cesarce to 12 miesiecy musze odczekac.
Ciekawa jestem kiedy dostane okres. W sumie nie spieszy mi sie z jednej strony, ale z drugiej strony warto by organizm wrocil do siebie. Nadal karmie wiec pewnie nie predko…
My kazda wolna chwile spedzamy na macie z Ikei. Super sprawa, ani za twarda, ani za miekka, dobrze nam sie wspolnie na niej bawi. Aktualnie moj synek intensywnie cwiczy obroty z brzucha na plecy przez oba boki , a takze robi takie mini planki na lokciach i kolanach. Ciekawa jestem kiedy usiadzie albo zacznie raczkowac ))) Ale ogolnie to duzo pracy z dzieckiem teraz niz wczesniej. Juz minely dni, kiedy mozna go bylo samego zostawic na chwile…
Rozszerzenie diety trwa, raz dziennie warzywko albo mix z dodatkiem miesa. Na wszystko co jemy patrzy glodnymi oczami i ciagnie raczki 😂
Musimy teraz ogarnac kolejne szczepienia, juz mi slabo.
Moon zdrowka dla synka!! Mam nadzieje, ze przejdzie rsv w miare lagodnie.
My jeszcze nie ochrzcilismy. Musze sie wybrac do kancelarii i pogadac. Bo u nas to nie bedzie latwo, ani slubu nie mamy, ani kandydata na chrzestnego. Chrzcin nie bedziemy wyprawiac, wolimy to przeżyć bardziej duchowo, po cichu.
-
Ania1985 wrote:Czesc dziewczyny,
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Tak swoja droga ciekawa jestem, ktora z was juz mysli o zajsciu w kolejna ciaze w tym roku 😂
U nas na razie jest 50/50. Sa plusy i minusy, no i mamy pewne ograniczenia wiekowe (ja 40 w tym roku, partner 43). Pozyjemy, zobaczymy. I tak po cesarce to 12 miesiecy musze odczekac.
Ciekawa jestem kiedy dostane okres. W sumie nie spieszy mi sie z jednej strony, ale z drugiej strony warto by organizm wrocil do siebie. Nadal karmie wiec pewnie nie predko…
My kazda wolna chwile spedzamy na macie z Ikei. Super sprawa, ani za twarda, ani za miekka, dobrze nam sie wspolnie na niej bawi. Aktualnie moj synek intensywnie cwiczy obroty z brzucha na plecy przez oba boki , a takze robi takie mini planki na lokciach i kolanach. Ciekawa jestem kiedy usiadzie albo zacznie raczkowac ))) Ale ogolnie to duzo pracy z dzieckiem teraz niz wczesniej. Juz minely dni, kiedy mozna go bylo samego zostawic na chwile…
Rozszerzenie diety trwa, raz dziennie warzywko albo mix z dodatkiem miesa. Na wszystko co jemy patrzy glodnymi oczami i ciagnie raczki 😂
Musimy teraz ogarnac kolejne szczepienia, juz mi slabo.
Moon zdrowka dla synka!! Mam nadzieje, ze przejdzie rsv w miare lagodnie.
My jeszcze nie ochrzcilismy. Musze sie wybrac do kancelarii i pogadac. Bo u nas to nie bedzie latwo, ani slubu nie mamy, ani kandydata na chrzestnego. Chrzcin nie bedziemy wyprawiac, wolimy to przeżyć bardziej duchowo, po cichu.
Antek mam wrażenie że lepiej -
Moon, inspiracje bardzo ładne. 😄🫐(chciałam wkleić niebieskiego kwiatka, ale nie ma, więc masz borówkę) 😅.
U nas jest wielka obraza na matę, wież zazdro. A z jedzeniem jest tak samo, nie mogę przy nim jeść, bo od razu jest krzyk, że on też chce. 😅 Także mam dwóch wyłudzaczy, dziecko i psa. -